![]() |
(Anket) Seçimi YD Kazanırsa? http://img.mynet.com/spr2/carsi_yogo.jpg Yaklaşan Kongre Öncesi , Adaylar Açıklandı.. Ve Yıldırım DEMIRÖREN Tekrar Aday Olduğunu Açıkladı.. Bazı Yönetici'ler Ayrıldı , Bazı Yöneticiler Devam Edeceğiz Diye Açıklama Yaptı. Ya ; Taraftar Temizleyeceğini Söyleyen , Taraftarı Dövdüren , Stad'a Girme Yasağı Koyduran , Beşiktaş Maçlarına Değil Renkli Takımların Maçlarına Giden , Başkan DEMIRÖREN Seçimi Tekrar Kazanırsa Ne Olur ? |
valla bamba gene vercem diyo murat aksuya acayip sinirli hiç sevmiyo adamı:) |
Büyük bir ihtimalle yine YD kazanacak nolacak sonra taraftar küfüre, isyana, saç baş yolmaya devam edecek.. |
Maalesef bir otel gecelemesi ve akşam yemeğine oyunu satanlar olduğu sürece bence kesin kaznır.Zaten naylon üye dolu.Ne demek istediğim net. Ben 3 senedir sırf yönetimin tutumlarını onaylamadığımdan maçlara gitmiyorum.Çocuklarım her ne kadar kızsada, bizlerde Beşiktaşlılık duruşu var,seba kültüründen geliyoruz,kazanmak için herşey mübahtır mantığı bizlere uymuyor.. Bizler şerefli ikinciliklerimlede onur ve gurur duyuyoruz.O günlerdeki taraflıda olsalar basının teslim ettiği bir hakkımız bizlere teslin edildi ( Beşiktaş gönüllerin şampiyonu ) Çok uzatmıyayım SEVMİYORUM!. bu yönetime ısınamadım. Eğer seçilirlesede hep bir tarafım acıyacak. Bizim buradada satılık kongre üyeleri var. Tek şansımız derneklere sahip olup o gibileri derneklere sokmamak dışlama.Başka yolu yok gibi.. |
inanmak istemiyorum ihtimal vermek istemiyorum demirörenin kazanmasina ama kazanirsa galiba bende sovuma baslar cok sevdigim bjk karsi cünkü bu adamin reziliklerini katlanacak sabrim yok artik |
şartlar olgunlaşırsa darbe meşrudur:D |
İçimden ses "kazanacak"diyor... |
İnşallah kazanamaz,Beşiktaş tarihinin en başarısız yönetimidir bu..ancaak..en az Y.D. kadar adaylıklarını koyduklarında kazanabilecek F.Orman,H.Arat ,T.Özilhan gibi ehlikeyiflere de kızıyorum..hem kıllarını kıpırdatmayacaklar hem de "koyunun olmadığı yerde keçi Abdurrahman çelebi olunca" yaygara edecekler.. Beşiktaş ta üst kurul "Beşiktaş kongresi" dir..o kimi seçerse yönetim o dur .. Ama ;iktidar olur mu..işte o şüpheli bence.. |
İnanmak istemediğim hiçbir konuyu düşünmemeye çalışır o konuda yorum yapmam. İyi düşünelim, iyi olsun. İyi olan da O'nun gitmesidir. |
Demiroren bukadar elestiriye ragmen 1940 li yillarda tekrar secim kazansaydi muhtemelen bircok uye ve taraftar kulupten ayrilip yeni bir kulup kurardi.Bunun ornekleri avrupada cok goruldu.(Hatta Turkiyedede bir ornek var G.S. den ayrilan bir grup Gunes i kurmustu)Bolunme kacinilmaz olurdu.Muhtemelen yeni kurulan kulubun adida Kabatas Spor kulubu olurdu. O yillara ait bir baska yapilabilecek hamle de (tarihimizde 1 kere yapilmis) kulup taraftarlarca basilip kongre uyelerinin bulundugu defterin paramparca edilip menfaatciler kulupten uzaklastirilmasini saglamak olurdu.(Demirorene oy verenin menfaatinden ve ranttan baska bir dusuncesi yoktur) Ama su anda Demiroren secilirse (ki secilecek) yapilacak tek sey koca BJK nin erimesini uzulerek izlememiz olacak.Cunku Ne kongre uyelikleri tek bir defterde yada tek bir yerde tutuluyor,ne de Besiktasliyim diyen kimsenin Bjkden ayrilip kulup kurmaya kalbi elverir. Sonuc : Caresiziz... |
