![]() |
Batuhan Gidecek Mi ? Kalacak Mı ? Beşiktaş`ın haylaz çocuğu Batuhan`ın geleceği yavaş yavaş netleşmeye başladı. Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, Haber1903 ekibinden İlker Ezibay`a yaptığı açıklamada oyuncunun Eskişehirspor`a transferinin gerçekleşmediğini belirtti. Bulut yaptığı açıklamada "Batuhan`ın Eskişehirspor`a transferi şimdilik gerçekleşmedi. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemedi. Gerçi transfer sezonu henüz bitmedi ama Batuhan için şimdilik yüzde 90 kulübünde kaldı diyebiliriz." dedi. -HABER1903- |
fazLa sansasyon yarattı bizim için ama kaLması iyi oLur bana kaLırsa . ama şöLe bi durum warki kendisinin sürekLi beşiktaşta kaLmak istemedigini beLirtmesi rahatsızLık werici. |
batuhan biraz ekstra çaba gösterse eminim ki hoca onu oynatır bnce batuhan ekstra hiç çaba göstermiyor |
olayların iç yüzünü bilmediğimiz için batuhan ın çaba gösterip göstermediğini zaman gösterecek ama ben şahsen kalmasından yanayım |
Kalıp Bütün Sezon Forma Giyemeyecekse oynayabileceği Bir Takıma Kiralanmalı |
mutlaka kazanılmalı |
Bir dunya yildizi olabilicek kadar guzel oynuyordu ama cok simardi.. |
inşallah oynatırlar kalırsa... |
biraz şans bulsa arkası gelir |
Gitsin. |
gitmek istemekte sonuna kadar haklı batuhan çünkü şuan onun futbol oynamak zorunda olduğu dönem.. beşiktaşta 2 yıldır ağzıyla kuş tutsa forma alamicanı kafasına yerleştirdiler çocuğun. sonuçta futbol oynamak zorunda ve sırf beşiktaşlı olduğu için beşiktaşın çocuğu olduğu için kadroya alınmadan sezon bitirmeyi kabullenmesi beklenemez. bonservisiyle kesinlikle değil ama kiralak olarak mutlaka verilmeli. ve bu takımda es-es bursa yada antalya olmalı diye düşünüyorum.. |
Bu ben oldum tavırlarında ısrar edecekse hiç durmasın daha iyi. Zirveye çıkmak önemli değildir önemli olan zirvede kalabilmektir Batuhan çok güzel bir dönem geçirdi ardından yaşadığı şanssız sakatlıklardan sonra kendine bahaneler üreterek işin kolayına kaçıp bakın ben önceden böyle böyle oynadım bu takımda ne olursa olsun forma almalıyım tavrı yüzünden ne atremanlarına önem verdi ne de profesyonel futbol hayatına sonuç olarak da kendinden kaynaklı hocanın da yönetimin de katıldığı bir hatalar zinciri oluştu bu zinciri koparmak da hala onun elinde ama hiç bu niyette gibi görünmüyor yazık ! |
Türkiye`de Saat: 21:55 . |