![]() |
Batuhan/Sercan evet duydunuz haberı batu + serdar + 5 mılyon euro = sercan dıye haberler var tam tersı olması gerekırken batu = serdar + sercan + 5 mılyon euro seklınde ama boyle nıye cunku batu altyapıdan cıktı batu su esesdekı performansını gör ama bızım kıralık oyuncumuzdu ıddaa edıyorum esesın oyuncusu olsaydı yuksek paralara batuyu transfer etmek ısterdık artık boyle yonetım olmaz yazık sadece |
Yahu Arkadasım Anliyorum Batuhan Sevgini ama abartma istersen. Batuhan'ın Neresi 5 Milyon € ? Batuhan'ın Es-Es'deki Performansınıda Gördük , Man.UTD Maçında da Gördük. Hem SADECE HABER daha. Hemen Olacak diye birşey yok. rüştü toraman-ferrari-sivok-üzülmez ernst-fink ekrem-delgado-ismail batuhan Sen bu Kadroyla Bırak Avrupa " TÜRKSEL " Süper Lig'de de Bişey yapamazsın , gidip manager oyna daha iyi. |
Alıntı:
ben suna karsıyım batuhan sercandan 2 kat ıyı bır kere sercan tıpınde bızde holosko var nıhat var sen elındekı batuyu harca ustune o kadr para ver sercanı al sercan o kadar edıyorsa batu bırak 5 ı 10 eder evet herkes gordu esesdekı performansını sen gormedın sanırım hımm manchster macı yazmısın o maca bakarak yorum yapıyorsan hıc cvp yazmayayım yazdıgım kadroyu elestırmısın mancshsterı bu kadroya yakın sekılde yendık hatırlatırım |
Batuhan'sız Şampiyon Olduk , Batuhansız Yendik. Batuhansız'da Devam Edilir. |
Batuhanın aklı beş karış havada, ona iyi bir teknik direktör değil, iyi bir psikolog lazım. Mustafa Denizli aptal bir adam değil, mutlaka vardır bir sorun. Bence biraz daha kiralık oynamasında fayda var.. |
bu futbol piyasasinda genc futbolculara cok para veriliyor elimizde batuhan gibi bir adam var potansiyeli yüksek olan bir futbolcu oynasin gollerini atsin en az 5mio bir oyuncu olur 5mio alacagimiza 5mio satalim bu mantik yokmu bizde? |
Bana kalirsa Sercan in 5milyon ettigi bir ortamda Batuhan 15 milyon Dolar degerindedir. Manu macini örnek gösteren arkadaslara sormak lazim gercekten de bu maci örnek göstermek istediginize eminmisiniz? Bu cocuk kac dakika oynadi ki bu macta??Üstelik bu mactan önce ne kadar oynatildi bu sezonda?? Sizce Nobre nin buldugu sansin yarisini bulsaydi ne kadar gol atabilirdi?? Ben eger Batuhan -Sercan takasi gerceklesirse DERTÖREN gidene kadar maclari izlememeye ve Besiktas in lisansli ürünlerini kullanmama karari aldim.. |
Bu futbolcularin tarzlarina bakilirsa mantiksiz bir takas gibi gorunuyor.Sercan acik alani seven,topla dripling yapan,kontra ataklarda etkili, bunun yaninda ilerde sirtini rakibe dayayip top tutma becerisi olmayan,hava toplarinda etkisiz bir futbolcu. Batuhan ise tam tersi ozelliklerde.Olaya boyle bakarsak Besiktasa gerekli olan santrafor tipi Batuhan. Besiktas yilda kac maci kontraatak duzeninde oynayacak? Ligdeki rakiplerin hangisi Besiktasa bos alan birakacak? Iceri gelen ortalara kafa vuracak tek silahi vermek mantiklimi? Batuhan Sercanin Bursada buldugu sansin 4te 1ini Besiktasta bulmadi.Buna ragmen cocugu infaz ediyoruz. |
Batuhan dan bi cacık olmaz..hem Beşiktaş duruşu ,ahlak diyeceğiz,hem de en önemli maçta kamptan kaçıp,pavyon süprüntüleri ile eğlenmeye giden adamı takımın ikonu yapacağız...Batuhan asla ve asla büyük takım oyuncusu olamaz..bir tek dakika extra antrenmanı yok adamın ve 10 gün önce Kanyon da gördüm..resmen fıçı gibi..bu mu Beşiktaşın ümit bağlayacağı adam..geçiniz.. |
