![]() |
Tuttur.com CUP Beşiktaş finalde... Beşiktaş(Bjk) tuttur.com Cup Turnuvası maçında Hollanda'nın Vitesse takımı WOW Futboll Center'de karşılaştı. Beşiktaş 4-4 biten maçta penaltılarla maçı 8-6 kazanarak ilk finalist oldu. |
Tuttuk:D |
Nihat , Tello Sahanın En İyileriydi Ramazan İçin Sevindim İyi bir Alternatif Olacak Necip Ve Rıdvan Hiç Sırıtmadı Takımda Gayet iyilerdi Hakem Faciaydı . Hakeden Kazandı Finalde Hamburg'la Eşleşiriz İnşallah . |
zevkli bir maçtı kazanan karakartal tebrikler... |
çok tempolu izlenmesi çok güzel bir maçtı nihat beni çok mutlu etti ikincisi de tello ydu keşke hoca necip i görsede uğur yerine o oynasa arada diye düşünüyorum ramazan iyi gibi takım güzel olmuş holosko dönücek daha bkalım takımın havası gelmiş güzel bir maçtı darısı diğer maçlara :) |
Maç boyunca sahaya yayılış ve istek son derece güzeldi.Nihatın arzusu Tellonun isteği ve genç oyuncuların performansı gelecek adına güzel şeylerdi . Holosko da düzeldiğinde hücum hattında alternatiflerimiz çoğaldığında daha iyi olacağızdır.. |
keyifli bi maç izledik en başta çok güzeldi Takım iyi oynadı bazı değişiklikler ,taktiksel anlamda değişmeler yapmış hoca iyide olmuş ''tuttu'' kayseriyi finalde görmek istiyoruz |
ben izleyemedim... bişi yazamıyorumm |
bu kupayıda alel acele alalımda demirören bunuda saysın görev yaptığı süre içerisinde aldığı başarıların arasında. |
dün maci izliyecekdim saat 7de gözüm daldi uyuya kaldim tüh ya final macini kesinlikle izleyecem ama insallah |
Türkiye`de Saat: 04:50 . |