![]() |
valla artık Tabata'ya kızamıyorum ki adamın tek suçu 8 milyon euroya gelmesi ki onuda Tabata istemedi yani ne taraftar destek çıkıyor ne Denizli ee adam da sonuç olarak maçlara baskı altında çıkıyor en azından taraftar onu desteklese tezahurat yapsa veya alkışlasa belki bu kadar kötü olmaz.. |
tabata ne yapsin adam oynatilmiyor, sürekli bonservis bedeli konusuluyor baski altinda ne kadar verimli olunurki, tamam adam süper yetenek kurtarici demiyorum ama sanki sadece tabata yerlerde sürünüyormus gibi konusulmasi haksizlik misal nihat, nobre ve diyerleri. sanki bunlar tabatdan dahami iyi |
Büyük Takımda Oynamayı Kaldıramadı . Veya Kendini Gösteremiyor |
Alıntı:
Tabata artık bilmediğimiz gibi aslında.İlk geldiği günlerden daha kötüydü son maçta.Bunun sorumlusu kendisi mi, onu oyatmayan Denizlinin mi bilmiyorum.Ama herkesçe bilinen tek bir şey var... Tabata yolcu.. |
Alıntı:
Evet tesbit doğru yönetim verdi ki,o parayıda Tabata almadı.Neler döndü,o parayı verirken amaç neydi? orasına rıfailer karışır.. Bize düşen destek olup kazanmak.Parada külübün parası.. Merakım!!! Kendi şirketlerinde bu insanlar nasıl yöeticilik yapıyorlar? O şirketler niye ayakta? Beşiktaşımızın 2015 e kadar olan borcumuzu biliyormuyuz??? |
Türkiye`de Saat: 16:48 . |