![]()  |  

Ölmeden Önce İnönü'ye Gidin !..  http://img709.imageshack.us/img709/7...adyuminonu.jpg  İngiliz Independent gazetesinin yazarı Ian Herbert, pazar günkü tam sayfalık yazısını Türk futboluna ayırırken Beşiktaşlı taraftarlara övgü yağdırdı. Herbert, "Beşiktaşlı taraftarlarla İnönü Stadı`nda maç izlemek, her futbolseverin ölmeden önce yapması gereken bir zorunluluk" ifadesini kullandı. *** İnönü`den büyüğü yok "İnönü`de maç izlemek, her futbolseverin mutlaka ölmeden yapması gereken bir futbol zorunluluğudur". Beşiktaş İnönü Stadı ve siyah-beyazlı taraftarların müthiş coşkusu, İngilizler tarafından bir kez daha tescillendi. İngiliz Independent gazetesinin yazarı Ian Herbert, pazar günkü tam sayfalık köşe yazısını Türk taraftarlara ayırdı. Herbert, İnönü`deki Liverpool maçında 132 desibelle gürültü rekoru kıran Beşiktaş taraftarıyla bu muhteşem statta maç izlemeden ölen bir insanın, hiçbir zaman futboldan gerçek zevki alamayacağını belirtti. Pele bu stadı görmemiş Avrupa`da maç izlerken bir yandan da Asya kıtasının görüneceği yer olan İnönü`de maç izlemenin her futbolseverin ölmeden önce yapması gereken bir futbol zorunluluğu olduğundan bahseden Herbert, İnönü`deki F.Bahçe derbisinin beklenmesini tavsiye etti. Pele`nin bir değerlendirme yaptığını ve dünyanın maç izlenecek en güzel statlarını anlattığı anısına dikkat çeken Herbert, Pele`yi İnönü`ye maç izlemeye davet etti.  |  

her zmaan ordayız     |  

Avrupalılar işi biliyor.   |  

süper yazmış ..helal olsun anlıyorlar adamlar bizimkilerde bu şanlı taratarı yıkmak için elinden geleni yapıyorlar ..  en sonunda bende gittim İnönümüze:)inş daha çok giderim :)  |  

Biliyorlar gerçeği :)   |  

bide eziklerin söyledikleri geliyo gözümün önünede eşek hoşaftan ne anlar diyorum kendi kendime :D   |  

gurur kaynağı türkiyede konuşsun dursunlar futbol biliyorum diye taraftar görüyorum diye geçinenler   |  

Ahmet cakar okudumu acaba bunu. Yada Erman.   |  

Pele değil tüm dünya izlesin, o atmosferi yaşasın..Mest olsunlar mest..   |  

Hakkımızda bu şekilde gurur verici cümleler yazılması güzel ancak yazı önceki haftalarda yazılmış gibi geldi bana.  '' Herbert, İnönü`deki F.Bahçe derbisinin beklenmesini tavsiye etti.''  |  

Gerçekleerr   |  

Inonuyu gormek isteyenler hemen gelmeli.Allah korusun Demiroren bidaha secilirse stadda elimizden gidebilir.   |  

ah ah biz de çok istiyoruz da olmuyoo :(:(   |  

Birde Demirören Anlasa :)   |  

Alıntı:  
 Ne denebilirki! Az kelimeyle çok şey anlatmışsın yüreğine sağlık..:) İnönününün kalbini geri vereceğim diye gelmedimi bu kişi! Sen kimsinki kalbini geri vereceksin.. o kalbpde bizleriz,kanıda bizleriz .Babanın şirketinde sen kaıp ameliyat yap..  |  

:):)Çok güzel yazmış  Teşekkürler  |  

bu gurur bizim:D:Dvarmı bizden ötesi yaw:p   |  
| Türkiye`de Saat: 06:47 . |