![]() |
Ne sercanı yaa biz kendimize yeteriz.Vallahi bu yönetim transfer falan yapmasın resmen inat uğruna almaya çalışıyor şu adamı :mad: |
Allahundan bul demirören!... gider ayak harcama takımdakileri!!!!..... sercan elimizde patlar istemiyorz bu adamı.... |
Doğruluğu kesin olmayan haberler üstüne yorum yapmayı genelde sevmez forumumuz ama konu demirören olunca herşeye inanıyoruz nedense sevmek sevmemek desteklemek desteklememek meselesi değil bu biraz tutarlı olun basının oyuncağı olmamıza gerek yok ortaya her bişe attıklarında biz böle pençelerimizi dişlerimizi gösterirsek en zararlı gene biz çıkarız. Bana çok saçma geliyor bu tarz haberler Bobo form tutmuşken Holosko dönüyoken hele hele Nihat kendini bulmuşken geride de Nobre ve Batuhan gibi iki alternatif varken Denizli Sercan ı neden istesin o kadar gereksiz bir haber ki herkes inanıp da üstüne yorum yapmış bravo yani. |
batuhanı harcama harcatmaa beşiktaşlı uyan |
oha yaa paraya bak batuhan durrkenn. |
böle bir teklif edildiyse eğer gerçekten yönetim çıldırmış ..sercandan bize bişe olmaz onlar aldıkları paralar ve oyuncularla kalırlar |
Allah'ım sen aklımıza mukayet ol. |
Ne Sercan mış be arkadaş.! Sanırsın adam Benzama.. |
ya adam kücük takimlarda oynayabilecek biri,hatta bursada bile devamli oynayamiyor.böyle santraformu olur ya.bence youla bundan daha iyiydi,hizli kosmakla iyi santrafor olunmuyor,son vuruslarida berbat |
basin bile cilgin teklif diye bir baslik yaptiysa bu iste gercekten bir cilginlik var.. |
Türkiye`de Saat: 18:37 . |