Holosko'yla Yola Devam http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm823764.jpg
CSKA Moskova’yla deplasmanda oynanan karşılaşmada Beşiktaş 3 puandan daha fazlasını yitirmiş, ayağı kırılan Holosko ilk yarıyı kapatmıştı. Sakatlığını büyük ölçüde atlatan Holosko, ülkesinden FANATİK aracılığıyla seslendi. Slovak yıldız, “Kariyerimin en sıkıntılı dönemini geçirdim. İkinci yarıda oynamaya başlayacağım. İki kat fazla çaba gösterip, takımıma faydalı olacağım. Beşiktaş’ın yeni transferi ben olacağım. Sanırım bu sözlerim her şeyi en iyi şekilde özetler” dedi. 2009’da çok büyük mutluluklar yaşadığını belirten Holosko, “Hem çifte kupa kazandım, hem de baba olmanın sevincini yaşadım. 2010’da da çifte kupa kaldıracağız. Geriden gelip yine şampiyon olacağız” dedi. ‘Beklentilerim çok büyük’
Soyunma odasındaki heyecanı özlediğini itiraf eden Slovak yıldız, sözlerini şöyle noktaladı: Bir maçta ‘Ah ben de oynasaydım’ dediğim maçlar oldu. Sivas, Kayseri, Bursa ve Manisa gibi... Zaman durmuş gibi, geçmiyor sanki! Ülkemde güç topladım. 2010’dan beklentilerim çok büyük. Umarım bir daha sakatlık yaşamam... |