![]() |
Sezon Sonunda 20 Golü Geçerim http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm827823.jpg Genç Sambacı, “Kafam çok rahat. Kampta da performansımı arttıracağım. Sadece golü düşünüyorum ve sezon sonunda kendime koyduğum 20 gollük barajın üzerine çıkacağıma inanıyorum. Benim atacağım gollerden çok, geçen sezonki gibi kazanacağımız çifte kupayı düşünüyorum” yorumunda bulundu. |
yapar atar baba bobo ya:D |
bobocum cok iddiali gördüm seni :D |
ik yari boyunca bobo icin agir konustum durdum.bjk ile gönü baginin coktan koptugunu savundum.gerci haa savunuyorum ama son haftalarda performansini gercektende baya yüksetti,insaallah yine bir cifte kupa ve bir gol ktalligiyla bizi sevindirir |
Sen atmasan ben atmasam Nobre'mi atacak Bobo :) :) Geçer geçer 21 tane atacak kendileri :) |
inş. ama zor |
azimle uğraşanın yapamayacağı şey yok bobo kendine geldi ne formayı kaptırır ne golleri kaçırırım. ben atacağı kanaatindeyim |
Banko oynar ise geçer nie geçmesinki.. Takımın 1. golcüsü bobodur. |
inanmak başarının yarısıdır:) |
oynarsan rahat atacaginin inancindayim ama denizlnin prensi nobre ona daha cok sans vercegi kanatindeyim bu inat hoca... |
insallah |
atarsın rahat ol :) |
atsın da bobo dan çok takımın gol yollarındaki sıkıntıyı çözmesi önemli olan 1-0 yenmekten bıktık :D en az gol yiyen takımız ama en az atanız da bu da kısır bir futbol old. az da olsa gösteriyor. |
Atar Bobô yaa ondan bir şüphemiz yok zaten:D |
Yahu Böyle Demeç'lerden Vazgeçin Artık , Suyu cıktı bununda. Sezon Sonunda yapamıyorsunuz , sonra cevap veremiyorsunuz |
yapamasa bile kafasına böyle bir şeyi koyması çok güzel o kadar atmasında 15-17 atsın onada razıyız biz sonuçta bi tane bobo muz var :) |
Alıntı:
|
Geçemez...15'i bulsun yatsın kalksın dua etsin...Takım olarak 20 golü bulamıyoruz, bir futbolcu mu 20 golü geçecekmiş... |
eger su andan itibaren takimda 11 oynamaya baslasin nobreyi katlar atar diyordum bobo icin bitaraflarimiz yirtildi burda adamin kalitesini anlatmak icin ama yok nobre gelip defanstan top cikartiyorya o daha makbul bazi arkadaslar icin golcu adam gol atar demistim bobo bu vereceksin atacak her formsuz doneminde adami yerin dibine sokan taraftar formunu bulunca bas taci yapiyor iddaa ediyorum lig macinda manisaya attigi gol kontrol ve vurusu nobre 1 000 (yaziyla bin) defa denese atamaz bobonun ozellikleri farkli nobre olmasini bekleyemezsiniz bu adamdan adamin isi gol atmak ve her sezon besiktasin en golcu oyuncusu olarak bunu yapiyor geldigi sezondan beri bu adamdan daha ne isteniyor ben anlayamiyorum |
Alıntı:
|
atar atmasinada önce banko oynamali |
nobrede ısrarcı oLmassa amcam atar bobocuk . inancım tam . |
Nobre de ısrardan önce takımın hücum gücü konusuna biraz değinseydiniz Bobo nereye kadar böyle zorlama pozisyonlarla gol atacak her yerde sölüyorum söyleyeceğim Bobo dan önce Tello nun Nihat ın Holosko nun S.Özkan ın Ekrem in formlarını yüksek tutmaları lazım Bobo bi şekilde atar gol ama kanatlarımız ortasahamız işlemezse Bobo ya kadar bile gelemeden tıkanırız oyun içinde o zaman forvetin ne anlamı kalacak ki ha bobo olmuş ha nobre. |
inşallah |
Banko oynarsa bende inanıyorum geçeceğine.banko oynaması da gerekli zaten.yani aklı selim biri şu takımda 1 numaralı santraforun bobo olduğunu bilir veonu oynatır.nobreyi de acilen şutlar |
Genç Sambacı'mı ? :) Adam 85'li gençliği mi kaldı :) Orta yaş statüsünde Bobocum artık..Kafaya koydumu yapar Bobo ..Sonradan açılıyor klasik.. :) |
sonradan açıldı devamını getirirse neden gol kralı olmasın :) |
gool kralı bobo eminimm:) |
Türkiye`de Saat: 23:04 . |