Sercanında batudan bi farkı yok karakter bakımından ! bursa maçı esnasında bursa caddelerinde corvette'i ile paso turlayan, bursa halkının bile şahsına küfür ettiği karaktersiz bir çocuğun teki.. |
Adam gibi menejerleri olsa (Erdinç Şehit gibi mesela) gelişirler..Ben Sercanın beşiktaş maçında kaçırdığı bir golden sonra notunu verdim..Sadece yetenekleri ile Korcan ın burnunun dibine kadar geldi ama ;çalışarak kazanılacak bir vuruş özelliğini gösteremedi..kendini oldum zanneden cahilin (okuldan bahsetmiyorum) teki.. |
her ikiside birbirinden beter batuymus yeter artik ya genc diye yildiz yaptik sans verilse döktürürmüs tabi tabi sercani zaten sevmiyorum ciksin bakalim üc büyük klüblerin formasi altinda bir maca dakka 45 olmadan alinir anadolu takimi ile üc büyükler arasinda daglar kadar fark var hala okadar yildiz oyuncuysa Bursasporu sampiyon yapsinda görelim simdide volkan sen bursali moda yildiz oyuncu olarak Serkan aykut Samsunspor Okan yilmaz Bursaspor Gökhan Ünal Kayseri bu 3 oyuncuyuda gördük attiklari golleri sayamiyorduk 4 büyüklere gelenedek tabi Gecenyilin Sivassporun yildizi Mehmet Yildiz gelsinde atsin bakalim 4 büyüklerde gollerini Umut --Trabzonlulari deli ediyor nerde ankaragücülü Umut nerde........ aklima simdilik bunlar geldi ama niceleri var ......... topu topu anadolu takimlarindan gelip ((forvet hatti icin )) en fazla sayabilecegimiz yildiz oyuncu 20yi gecmez onlarda genc yaslarinda gelmistir yas ortalamalari 23 gecmeyen ve ilk senede formayi kapan oyunculardir gercek yildizlardir 1 yil yedek bekleyip 2 yil cosar diye hic kimse beklemesin Geldi an cosmali ((((( TABATA gibi))))))) |
Batuhan a bu kadar güven ve sanki oynayınca bütün takımı kurtaracak söylemleri Batuhan üzerinde çok gereksiz bir baskı oluşturur ve kötü 4-5 performansındabu oyuncuyu bitirir. Denizli nin yaptığı ne kadar yanlışsa taraftarın da bütün umudunu Batuhan a bağlaması yanlıştır. Gerekli fizik yapıya ulaşamamış kondisyon açısından eksik takıma uyum sağlayamamış bir Batuhan oynasa da pek faydalı olamayacaktır. Ayrıca ikinci bir husus Batuhan tam formunda olsa da bu takımda kanatlar çalışmadıkça Batuhan tarzı forvetlerden nası verim almayı bekliyorsunuz. Nobre nin bile içler acısı halini görüyoruz. Eskiden karambollerden goller çıkarabilen oyuncu maç içinde nadir gelen pozisyonları da harcamaya başladı yokluktan. Bir takımın en önemli hücum gücü kanatlarıdır bizim kanatlarımız düzelmedikçe batuhan mış sercan mış geçtim Torres gelse bi derece kurtarır bizi. |
Bence de karakter olarkak ikiside zibidi.! |
Eğer bu Batuhan'dan para kazanabileceksek veya karşılığında futbolcu alabileceksek bence para ediyorken hemen kurtulmak lazım. Altyapıdan gelme oyuncu açlığımız ve tamamen iri fiziği sayesinde altyapıda attığı goller yüzünden fazla abartıldı. Amiyane tabirle bi yerlerini kaldıramıyor büyük takım topçusu olmaz , işin büyük takımda oynayacak karakter ve ahlak kısmına hiç girmeyelim bile ..... |