bunu dusunmek bıle ıstemıyorum |
Dahada acısı , koskoca Beşiktaş kulübüne doğru dürüst başkan adayı çıkmamasıdır. Günlerdir kara kara düşünüyorum oyumu kime vereceğim diye. YD dışında tabi.. |
bu adam tekrar başkan olursa daha beşikştaştan bişey beklemeyelim bizi bu batıştan çıkarıcak bir başkan lazım eğer y.d tekrar seçilirse tam batarız ve isyanlar daha da çoğalır ve daha çok kendimizi yer bitirirz.yeter artık y.d yeterrrrr |
bu kadar aşağılanmaya hala adaylığını koyabiliyosa büyük bi saçmalık içinde |
Beşiktaş'ın ileri gelenleri de bu vebalin altında kalır. Seba desteklerse, Demirören aday olmazsa, Kansere çare bulunursa, Ortadoğu sorunu çözülürse...v.s Hep bir "se-sa" ileri süren ve bir türlü ileri gelemeyenler de çöküşün vebalininden en az o çöküşe sebep olanlar kadar sorumludur. Kimse kusura bakmasın,Seba ve dernekler desteğini açıklasın,başka aday çıkmasın, ben de aday olurum. Halam da amcam olur. İnşallah kazanamaz, ama kazanırsa Elini taşın altına koyan Murat Aksu'da benim gönlümdeki saygınlığı korur. |
seçilmesinden çok, kulübün içinde beşiktaşlıyım diye geçinen menfaatçilerin sayısının çok fazla olması can sıkıcı |
düsünmek bile istemiyorum.. |
allah korusun:( |
bu adam kazanırsa beşiktaşı nekadar sevsemde bu gidene kadar desteklememeyi düşünüyorum...bu adam bizim başımızda olabilecek kabiliyette biri değil... |
Koskoca Beşiktaş camiası sağda solda Beşiktaş'ın ismini lekeleyip kendi çıkarlarını kulubün menfaatlerine değiştiren isimlere oy verecekse bence seçilenden daha suçludurlar. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalırsak ki kalıcaz gibi gözüküyor benim gözümde sözde önde gelenlerin aslında özde hiçbirşey olmadığı birkez daha kanıtlanmış olacak. |
Alıntı:
aynen hacı :D:D |
yillardir icimizdeki satilmislari buup temizlemeliyiz diye avazim ciktiginca bagirdim,benim babamda kongre üyesi,bende mayista kongre üyeigine terfi ediyorum,ama inaninki istesek bu icimizdeki satilmis sahte bjk lileri cabucak buluruz,yeterki kafaya koyalim.ama onca israrima ragmen kimse kiini kipirdatmadi,gerci forzada ilk yazmistim bunu 3sene evvel,sonra burada bircok bjk formunda yazdim ama olmadi,halbuki ben tekbasima size enaz 30tane sahte kongreüyesi ismi sayarim.daha niceleri var,cabucak bulabilirdik,coguda ist da ikamet ediyor.ama gec kalindi istesekte busaatten sonra birsey yapamayiz.halbuki organize olup hersey planlansaydi o sahte üyelerin enaz yarisi kongreye gelemezdi.demirörenede oy veremezlerdi.uzun lafin kisasi bende demirören kazanacak diye korkuyorum hemde hayatim boyunca hicbirseyden korkmadigim kadar,ama korkarim korktugum basima gelecek.keske yanilsam.ama enbüyük suc besiktasimizin ileri gelenlerinde,kilarini kipirdatmadilar sadece arasira sunu muhalefet yaptilar okadar,is secimlere geldiginde tik yok sadece murat aksu adam cikti aralarinda |
Son 3 sandıktaki seçmen listesi incelensin yeter..kimin ne mal olduğu ortaya çıkar.. |
