![]() |
Al Sezeri ver Uğuru (Bence çok Mantıklı) "Al Sezer'i, ver Uğur'u" Manisaspor yönetimi, ilk yarıda süresiz kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk konusunda nabız yoklayan Beşiktaş'a, "Al Sezer'i, ver Uğur İnceman'ı" demeye hazırlanıyor. Sezer'e karşılık kiralık olarak Holosko'yu istemeyi planlayan siyah-beyazlı yönetim, Slovak futbolcunun, "Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda oynamam" açıklaması üzerine rotayı Uğur İnceman'a çevirdi. Beşiktaş'a Manisaspor'dan giden Uğur'un takımda yeterince süre bulamadığı için bu transfere sıcak bakabileceği bildirildi. Bu arada Manisaspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ankaragücülü Ceyhun Eriş ve Diyarbakırsporlu Şener Aşkaroğlu'nun önümüzdeki günlerde mukavele imzalayacağı, Eskişehirsporlu Youla'nın transferinde ise sona yaklaşıldığı öğrenildi. Youla'nın yanı sıra yabancı bir forvet daha almayı planlayan yönetimin bu konudaki görüşmelerinin devam ettiği belirtildi. Geçen sezon İsviçre'nin Yong Boys takımından transfer edilen İlker Tugal'a da Samsunspor'un talip olduğu açıklandı. 28.12.2009 Kaynak : DHA |
ah keşke |
mantikli olabilir |
Hem Uğur'un gitmesi mantıklı hem de Sezer'in gelmesi , yani yönetim 2 iş birden yapmış olur :) |
onu birakin üstüne nekadar verecekler onu söylesinler.. böyle mantikli is yapacaklarini pek sanmamda manisada pek yanasmaz holosko transferinden sonra daha cok oyuncu isterler |
yönetimde mantık arama |
Büyük takıma adam verecek bir anadolu kulübü bu böyle bi şey istemez illaki yüksek rakam ister hele hele demirören se sozkonusu kişi yada uğuru istese bile artı iki üç milyon euro daha ister öyle al sezeri ver uğuru demez |
bizimkiler üste para verip zarar etmeden iş yapmaz demirören duruşuna yakışmaz |
uğur+nobre+tabata, versinler sezeri !! |
güzel ve de mantıklı bir teklif.. |
Uğur Inceman Beşiktaş'ımıza Gelmeden Önce Manisaspor'da Olsun St.Gallen 'de Olsun Güzel Futboluyla Göz Dolduruyordu. Sezer'de Şimdi Mühtiş Kapasitede bir Oyuncu Ama , Onu da Bitireceğimizi Düşünüyorum (Uğur Gibi).. |
üstüne nobreyide verelim bence...hatta serdar bileolabilir ;) |
güzel teklif. |
bende sanmiyorum kafa kafaya deismezler demirören ve enayi tayfalari varkene hayata kar yapmadan vermezler |
Bu haber kesinlikle kolpa. Böyle bir şeyi Manisasporlu yöneticilerin teklif edeceğini zannetmiyorum. Eğer Uğur konusunda ciddilerse bile mutlaka yanında + para isteyeceklerdir. |
zaten 6 ay sözlesmesi kaldi alirlar Uguru ve 500.000 € yeterli olacaktir cok bile aslinda.. |
Olacağını sanmyorum ama olursa güzel olur bencede.. |
üste para verilmezse çok iyi olur..Ama istemeyeceklerini sanmıyorım.En aşağı 2-3 milyon € isterler.. |
mantıklı. uğur zaten ilk 11 oyuncusu değil hatta ilk 18 oyunculuğuda tartışılır. kaldıki skor avantajını yakaladığımz dönemlerde oyuna girdiğinde ona verilen görev pas trafiğini sağlamak topu öne taşımak ceza sahasına sürprz adam olarak girmek vs. vs. bunuda sezer uğurdan çok daha iyi yapar. uğur pas hataları çok fazla |
Türkiye`de Saat: 19:23 . |