![]() |
Demirören Taraftara Seslendi Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi`nin Ocak 2010 sayısında camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi: Sevgili Beşiktaşlılar, 2009, Beşiktaş’ın başarılarıyla dolu bir yıl olarak geride kaldı... Beşiktaş’a gönül verenler için 2009’un çok önemli bir yeri olacak. Çünkü 2009, Beşiktaş’ın şampiyonluklarını çifter çifter kutladığı bir yıldı... Çünkü 2009, hepimizin Siyah Beyaz tek bir yürek olduğu, içimizdeki Beşiktaş aşkını, coşkusunu sokaklara, meydanlara taşıdığımız bir yıldı... Çünkü 2009, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’nin açılış kurdelesini keserek, yarım asırlık mücadeleyi sonuçlandırdığımız bir yıldı... Sevgili Beşiktaşlılar, Şimdi yepyeni bir yılı karşılamanın heyecanı içindeyiz... 2010’un da sevinç, gurur ve kutlamalarla dolu, şanlı tarihimize yeni zaferlerin eklendiği, yine bir Beşiktaş yılı olacağına yürekten inanıyorum... Yeni yıl; Beşiktaş’ın birlikteliğinden doğacak büyük zaferlerin şahidi olacaktır... Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılından beri hep geleceğe dönük büyük düşünenlerin kulübü olmuştur. Bu kartal başarılarını, bakışlarını geleceğe çevirerek sağlamıştır. Yine öyle olacaktır... Her zaman ileriye bakacağız, her zaman en yüksekte olacağız, her zaman en hızlı koşacağız... Yeni yılın tüm camiamıza sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum... En derin sevgi ve saygılarımla, Yıldırım Demirören Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Resmi Site |
içimzdeki beşiktaaş aşkıı mıı :p söyleyen kişiye baak |
Taraftarı dövdürten biri ne yaparsa yapsın artık bitmiştir biz Beşiktaşlılar için. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu demıroren benı sevmıyiiiiiii cevherımmm |
Sağol , Sağol. |
sesin kısılırda bir daha bu büyük taraftara seslenemezsin inşallah!!!!! (AMİNNNNNNNNNNNNNNN) |
hep boş laf... |
Elveda Başkan Bu Büyük Beşiktaş taki Son Seslenişin Olsun |
gidisin olurda dönüsün olmaz insallah.yemin ederimki demirören can cekisiyor densin eyer zil takip oynayip mutluluktan etrafa hediyeler dagitmazsam en adiyim.okadar iste bir koyu bjk taraftari baskaninin ölmesini istemesi sizce normalmi?tabiki degil,ama benim gibi milyonlarcasi var,demekki bu adam tarihte yapilmamis kötülükleri yapmis besiktasimiza,demekki bu adam cok kötü biri.korkarimki bu adamin besiktasimizdan gidisi kongreyle ve istifayla olmayacak bu gidiste.insaallah o sey olmazda,ama bu demirören hicbirseyden utanmiyor,korkmuyor,yüzü etten degil resmen maskeler var yüzünde,bir insan böyle utanmaz olursa onurlu bir davranis sergilemeside bir okadar imkansiz olur.onca yapilana ragmen hala utanmadan arlanmadan cikip hala ötüyorsa bu adamin normal bir insan olmadigi anlasilir.insaallah enkisa zamanda eceliyle giderde hem bir skandaldan hemde olasi yillar boyu sürecek bir krize ugramayiz.hay allahim yeni yiin ilk gününde temennime bakin ya,valla bunlari yazarken bile utandim peki demirören niye hala utanmiyor yaaa.beni ve benim gibi milyonlarca bjk sevdalisini bu hale getiren sahis nasil olurda hala ben adayim ve baskan olacam der yaa,cildiracam yaaa. |
insallah baskan olarak son mesajin olur |
Beşiktaş JK'nın Başkanı olarak verdiği son beyanat-temenniai oldu... Sabret Y.D. sabret Kongreye az kaldı. Başkan olarak gireceğin kongreden bir hiç olarak çıkacaksın... |
Sevgili Beşiktaşlılar, 2009, Beşiktaş’ın başarılarıyla dolu bir yıl olarak geride kaldı... Beşiktaş’a gönül verenler beni tekrardan başkan seçerlerse bu sürenin de 2009 kadar çok önemli bir yeri olacak. Çünkü 2009, Beşiktaş’ın taraftarını stadında dövdürdüğüm Çünkü 2009, para ile herşeyi yaptırabildiğim... Çünkü 2009, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksinden çok büyük rant sağladığım bir yıldı Şimdi yepyeni bir yılı karşılamanın heyecanı içindeyiz... Ocak ay'ının sonunda yapılacak kongrede beni başkan seçmezseniz bu defa dayak ile kurtulamazsınız. Külübü boşalttığım yetmiyormuş gibi kağıt üzerinde olan alacağımı da alır kulubün iflasını isterim. Hepiniz akıllı olun benim param çok paramla adam da dövdürürüm adamda satın alırım bu sebeple beni tekrardan başkan seçin. |
Alıntı:
tesislerden herhangi bir kazanc yok full zararda takım... recidenc lardan hiç bir gelir yok sadece plaza ve acıbadem den var... para eden zaten recidenclar.. 40 katlı recidenc ların tüm geliri aşçıoğlu inşaata ait.. Boşuna yapılmış tesis |
2010 yılından bekledıgım tek sey var oda bu takımda artık senın olmaman eger besıktaslıysan cek gıt burdan ve bu yılın uguruna ınadır benı |
Tamam veda hutbesini yaptı .. :) |
Mümkünse seslenme Baskan!!! |
Bide gittikten sonra bi yazi daha yazar son olur. |
Kendisinin son seslenişi olur inş. Görmek istemiyoruz seni ! |
ßüyük ßeşiktaş Taraftarı sana sesLendi " yeter yıLdırım demirören " die.. kuLak as azcık.. |
Sonsuza kadar sussan be ne güzel olurdu... |
ne yuzle sesleniyomus temizlettigi dovdurttugu taraftara i sesleniyomus? hadii |
uydur uydur konuş |
Bıktım ya bu çifte kupa muhabbetinden:D Sağol. |
Konuşma zamanı bizim için de başkan için de bitti bence artık bu ayın sonunda herşey belli olcak bekleyip görelim. |
Türkiye`de Saat: 15:57 . |