İrfan abi çok kavgalar olacak bu seçimde. Seninde dediğin gibi özellikle son sandıklar açılırken her türlü çirkeflikler olabilir. Bu konuda önlem alınmalı bencede |
Boşa konuşuyoruz arkadaşlar. Zaten herşey belli, planlı.. Balık baştan kokar ama biz sondan da kokuyoruz. Taraftarı kim umursuyor ki? kim önem veriyor ki? Baksanıza buradaki bazı üyeler bile yok taraftar onu diyemez, yok taraftar bunu yapamaz, bunu eleştiremez, bi b.ka yaramaz insanlarsınız gibi mantıksız cümleler kurarken kalkıpta kongrenin yönetimin sesimizi duymasını beklemek saflıktan başka birşey değildir Yapılması gereken tek birşey vardır. O da kişilerin gidici BEŞİKTAŞ'ın kalıcı olduğunu kanıtlamaktır. BEŞİKTAŞ'ı BEŞİKTAŞ yapan taraftardır. Taraftarın olmadığı yerde BEŞİKTAŞ ta olmaz! Bu yüzden çok önceden yapılması gereken, her zaman söylediğim "stada gitmeyelim" eylemidir. 5-6 maç bomboş tribünlere oynasınlar bakalım ne kadar orada oturabiliyorlar, bakalım o yanlı basın ne duruma geliyormuş Bir sözcü grup seçilir. "Beşiktaş' ımıza şu anda başkanlık koltuğunu işgal etmekte olan yd'nin, bizlerin stada gelmemesininden kat be kat daha fazla zararı dokunmaktadır. Bizler yani BEŞİKTAŞ'a gönlünü-ömrünü vermiş kişiler yd ve yönetimi istifa edene kadar stada gelmeyecek, BEŞİKTAŞ ürünü almayacaktır. Artık çocuklarımızın rızklarının bu kirli işlerde kullanılmasına, BEŞİKTAŞ'ımızın zaten tükenmekte olan değerlerinin daha fazla ayaklar altına alınmasına göz yummayacağız" gibi bir basın açıklaması yapılır ve dünyada yer yerinden oynar. O beğenmediğiniz, aşağıladığınız, dövdürdüğünüz taraftarmı daha büyük yoksa sizmi hep beraber görürüz Ama biz koyun oldukça daha güden çok olur... |
Demiröreni demirören yapan nedir? karizması mı? bence hayır onda bir karizma yok. peki zekasımı? onda da bir hayır yok. Peki bu adam beşiktaşın başına nasıl başkan oldu veya neyi ile başkan oldu. şuan milletin elinde olmayan ve kendisindede zibil gibil olan PARAYLA. Yani bu şahsın tek gücü para. ve para bu ülkede iş yapar. demirörenin(:thumpdown:) namı diğer beşikaşlı taraftarların deyimiyle y.d'nin gene başkan seçilme olasılığı var.Ama gördüğüm şu. taraftar hala AKSU'nun nasıl bir kişiliği olduğunu bilmiyorlar.Aksunun en az y.d kadar kazanma şansı var. Umarımda KAZANIR. GÜN GELİR BEŞİKTAŞIN PARASINI VERENLER ONUN HESABINI VERİR. |
Her ne olursa olsun kongrenin verdiği karar bağlayıcıdır..o karar üzerine eylem yapmak "Karl Marks" ın deyimi ile anarşi dir..Beşiktaş gibi Cumhuriyet değerlerini ,kurumlarını ve kurallarını savunan bir camia ;anarşizmin uygulayıcısı olamaz,olmamalı..Takım üzerinden eylem yapmak son derece yanlıştır..iyi o zaman ,takımı sabote edelim ,küme düşsün yönetim de gitsin..böyle yanlış bişey olmaz.. Başalangıç ta ,Murat Aksu ya pek sıcak değildim..ama özellikle Emre Berkin'in listeye alınması beni çok umutlandırdı.. İnşallah,bu yönetim ;Ocakta gidecek.. |
Alıntı:
haksızlığa ve ezilmeye karşı baş kaldırıya yanlış diyorsanız sizin fikrinizdir demekten başka çaremiz yok. Zaten bu gibi düşünceler yüzünden bu insanlar ülkemizde bu mevkilere gelip yapışmıyorlar mı? takımı sabote etmek tamamen sizin yazınızdır asla öyle bir kelime kullanmadım. Takımı kaç senedir kimleri sabote ettiği ve üzerlerinden çıkar sağladıkları ortadadır. Bahsettiğim eylemin amacı artık bu insanların çıkar sağlayamaması içindir. yazdığım sabote etmek bir yana takımına sonuna kadar sahip çıkan bir düşüncedir İnşallah dediğiniz gibi ocakta giderler ama inanın gitmeyecekler... |
sanırım bu yazı hepimize yeterli olur Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapdedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bir fiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet fakr u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! |
Alıntı:
Ben ;kongreye güvenmediğimi söylemedim,sadece son 3 -4 sandığın incelenmesini önerdim..son 3-4 sandık kongrenin tamamı değildir ama Seba'nın son birkaç yılını da kapsayan bir zaman dilimini içerir o kadar..Hala aynı fikirdeyim..Kongrenin tamamını satılmışlıkla suçlamak;büyük bir aymazlıktır,onun da ötesinde saygısızlıktır.. |
Demiroren eger besiktasli olmayan,cakma uyelerin oylariyla secilirse yapilacak sey secimlerin hemen ardinda tum taraftarlarin sartlari zorlayarak kulube uye olmaya calismasi olmalidir.Secimden hemen sonra uye olanlar 3 yil sonra ki secimlerde oy kullanma hakkina sahip olacak.Tabi ozamana kadar kulubun adi Demiroren spor kulubu olarak degismezse. |
Beşiktaşımızı Beşiktaş yapan değerleri hiç eden birine oy verecek zihniyette olanlar sizinde YD den hiç bir farkınız yoktur.Eğer içinizde birazcık Beşiktaşlılık varsa bu adama oy vernezsiniz.. |
kongreden sonra demirören gidecek ve aksu baskan olacak. aksu baskan olunca hersey güllük gülistanlik olacak...yillardir sampiyon olan takim(sadece son 6 yil haric) kaldigi yerden devam edip hersene sampiyon olacak....seneyede sampiyonlar liginde yari final oynayacagiz...daha önceleri van basteni..gulliti...maradonayi...ve daha nice dünya starlari alan yönetimler gibi...yeni yönetimde messiyi ibrahimovici ronaldoyu getirecek....bu oyuncularin maaliyetleri sadece forma satislarindan ödenecek....... yeni stad yapilacak 150000 kisilik....her mac full cekcez...... |
Alıntı:
Bu kadar basit dusuncede olup futbolu bilmeden transfer yapip herseyi sampiyonluk sanan zihniyet bu konuda yazanlarin problemi. Yok eger siz Bjk iyi yonetiliyor ben memnunum diyorsaniz ayri tabii. |
Alıntı:
Çünkü demirörene:evil: çok kızgınım. BEŞİKTAŞIN PARASINI VEREN YARIN HESABINI VERİR. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktaş'ın parasını veren ,hesabını önce kongrede sonra da yargıda verir..onun dışında yapılamayacak şeyleri atıp tutmanın bir alemi yok..inşallah seçimde gidecekler ve Beşiktaş da bunlardan kurtulacak..ama Beşiktaş'ın kendine durumdan vazife çıkarıp,atıp tutan taraftarlardan da kurtulması lazım bence.. haa..aklıma gelmişken o sözü de yanlış biliyorsunuz..o söz,1959 yılında İsmet İnönü nün meclis konuşmasından alınmış olup aslı ; "şartlar müsavi olursa ihtilal kaçınılmaz olur" dur..ve o gün söylendiği şartlar ile bu gün arasında ilişki kuramak ise sadece komik... |
Türkiye`de Saat: 14:19 . |