![]() |
Batuhan evli çıktı! Batuhan evli çıktı! http://www.sporx.com/images/1/29/889...radeniz004.jpg Beşiktaş ile yollarını ayırmaya hazırlanan Batuhan Karadeniz’in 4 ay önce aile arasında düzenlenen bir nikahla evlendiği ortaya çıktı.Pazar gecesi Ortaköy Blackk’te eğlenen genç golcü, bar çıkışında, 4 ay önce aile arasında düzenlenen bir nikahla evlendiğini, bu yüzden 5 aydır ilk kez dışarı çıktığını söyledi. Evlendiğini yakın çevresinin bildiğini söyleyen Batuhan, “Dört ay önce aile arasında evlendik. Eşimin adını söylemek istemiyorum. Çünkü tanıdık biri değil” dedi. Mustafa Denizli ile arasının bozuk olduğu yönünde çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını öne süren Karadeniz, “Ben her takımda oynarım. Hocamla da aramda bir sorun yok. Haddimi aşan şeyler yapmam” diye konuştu. 04.01.2010 Kaynak : Milliyet |
Yok Artık. Hem Evli Olacaksın , Hem Hergece Bar'larda Olacaksın.. Kolpa Haber |
yok artik daha neler |
haha:laugh: hiç gülesim yoktu. Kolpa bassın sanki pembe dizi çeviriyor:D |
sonra niye türk futbolunda oyuncu yetismiyor diyoruz yetismesine firsat birakiyormusunuzki.. |
söz konusu batuhan olduğu zaman duyduklarımız hep normal geliyor |
allah allah:D:Dilginç |
ewLi cıkmasımı koLpa hergece o bar bu bar gezmesimi acaba :D |
Ne kadar kolpa bir basın. |
valla basligi okudugumda güldüm espiri gibi geldi bana ama olabilir nerden bilecegiz belkide evlenmistir mutluluklar diliyecem ama her gece bar haberleri aralarini en kisa zamanda acar bosanirlar süpesiz |
yavaş.. |
çok mu büyük olay evli olsa ne olur olmasa ne olur |
Batuhan'ın ağzından duymadan inanmam:D |
nasıl bi insan ya bu çucuğu sevmiyordum zaten çok şımarık herşey beklenir |
Doğruysa Allah mesud etsin, yalansa diyecek bir şey yok.. :) |
yakında çocuğu var derlerse de hiç şaşırmayın:D:D |
Flaş flaş flaş. Bir ecnebi sitesinde okuduguma göre Btuhanın el kaide baglantıları yuzunden kırmızı bultenle arandıgını okudum.Bjk nin de tesislerinde batuhana yardım ve yataklıktan suç işlemiş oldugu yazıyor. İlker yasin degimiyle şaşılacak iş deil diyorum başkada bişe demiyorum :D |
ya evli olsa nolcak nie bu kadar flaş bi haber gibi çıkıor ortaya? tr'de hergün bnlerce kişi evlenior:D bunlara haber bitmez yah:D |
hadi canım :D dorumu Lan acaba :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:47 . |