![]() |
Quaresma şarttır... Günlerdir medyada yöneticilerin transfere ihtiyacımız yok, acelemiz yok gibisinden demeçlerini takip ediyorum. Bu kadar futboldan uzak, bu kadar iş bilmez insanların bir araya gelmesi gerçekten büyük bir başarıdır!!! Bu takımın acilen ileri uçta top tutacak, adam eksiltecek ve sonuca gidecek bir forvete ihtiyacı vardır. Sezon başındada gündemimizde olan (sadece biz taraftarların, yöneticilerin bu futbolcunun varlığını bildiğini zannetmiyorum) Quaresma bu iş için en ideal adamdır. Hazır İnterde yedekken , bir ihtimal kiralık imkanı varken, bütün şartları zorlayıp bu adamı veya bu tip bir adamı almalıyız. Yoksa işler gerçekten sarpa saracak. İnanıyorumki biz bu adamı almak istersek , taraftarlar olarak hepimiz elimizi taşın altına koyarız. Arkasında Quaresma yazan formayı kim almak istemez ki? Ortalama 50 USD dan 300.000 forma satılması, 15 milyon USD demektir. Çok mu zor bunu başarmak? Bu kadar da mı yokuz? |
besıktas koca bır szeonda 300000 forma satmaz bu yıll suana kdar 35 bın satıldıı |
bunlar basimizdayken tarnsfer falan beklemeyin yani büyük transfer demek istedim |
üçyüzbin formayı rüyada satarız ancak. |
Alıntı:
|
300.000 Forma Değildi En Azından 100.000 Forma Satılsa Harika Olur .. Ama Büyük Transfer Beklememek Lazım Herşey Ortada |
35.000 forma satılması gayet doğaldır. Kimin formasını alacak ki taraftar? Tabata mı? |
formlar ısımsız oluyor zatennn |
Ben taraftarın da mantalitesi değişmeden bu tip transferlerin yapılmasına karşıyım...birkaç maç kötü oynasın başlarlar yuhlamaya,küfretmeye sonrada satacak yer ararız.. eldeki kadro çok bile.. |
ben bugüne kadar holoskonun ismini yazdırdım sadece. bu sene ki formamda nostalji yaparak ve onu arayarak nouma yazdırdım. seneyede ernst yazdırırız artık transferden falan ümidim yok |
Gelmek İstemeyen Adamın Neresi Şart Allah Aşkına. |
quaresma ne kadar lakayt bir oyuncu bilmiyormusunuz arkadaşlar yaa llah aşkına yapmayın ilk transfer dönemindede dedim beşiktaşta bir kazım kazım istermisiniz adam istediği zaman oynar istemediği zaman oynamaz ben ernst i mi tek geçerim bu konuda kaliteli ama en azndan işini yapçakta adam alınsın alıncaksa tabi boşa konuşuyoruz nerde alıncakta alıncaksada öyle olsun isteğimizden |
Bu tur transferlere karsiyim.Tabi ben ve bir kac kisi karsi diye boyle transferler yapilmayacak anlamina gelmez.Ama yapilmamasi gereken gelmesi riskli paralara guvenerek transfer yapmak.Bu kulubun kisilere muhtacligini arttirmak,banka borclarini yukseltmek anlamina gelir.Bugune kadar bunlardan agizimiz cok yandi. Ayrica Turkiyede sadece Besiktasin degil tum kuluplerin marketing ve pazarlama gelirleri henuz cok dusuk seviyelerde.Henuz bir futbolcuya verilen paranin forma satisiyla tolere edildigi gorulmedi. |
onu bunu bilmem ama adam gibi kanatlardan giden biri bize mutlaka sart!! bu quaresmada olabilir hemde cok iyi olur eger biz istesek en azindan kiralik olarak oynayabilir bizde.. |
querezma Quarezma alınacaksa zaten ilk önce kiralanmalı sözleşmesine de sezon sonun beşiktaşın istemesi durumunda şu fiyata beşiktaşa satılacak,öncelik beşiktaşa verilecek diye bi madde koyarsın.Ama biz ne kadar sölesek de bunlar hayalden öteye gidemez.. |
Alıntı:
Bunları düşünen yok. İdarecilik bir kulüp için çok mühim şey çook. |
Alıntı:
Benim dedigim sey ise baska.Turkiyede ne kulup yonetimleri ne de taraftar ayni bilincte degil.Herseyden evvel diger ulkelere gore en onemli dezavantajimiz korsan urunler.Bu zaten satislari tahminen %50 den fazla etkiler.Ikincisi urun fiyatlari avrupada asgari ucrete gore ayarlanir.Ornegin en ucuz forma daha kalitesiz maldan,cok daha ucuza imal edilip uygun fiyata satilmali ve surumden kazanilmalidir.Bu ornekler cogaltilabilir. Bunlarin hepsi bir yana Turkiye bir futbol ulkesi degildir.Bizde Kulup sempatizanlari sadece bir takim tutup aksam evde takiminin mac ozetini izlemekle yetinir.Turkiyede En az 5 milyon Bjk taraftari var diyelim.(Mutlaka daha fazla ama ornegi guclu kilalim)Bukadar taraftari olan bir takim Ingiltere,Almanya,Fransa yada Ispanya liginde olsa 60 bin kisilik stat her mac dolmazmi?Yine bukadar taraftara sahip bir takim dedigim liglerde olsa forma satislari,kongre uyelerinden gelirleri gibi taraftar getirileriyle hersene kafaya oynayan takimlar kurmazmi?Biz ulke olarak futbolu sadece sozde seven bir milletiz.Bu kosullardada forma gelirlerine bel baglayarak transfer yapmak akilci bir yol degildir. |
fazla uçmayalım bence trabzon'dan yattara'yı alalım tam aradığımız adam trabzon'un paraya ihtiyacı var fatih tekke transferi için biz yattara'yı alalım onlar tekke'yi.. |
iyi ve kendini sevdiren bi oyuncu alırsak 600000 forma bile satabiliriz ama nerde |
bu yönetim antep ten beto haric hickimseyi alamaz, son gün gider betoya 5 milyon verir ve gururla imza töreni hazirlatir birde... |
bence yönetim hata yapıyor gerçekten Quaresma şarttır |
Türkiye`de Saat: 16:03 . |