![]() |
Sergen İstifa Etti (TEK BAŞLIK) Sergen,Dün akşam Ntvspor da A-2 Teknik Direktörlüğünden İstifa ettiğini söyledi..Bugün itibarıyla Medyaya pek yansımamış haber..Hürriyet kaynaklı Haber1903 te şöyle bir haber var ; Marmara Grubu’nda G.Saray’a 9, F.Bahçe’ye 13 puan fark atan siyah beyazlıların hocası, “Emeğimin karşılığını alamıyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı” diye dert yandı. FUTBOLCULUĞU döneminde başarılarıyla Beşiktaş’ın tarihine geçen Sergen Yalçın’ın alt yapıdaki görevi de kısa süreceğe benziyor. Beşiktaş’ın A2 takımını çalıştıran ve Marmara Grubu’nda 16 maçta ezeli rakipleri G.Saray’a 9, F.Bahçe’ye 13 puan fark atan Sergen, kulüpten 8 aydır maaş alamadığı için görevi bırakıyor. Başkanı kıramadım Takımının dün Kasımpaşa’yı 3-1 yendiği maçtan sonra, alt yapı koordinatörü Halim Aydın ve Gökhan Keskin’le bir görüşme yapan Sergen Yalçın sıkıntılarını dile getirdi. Ve şunları söyledi: “Başkanımızı kıramadım ve görevi kabul ettim. Beşiktaş’ta gönüllü çalışıyorum. Ancak 8 aydır maaş alamıyoruz. Antrenörlerimiz Sarp Yiğit ve Hakan Yurtevermez’le birlikte emek veriyoruz. A2 Ligleri’ndeki 4 grubun en fazla puan toplayan takımı Beşiktaş. Emeğimizin bir karşılığı olmalı. A2 takımında hangi oyuncuyu alırsanız alın hemen A takımda oynatabilirsiniz. Ekonomik sorunlar yüzünden moralim bozuluyor. Rakiplere fark attık Beşiktaş benim yuvam. Başkanımız Yıldırım Demirören’in isteği ile bu işi ciddi bir şekilde buralara kadar getirdim. A2 takımımız, ezeli rakiplerimiz G.Saray ile F.Bahçe’nin açık ara önünde. Tüm bu hizmetlerimizin bir karşılığı olmalı. Başkanımızla görüşüp ayrılıp ayrılmama konusundaki son kararımı vereceğim.” Hürriyet A2 Ligi`nde fırtına gibi esen Beşiktaş`ın hocası Sergen Yalçın, 3-1`lik Belediye galibiyetinin ardından istifa etti, öğrencileri gözyaşlarına boğuldu. Yıllarca Beşiktaş’ın 10 numaralı formasını taşıyan ve efsaneler arasına adını yazdıran Sergen Yalçın, bu sezon kurulan A2 takımının başına geçmişti. Marmara grubunda çok başarılı bir görüntü çizen Yalçın ve öğrencileri, 16 maçta 14 galibiyet alarak rakiplerine fark attı. Sadece 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Genç Kartallar, en yakın takipçisi Galatasaray’ı 9, Fenerbahçe’yi de 13 puan gerisinde bıraktı. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Kasımpaşa’yla karşılaşan Siyah-Beyazlılar, Gökhan Aydaş ile Ali Kuçik’in (2) golleriyle rakibini 3-1 mağlup etti ve ligin ilk yarısını lider tamamladı. Bu olumlu tabloya rağmen Sergen Yalçın görevinden ayrıldığını açıkladı. Çok üzüldüler Yalçın’ın bu kararı, A2 takımı oyuncularında büyük üzüntü yaratırken, genç çalıştırıcıya kararından vazgeçmesi yönünde baskı yaptıkları ve ‘Bizi bırakma’ dedikleri öğrenildi. Futbolcuların, her golün sevincini Sergen Yalçın’la yaşaması da gözlerden kaçmadı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Sergen hoca ise, “Bu kararımın arkasında bir şey aranmasın. Her teknik direktör, bırakması gerektiği anda bırakmasını bilmeli” demekle yetindi. Fanatik |
Hayır Olamaz ya :( Yıldırım Demirören Yeter Artık 8 aydır Maaş vermiyormuşsun Çık hesabını ver :S |
bu adam ne böyle ya 8aydır maaş vermiomuş ne kadar beceriksiz yüzsüz bi adam ya |
bu baskan adami katil eder katil artik bu adami tekrar secerlerse yönetimdekileri bütün üyeleri kovmak lazim hepsini lanetlemek lazim bu adami secen besiktas icin degil parayi secmis olur besiktas kulübünde paranin pesinde olanin isi yoktur.. |
Ne hesabı ya. adam hesap vermek bir yana yeniden aday. |
