![]() |
Erkan Zengin Eskişehir'e Doğru Eskişehirspor, Batuhan’ı alamadı ama bir başka Beşiktaşlı futbolcuya talip oldu. Kırmızı-Siyahlılar, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin gözden çıkarttığı Erkan Zengin’i Beşiktaş’tan resmen istedi. Teklife sıcak bakan Erkan Zengin’in de yönetimden transfer için kolaylık beklediği ifade edildi. Star |
Kiralık olarak gönderilmesi hem Erkan hem de Beşiktaş için faydalı olacaktır. Kadroda fırsat bulamıyor hoca bu teklif doğruysa sıcak bakacaktır bence. |
erkan'ın kiralık gitmesinden yanayım gönderilmesi asla istemem, umarım öyle olur. |
Erkan Zengin Süratli Teknik Bir Kanat Oyuncusu Ama Biz Değerlendiremedik Eskişehirde Düzenli Oynarsa Kendini Bulacaktır Satmak Mantıksız Sonra 100 bin Kron'a Aldığımız Oyuncuyu milyon Eurolara Geri Satarlar Kiralık Vermek En Doğrusudur |
adamin daha nasil oyuncu oldugunu bile cözemedik kiralik gitmesi onun icin iyi olacaktir |
eskişehir le yakında kardeş kulüp olacağız. biz alıyoruz onlar kiralıyor garip bir durum |
forma şansı bulamayan her futbolcunun kendi iyiliği için gitmesinden yanayım ancak bu eskişehirde bizim B takım gibi oldu artık |
adama şans verilmedi ki çıksın topunu oynasın..satılmasın..kiralık olarak verilsin bari..hem geliştirsin kendini oynayarak hem de ileride ihtiyacımız olabilir.. |
Gaziantep ve Eskişehir'e Özel Bir Sempatimiz var Heralde. Ne Bu böyle. |
Alıntı:
Bu nedir ya böyle..! |
denizlinin Allah belasini versin diyecegim bela okumak iyi degil diyorlar, ama bir insan bukadar besiktas düsmani olabilir, adam besiktasin gelecegini köreltmek icin elinden geleni yapiyor, birde ciktilar bu adama besiktasli dediler ya, hicbir zaman inanmadim hicbirzamanda inanmayacagim bu denizlinin besiktasli olduguna...gol yedigimizde gülen, yenildigimiz her mac sonu cikip gülerek sacma sapan aciklamalar yapan, 17 haftada 2 kere üst üste ayni kadroyu cikarmayan, besiktasin altin degerindeki okadar genc futbolcusuna 1 dakika bile sans vermeyen bir adamin besiktasli olduguna inamiyorum vede olamaz zaten |
Ne kadar aptal bir transfer politikamız olduğunu en iyi şekilde anlatan bir örnek madem oynatmayacaksın niye aldın?! |
Dün gördük Erkanın nasıl iyi oynadığını.Gönderilirse diyecek bir şey yok ! |
Bazılarını hakkaten anlamıyorum..Daha 21 yaşında , İsveçten gelmiş,doğru düzgün Türkçe konuşamayan bir oyuncuyu konuşurken,Madem oynatmayacaksın niye alıyorsun hoca ?? diyebilen bir zihniyeti kabul edemiyorum..konuştuğumuz adam 28 yaşında ki Erhan Güven veya 29 yaşında ki Tabata olsa bir nebze anlarım..yaw bu çocuk 21 yaşında geçen sene Türkiyeye gelmiş bi durun hele..Dünde izledim bu çocukta yetenek var,doğru çalışmalar yapılırsa,fiziğini geliştirirse birşey olur..Onun için kiralık verilebilir..Satılmasına gönlüm razı olmaz.. |
21 degil 24 yasinda |
24 müş neyse.. anlatmaya çalıştığım şey genç bir futbolcu olması..23 yaşındayken 400.000 Avro ya alınmış..İsveç genç milli takım oyuncusu bu çocuk.. |
Kiralanmalı kesinlikle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Günümüzde Futbol için en büyük düşman ‘’ Futbolun endüstriyelleşmesiyle beraber gelen amatör ruhun,spor ruhunun kaybedilmesi’’ bundan 15 sene önce ki Futbol vizyonu ile günümüzde ki Futbol vizyonu arasında dağlar kadar fark var..yani 15 sene önce ‘’şu takımda Gençler oynasın 15.olalım ama geleceğimizi kurtaralım’’ diyebilirdik ancak Günümüzde 3 hafta işler kötü gittiğinde neler yaşanıyor görüyoruz..yöneticilerin ne kadar amatör,spor yönetiminden ve klüp idareciliğinden bihaber olduğunu biliyoruz..Taraftar ve Medyanın baskısıyla klüplerde ne skandallar olduğunu biliyoruz..Maalesef böyle bir ortamda gencecik çocukları bu baskıya maruz bırakmamak,futbol hayatlarını sağlıklı bir şekilde idame ettirebilmek için en azından 1-2 sezon tecrübe kazanması için kiralanması uygun bana göre..Hangi taraftar istemez, takımında genç futbolcuların başarılı olduğunu görmeyi,takımına katkı sağlamasını,başarılarda pay sahibi olmasını,Türk ve Dünya sporuna kazandırmayı, amaa böyle bir ortam yok Türkiyede anlatmak istediğim bu.. |
Alıntı:
|
Erkan Zengin %90 Eskişehir'de ! Eskişehirspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaşlı oyunculardan Erkan Zengin ile ilgili olarak Haber1903`e açıklamalarda bulundu. Çalımbay yaptığı açıklamada "Beşiktaş Kulübü ile Erkan Zengin konusunda yüzde 90 olarak anlaştık diyebilirim. Bu gece bu transferin bitmesini bekliyoruz. Anlaşma imzalandığı takdirde haftasonundaki maç kadrosuna kendisini katmak istiyorum." dedi. Anlaşma şartları sorulduğunda ise Çalımbay cevap olarak "Kiralık olarak bizde forma giyecek. Para olarak şu anda bir şey söyleyemem." diyerek sözlerini noktaladı. -HABER1903- |
kiralık gidecek olmasına sevindim |
ver baı de adam oynasın ya dun cok begendım merak edıyorum... |
oynatılmayacaksa kiralık gitsin... |
Türkiye`de Saat: 02:06 . |