sercan kesinlikle Beşiktaş'a gelmemeli bi kere Beşiktaş'a uymayan bi futbolcu bursa maçında olanları gördük az çok bu yüzden o adamın gelmesini hiç istemiyorum ayrıca Batuhan'da gönderilmemeli diye düşünüyorum o çocuğu daha doğru düzgün oynatmadılar bile hemen denizli kesik attı yolluyor ya daha oynattın mı doğru düzgün de karar veriyorsun madem Batuhan'ı yolluyorsun o zaman tabatayı da yollasana hadi o Batuhan'dan daha kötü veyada Nobre'yi ama yoook Nobre ve Tabata her maçta oynar ama Beşiktaş'ın altyapısından yetişmiş bir futbolcu oynayamaz olmaz o çok kilolu.Batuhan kilolu diye oynatmıyorlar ama Nobre altıpastan gol atamıyor adam hala oynuyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Ayrıca Batuhan'ın da bu kadar üstüne gitmememiz lazım bence tamam bi kere hata yaptı diskoya gitmiş eğlenmiş bilmem neymiş ama bunlar basının Batuhan'ı karalaması için yaptığı birşey ve herkes de bu yaptıkları oyuna dahil oluyor bari siz yapmayın bi kere yaptı ama sonra özrünü diledi bir dahada yapmadı hiçbirşey ve takıma girmek içinde çalışıyor daha ne yapsın ki kendini affettirmek için... |
Alıntı:
|
Alıntı:
emin ol esesde dogru duzgun pas veren adam yoktu eskısehırde yasıyorum macları ızledım ama batu o ortamda bıle 8 9 gol attı 12 13 macta |
bırakın batuhan zibidi, bi yerini kaldıramıyor triplerini de, şuna cevap verin. farzedinki batuhan bjkli değil. 12 macta süper ligde 9 gol atmış 17 yasındaki anadolu topcusuna 3 büyükler kac milyon dökerdi? gelelim sercana 2-3 sezondur oynuyor bursada. toplam kac golü var? ne kadar paralar teklif ediyor 3 büyükler sırf 17sinde sivrildi diye. futbol piyasasında bulunamayan forvet/santrafor tipi ne? sprinter mi pivot mu? takımımızda kac tane sprinter kac tane pivot santrafor var? kac tane altyapıdan adam cıkarabiliyoruz? cristiano ronaldodan başlayarak bircok yerli yabancı yıldıza bakarsak, kac tanesi karakterli? alex fergusonun görevi ronaldo karaktersiz diyip takımdan uzaklastırmak mı yoksa o oyuncudan verim almak mı? kusura bakmayın yılda 7 trilyon para alıyorsa mustafa hoca, görevi batuhanı adam edip oynatmak. aydın gibi takımdan uzaklastırmak değil... batuhanın karakteirni tartışmam benim işim değil, beni de baglamaz. o paraları alan takımın basındakilerin işi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bana bunu soruyu cevaplayin.. Batuhana Besiktasta hic sans verildi mi..bi 4-5 mac arka arkaya.. M.Denizli Batuhani sevmiyor ve art niyetlidir.. Artik Batuhani bu yarim sene Eskisehire veririz ve yeni sezona yeni bir teknik antrönerler Batuhan mutlaka sans bulur ve kendisini artik ispatlar..! seneye zaten genclere daha cok önem verilcektir.. |
batuhan fizik ve yetenek olarak bence gelecek vadediyor, ancak batu dan da bu süper futbolcu olmayı beklemek cok riskli bence çünkü hem disiplinsizliği had safhada,daha pişmeden bu kadar havalardaysa, piştikten sonra adamdaki havaları düşünsenize...aynı zamanda attıgı gollere bakıyorumda böyle batistuta, torres tarzında biri olmasını beklemekde hayal gibi, bence batu ancak eski saffet gibi biri olacak gibi, eger şöhreti hazmedebilirse.. sercanda aynı şöhreti kaldıramayacak gibi duruyor, ama sercanda yetenekli,ama bu fiyatı edermi yeni bir tabata olayı olmasın..bence bu transferi yapmak bize bişey kazandırmayacakdaha kaliteli bir golcü ile anlaşsınlar.. batuyu kiraya versinler nobreyi göndersinler.. |