YHönetim hatalıdır kabul ama kimse de bana masal anlatmasın ,Sergen efendi resmen takımı yüzüstü bırakmıştır..Kendisi de o takımdan yetişti..3 ay daha maaş almasa aç mı kalacaktı..işini yapıp takımın şampiyonluğundan sonra istifasını verip bir basın toplantısı ile olanı biteni anlatır,o çocukları da yüzüstü bırakmazdı..100.yılda hem sakat hemde 110 kilo iken kendisini alıp getiren ,hayata döndüren kulübüne bunu yapmamalı idi..Beşiktaş demek Yıldırım Demirören demek değildir..Sergen'in sorumluluğu Beşiktaş kulübüne karşıdır..yaklaşan seçim zamanı resmen trübüne oynamıştır.Ve kendi klasiğini oynamıştır...Ve eğer haber doğru ise ,bundan böyle benim için Sergen yoktur... |
bu haber doru deil galiba hic bir bjk sitesinde bisey yazmiyor |
Yapma be Sergen :( Bu şekilde bırakmasaydın keşke , en azından takımını buraya kadar getirdin bari şampiyonluk sevincini yaşasaydınız birlikte... |
demirörenin yaptığı terbiysizlik bi kenara bırakılırsa bende sergenin istifa etmekle hata yaptığını düşünüyorum umarım kararından vazgeçer :( |
haber doğru yada yalan konusu bir yana ,bazı arkadaşlar sergenin istifasının yanlış olduğunu(haberi doğru varsayarak tabii) yazmışlar. Kim 8 ay emek ve cefa çekerek karşılıksız çalışır. para almadan çalışmak sorun teşkil etmiyorsaa hemen buradan yazın anında yüzlerce firma size iş teklifinde bulunur. yaşamı idame etmenin ve emeğinde bir karşılığı vardır. oda alınmalıdır. asıl sorunu sergenin para alamaması değil,yönetim tarafından dışlanmak,ilgi görememektir. rakiplere açık fark yapılmasına rağmen alt yapınıza ve kadrosuna ilgi gösterilmemesi bir hocayı para almamaktan daha çok yıpratır. |
haßerin koLpa oLDuğuna inanıorm.. |
Istifa ettiyse bile gercek sebebi acikladigini dusunmuyorum.Kisa bir sure once Denizli ile girdigi polemik yuzunden istifasi istenmis olabilir.Zaten Altyapi ne Denizlinin ne de yonetimin umurunda degil.Kulupte yetkisi olan herkes gunluk yasiyor.Birgun olur yarini goremezler. |
Öküz altında buzağı aramamak lazım.Kimse durduk yere görevinden istifa etmez illa önemli bir nedeni vardır..Ve Sergen Yalçın gibi birini sorgulamamak, kınamamak lazım...Beşiktaş için neler yaptığını herkes biliyor.. |
"Beşiktaş'ın A2 takımının başında olan Sergen Yalçın, genç futbolcuların A takıma alınmamasına, hazırlık kampı kadrosuna da çağrılmamasına tepki göstererek istifasını yönetime ilettiği bildirildi. Ancak yönetim kurulunun Sergen Yalçın'la bir görüşme yapmayı kararlaştırdığı, bu nedenle de istifasını işleme koymadığı ifade edildi." bu yazıya göre henüz istifası işleme koyulmamış yani henüz gitmedi;) |
Gitmesinde tabi ileride Beşiktaş'ımızın başına geçecek tecrübeyi kazansın... :) |
Sergen'in İstifası(Tek Başlık) Beşiktaş'ın A2 eski teknik sorumlusu Sergen Yalçın, takımdan ayrılmasında esas nedenin para olmadığını açıkladı. Sergen ayrılış nedenini elindeki yıldız adaylarına ilgi gösterilmemesi olarak açıkladı " Benim sorunum para değil. Beşiktaş'a futbola başladığım yıllardan bu zamana kadar ben yönetimle masaya oturup para konuşmadım. Konuşmamda. İsterdim ki, Beşiktaş A takımı bizlerin yetiştirdiği ve lider olan bu takımdan 1-2 oyuncuyu A takıma alsın. Ama bırakın alt yapıdan oyuncu alınması yüzlerine bile bakılmadı. Emeklerimize yazık. Benim tek isteğim biraz ilgi. Bu çocuklar kimsenin umurunda değil. Lütfen biraz değer verilsin. Ayıptır üzülüyorum" bu yazı hürriyetten başka bir gazetedeki röpotajında "Burada bir tiyatro oynanıyor ve ben içinde bulunmak istemiyorum" yazısı da var. uzun uzadıya yazmanın manası yok. yukarıdaki paragraf herkesin durup bir düşünmesi ve yarın ne olacağımızı görmesi açısından yeterli sanırım. Böyle bir konuda ayrım gözetmeksizin baştan sona herkes suçludur ve BEŞİKTAŞ'ın geleceğini karartmaya hiç ama hiç kimsenin hakkı yoktur! |
hiç şaşırmadım |
yönetim zaten neyi düzgün yaptı ki bunu yapsın sergen sende bırakma şu takımı ya 20 puan farkla şampiyon yapsan şu a2 leri fena mı olur be hocam :) |
helal olsun sergene ne guzel gerceklerı ortaya cıkardı |
Altyapının Tabata Kadar Değeri Yok !.. Düşündüğünü açık açık söyleyen antrenör Sergen Yalçın, A2 takımındaki görevini bıraktı ve zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Habertürk’ün haberine göre; Sergen Yalçın, şunları söyledi: Ben bu göreve Beşiktaş ve futbol sevgimden dolayı geldim. Hiç para talebim olmadı. Zaten doğru düzgün para da alamadık. Sadece ben değil altyapıdaki tüm hocalar büyük bir özveri ile çalışıyor. Maaşlarını geç alıyorlar ama hiç seslerini çıkarmıyorlar. Altyapının tümünün bir Tabata kadar değeri yok. Halbuki bize eğilseler, biraz önem verseler, Tabata gibi oynayacak kaç tane futbolcu olduğunu görürler. Tabata için verilen milyon Euro’lara günah. ‘BİR KİŞİ ARAMADI’ Rıza’lar, Feyyaz’lar, Sergen’ler altyapıdan çıktı. Yıllarca Beşiktaş’ı taşıdılar. Ancak şimdi bakıyoruz altyapıyı bir hiç olarak görüyorlar. Bizde de ne oyuncular var... Necip, Ali Kuçik, Erkan, Orhan ve Umut; bunların hepsi A takımda oynayacak futbolcular. Mustafa Hoca bir tanesini bile değerlendirmiyor. Düşünün, bu takım kendi liginde rekor kıran bir takım... G.Saray ve F.Bahçe’ye fark attık. Bir tane yönetici aramaz mı? “Size teşekkür ediyoruz” demez mi? Bu kadar mı bu iş bitmiş? Bilmiyorum başkan bu olayları biliyor mu. Yönetimden gerekli desteği göremedik. ‘SÖZLER SAMİMİ DEĞİL’ Mustafa Denizli, en son Manisa maçına Rıdvan ve Necip’i götürdü. 18’e almadı. Özellikle Necip bizim içimizden yetişen bir futbolcu. Beşiktaş, Manisa ile oynayacağı kupa karşılaşmasından bu derece mi çekiniyor! Galatasaray’a bakın A2 takımından 3 oyuncuya şans verdi, kazandı. Korcan’ı bu mücadelede oynattı. Kötü kaleci değil ama şu ana kadar hiçbir maçta oynamadı. Umut daha hazırdı. O alınabilirdi. Mustafa Hoca bize bir kere gençleri sormadı. İkinci yarıda gençleri oynatacağını söylüyor. Bu açıklamaya gülüyorum. Kupa maçında oynatmadı, ligde mi şans verecek? Samimi bulmuyorum. Hepsi hikâye. Bu kafayla da hiçbir şey olmaz. ‘HARCANIP GİDECEKLER’ Ayrılacağım için çocuklar çok üzüntülü. Ben de onlara üzülüyorum. Böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum. Bu çocuklar kaybolup gitmez ama şu anki görüntü öyle değil. Yönetim bu anlayışla devam ederse gençler harcanıp gidecek. Ayrılma nedenim takımın amacının, hedefinin olmaması. Bizim planımız A takıma oyuncu çıkarmak. Üzüntülü bir şekilde ayrılıyorum ama gönlüm çocuklardan yana olacak. |
devam et sergen bu çözüm değil yıldız adaylarını yönetimin denizlinin gözüne sok |
Alıntı:
İlgisizlik beni bitirdi" http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın efsane yıldızı Sergen Yalçın F.Bahçe ve G.Saray'a fark atıp lider olduklarını hatırlatarak isyan etti. BEŞİKTAŞ'IN A2 eski teknik sorumlusu Sergen Yalçın, takımdan ayrılmasında esas nedenin para olmadığını açıkladı. Sergen ayrılış nedeninin elindeki yıldız adaylarına ilgi gösterilmemesi olarak gösterirken, şunları söyledi: "Benim sorunum para değil. Beşiktaş'a futbola başladığım yıllardan bu zamana kadar ben yönetimle masaya oturup para konuşmadım. Konuşmamda. İsterdim ki, Beşiktaş A