karakterden bahsediyorsunuzda bircok yildizin karakteri berbat ama adamlar karakterine degil futboluna bakiyor ve takima verdigi destege bakiyor 94milyonu karakteri icin vermiyorlar mesela artik eski zamanlarda yasamiyoruz o kisi serefsiz olmadigi müttedce karakteri umrumda degil futboluna baksin |
Maç öncesi kamptan kaçıp aleme giden,büyüğünü küçüğünü bilmeyen,en önemlisi kendini geliştirme yolunda 1 dk. bile özel idman yapmayan adamdan bir cacık olmaz..C.Ronaldo Manu ya geldiği zamanki hali ile şimdiki hali arasındaki farkı göremeyip onunla kıyaslamak bence çok komik..Batu 4 sene önce ne idiyse şimdi de o..onun yaşında iken ;Metin'ler Ali'ler Feyyaz lar maç kazandırıyordu..o zamanlar Şeref stadındaki idmanlarını seyrederdik,adamlar idman bittikten sonra en az 1,5 -2 saat extra idman yapıyordu..Batuhan kim ki ,ben oldum diyor..3 senedir A takımda 2 tesadüf golünden başka birşeyi yok..Bana ;Ali Kuçik deyın,bana Cumali deyin anlarım..Daha önce de yazdım..İbrahim Üzülmez,özel diyetisyen ile çalışıyor..19 yaşındaki adam ise sakatlık sonrası bir türlü kilo veremiyor..sonra da bana şans verilmiyor diye hocasını kamuoyuna şikayat ediyor..Serhat Akın FB de 18 yaşında banko oynuyordu..oynatan da M.Denizli idi,Tugay'a 16 yaşında forma veren,Bülent'e 18 yaşında forma veren de aynı hoca..Ben Batuhan'ı en az 8-9 defa çıplak gözle izledim..Kendine has hiçbir hareketi ve aksiyonu yok..Onun yaşında iken,aynı tarzda oynayan H.Şükür Bursaspor'da banko oynuyordu..ve A milli idi.. Hocası Yılmaz Vural onun için çalışmaya doymazdı diyor..Sırf M.Denizli düşmanlığı yapmak için Batu'yu kullananlar , en basitinden ,Cooper testinde Batu'nun antrenman değerlerini biliyorlarmı..peki bir süperlig maçında oynamak için hangi antrenman değerlerine sahip olunması gerektiğini bilen kaç kişi var..ama sallamayı herkes biliyor Batudan bir halt olmaz..bence göndersinler gitsin.. |
bulent ersoydan bayan batuhandan topcu olmazzzzzz |
Alıntı:
|
Alıntı:
bir makakula neler kattı kayseriye batuhan çok büyük değer. sorunsuz olsa babamda oynatır. kendi değerini kendin yaratıcaksın. adım gibi eminim ver gs ye gol kralı olur. |
batuhanın karakterini tasvip etmiyorum ama sergen maçtan çıkıp yedek kulübesinde at yarışı dinliyordu. istemiyorsan bile batuhanı bu kadar ucuz kaybetme oynat değerlendir son sat. batuhan 2 sene bizde oynasın sorun çıkmazsa yıldız kazanmış olursun yok beğenmedin çok iyi fiyata satarsın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu yorum daha gercekci gözüyle bakilirsa 100% hakli bir yorum diyebilirim Ya gercekten abimiz görmüs gecirmis ve benden 20 yas daha büyük futbol bilgisine saygiyla karsiliyorum cünkü serhattin ve bülentin 18 turgayin 16 yasinda forma veren denizli oldugunu bilmiyordum tesekkürler bilgilendirdiginiz icin Denizliyi ben yasli oyuncu tecrubeli oyunculari seviyor diye biliyordum Arasira ismaile forma veriyordu ama bakdi olmuyor ibrahim adamim tekrar formayi kapti..... |
Türkiye`de Saat: 08:14 . |