Takımı bizlerin yetiştirdiği ve lider olan bu takımdan biri iki oyuncu A takıma alınsın. Ama bırakın alt yapıdan oyuncu alınması yüzlerine bile bakılmadı. Emeklerimize yazık. Benim tek isteğim biraz ilgi. Bu çocuklar kimsenin umurunda değil. Lütfen biraz değer verilsin. Ayıptır. Üzülüyorum." İsmail Er-Hürriyet SERGEN ALT YAPIDAN GELECEĞİ PARLAK OYUNCULARIM VAR DERKEN,MAALESEF DENİZLİ VE YÖNETİM ANLIK BAŞARILAR PEŞİNDE KOŞMAYI BAŞARI SAYDIKLARINDAN,BURUNLARI UCUNDAKİ YETENEKLERİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORLAR. Bursalı TOPcu Sercana dünyanın parasın vermeye kalkacaklarına A2 de ki Ali Kücik gibi gol yollarının ilacı var. |
Sergen hala demiröreni anlayamamışsın. Alt yapıdan oyucuları A takımda oynatmaya başlasalar,o zaman nasıl menejerlere,transfer yaptığın klübün başkanına,aracılara belkide kendine paraları yedirebilirsin ki. Klübü olabildiğince borç batağına sokacaksın ki,senden daha başarılı olacak fakat ekonomik olarak senden daha güçlü olamayan başkan adaylarının önünü kesebileceksin. |
sergen en kötü menejer olark gelmeli. fenerde aykutun yaptığı işi fazlasıyla ve layığı ile yapar. |
Sergen isyan etmiş resmen. |
Konuyu sabah açmıştım ama benden sonra daha detaylı 2 başlık daha açılmış bunu silelim isterseniz aynı konudan olmasın teşekkürler |
İSyanında sonuna kadar haklı gibi görünüyor açıkçası.. |
Sergen yerden göğe kadar haklı . Ama bu yaptığı çözüm müdür ? O konuda biraz sıkıntı var işte ... |
demirörenin becereceği işler değil bunlar |
Sergen Yalçın: Artık zamanımı boşa harcamak istemiyorum Sergen Yalçın: Artık zamanımı boşa harcamak istemiyorum ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA) Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'taki görevinden istifa etmesi yönetimi şok etti. Sergen istifasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaparken, yönetim sessizliğini koruyor. Yönetimin Sergen'i ikna etmeye çalıştığı ve istifayı kabul etmediği gelen bilgiler arasında... http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber..._mf467014.JpegBeşiktaş'ın eski futbolcusu Sergen Yalçın, futbolu bırakmasının ardından teknik direktörlük kariyerine ilk olarak Siyah-Beyazlı kulüpte başlamış ve bu sezon başında Beşiktaş A2 takımının teknik sorumluluğuna getirilmişti. 9 ekibin yer aldığı Marmara Grubu'nda mücadele eden Siyah Beyazlı takım A2 Ligi'nde oynadığı 16 maç sonrası topladığı 43 puanla lider durumda bulunurken, Sergen Yalçın bu hafta başında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Genç teknik adam istifası ile ilgili yaptığı açıklamada A2 takımına yeteri kadar ilgi gösterilmediğini ve kendisinin ortaya koyduğu çalışmaların Beşiktaş'a katkı sağlayacağına inanmadığını belirtti. Sergen sezon başından buyana A2 takım ile yakaladıkları başarının Siyah Beyazlı yönetim ve A takım teknik heyeti tarafından görmezden gelindiğini de ifade etti. Sergen istifası ile ilgili olarak şunları söyledi: "Ben bu görevi kabul ederken Beşiktaş alt yapısından genç yetenekleri A takıma çıkartabilmek ve Siyah Beyazlı takıma katkı sağlamak amacındaydım. A2 takımının başında bu sezon 16 maça çıktım ve Marmara Grubu'nda 43 puan ile lider olduk. Ancak bu genç ve başarılı oyunculara ilgi gösterilmiyor. Kendimizi sahipsiz hissediyoruz. Sezon başından buyana profesyonel sözleşme imzalamak için bekleyen 6 oyuncumuz var. Bize gelip oyuncular ile ilgili bilgi soran da yok, bu oyuncuların durumları ve gelişimini merak eden de yok. Ben de zamanımı boşa harcağımı hissetmeye başladım ve görevimi bırakma kararı aldım. Artık A2 takım ile ilgili bir tasarufum olmayacak. Ancak şunu da belirtmek istiyorum ki istifamdaki en önemli sebeplerden biri de yaptığım işte bir sonuç ve hedef görememem oldu. Ben maddi bir beklenti içinde bu işe girmemiştim. Hatta Beşiktaş'tan ne kadar ücret aldığım belli değildi. İstifamın ardından maddi konular sebebiyle görevimi bıraktığım konuşuldu ama doğru değil. Ben kulüpten ne kadar maaş aldığımı bilmiyorum. Maaşımın ne olduğunu bilmezken ücret konusundaki sıkıntıdan görevi bırakmam söz konusu olamaz. Yönetime veya teknik heyete kırgın değilim. Ben elimden geleni yaptım ama onlar bu gençleri değerlendirmek istemediler. Görevi bıraktıktan sonra veya önce Mustafa Denizli ile bir görüşmem olmadı. Artık zamanımı boşa harcamak istemiyorum ve yeniden bu göreve dönmeyi düşünmüyorum". |
Sergen lütfen ... Yapacağını yapmışsın bırakmışsın zaten çocukları , birde demeç verip milletin ağzına sakız etme Beşiktaş 'ı . |
sergen sonuna kadar arkandayız murat aksu yonetımıyle yepyenı kadroyla denızlı hocada yollanarak yenı gelecek hocanın yanında sergen olmalı |
sakız fln etmıyor gerceklerı soyluyor cıksın ortaya butun gercekler secım yaklasıyor gorsun herkes |
Bunu zaten Beşiktaş'ı tanıyan bilen ve azıcık futbol izleyen dürüst herkes görebilir. Bu zamana kadar Sergen söylemeden biz bilmiyor muyduk bunları . Görmüyor muyuz altyapıya hiç önem verilmediğini.Alt yapıdan A takıma çıkan gençlerimizin bir kaç ay sonra aynı ivmeyi gösteremediklerini ; ve bunun altyapıya gereken desteğin gerektiği gibi sağlanamamasıyla ortaya çıktığını...Benim söylemeye çalıştığım , yönetimin yanlışlarının örtbas edilmesi filan değil. Ben inanıyorum ki her olumsuz haber çıkışında bu konuda, o çocuklarda yıpranıyor. Ben böyle düşünüyorum. Ve düşünmek konusundada özgürüm sanırım... Bu benim düşüncem. Sizinkiyle aynı olmayabilir... |
farzedelim ki sorun para olsun, sormadan edemiyorum; tabataya nihata verilen paralarla (hatta birine) o altyapıda kimlerin kaç aylık maaşları ödenir, tesis yapılır, kaç tane genç profesyonel sözleşme imzalardı? ve bunların BEŞİKTAŞ'ımıza getirisi bu iki futbolcudan daha mı çok olurdu yoksa daha mı az? |
her ne kadar sergen sölemedende herkesin bildiği şeyler olsada yinede beşiktaşın evladı olarak sergen yalçının bunları dile getirmesi, yönetimin bu anlaşılamaz tutumunu şikayet etmesi bence eleştirilcek bişey değil. aksine iyi yapmış bu açıklamaları yaparak. |
İyi de bu BJK nin sorunu değil ki sadece bu kadar büyük taraftar kitlesi olan ve bu kadar da sabırsız yapıda olan taraftar Türkiye den başka yerde olmadığı için bizim ligimizde büyük takımlarda böyle oyuncular izlemek çok zor Sergen gitse de Demirören gitse de Denizli gitse de bu değişmez kolay kolay. Bunun isimlerle alakası yok taraftarın kendini bu kadar işin dışında görmesini de anlayamıyorum. Bi 5 maç kötü oynasa genç oyuncu hemen ıslıklamaya başlayan taraftar değil mi o zaman nedir yani bütün suçu t.d. ye yönetime falan atıyorsunuz. Yıldız isteyen de garanti başarı isteyen de yönetime baskı yapan da taraftar sırf Demirören de taraftar kafalı diye bu kadar borcun içine girmedik mi zaten profesyonelce davransa Tabata yı almak gibi gereksiz bir işe adım atmazdı son dakikada şu söylenen sözler bana çok yapmacık geliyor kusura bakmayın. |
Meyve Veren Ağaç Taşlanırmış . Beter Olursun İnsallah DEMİRÖREN. |
a2nin başarısına bakılırsa sergenin büyük payı var mustafa denizliden daha başarılı olacağına inanıyorum a takımın başına geçer umarım |
Türkiye`de Saat: 22:24 . |