![]() |
Nobre Geliyor(muş) Nobre ! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm835184.jpg Filip Holosko’dan sonra Mert Nobre de FANATİK’e konuştu... Ligin ilk yarısında beklenen patlamayı yapamayan ve eleştiri oklarının hedefi olan Brezilyalı yıldız, iddialı açıklamalar yaptı ve taraftarların yüreğine su serpti. “Bir forvet gol atamadığı zaman, sırtındaki yük taşınmaz hale geliyor” diyen Nobre, şöyle devam etti: Hiç bir oyuncu, gol atmamak için sahaya çıkmaz. Türkiye’deki en kötü ilk yarıyı geçirdim. Ama artık kötü günler bitti, çıkış sürecine girdim. Bu kez, Türkiye’de geçirdiğim en iyi ikinci yarıyı sahaya süreceğim. Çok çalışıyorum ve başaracağım. Benim işim gol atmak, bu yüzden buradayım. Beklentilerin çok doğal olduğunu biliyorum. Bu sadece benim değil, tüm golcülerin başına gelebilecek bir durum. Bobo hepimiz adına çok kritik goller attı, şimdi ona yardımcı olma zamanı... ‘İnşallah başaracağız!’ Beşiktaş’ın ligin az gol atan ekiplerinden biri olduğunu dile getiren Nobre, “Ama sezon sonunda bu istatistiği değiştireceğiz ve en golcü takım olacağız. Türkiye’de öğrendiğim en güzel ve anlamlı söz ‘inşallah’. İşte bunun için diyorum ki, inşallah yine iki kupayı kaldıracağız. Geçen yıla göre belki daha zor olacak, ama bu çok normal. Herkis bizi geçmek için mücadele ediyor. Bu yüzden rakiplere karşı ortalama oynayan takımlar, şampiyona karşı oynarken daha iyi motive oluyorlar” diye konuştu. Orhan Yıldırım |
Alıntı:
evet evet.yüreğime su serpti bu açıklamaların:) çok duyduk bu lafları.Geçiniz... |
nobre sen ancak cay icmeye falan gelirsin bu beceriksizlikle bide seni boboya tercih ettilerya bazi arkadaslar daha birsey demeyecem tarih herzaman hakliyi ortaya cikartir cok sukur |
Her sene duyduğumuz laflar. |
görünüşebakılırsa 2.devr realgibi bi takım geliyor |
Alıntı:
|
Söz vermekten başka bi b... yaradığın yok.. |
senin besiktas icin yapabilecegin en iyi sey defolup gitmek...sen ancak imza zamani yaklasinca 2-3 gol atiyorsun sonra salak yönetim sana senelik 2,5 milyon veriyor ondan sonra ya sakat ya formsuz...senin brezilyali oldugundan bile süphem var dünyada hicbir brezilyali bukadar beceriksiz olamaz...defol gitttttttttttttttttttttt |
muhahahahahaha |
az laf çok iş;) |
bu adamı takımda gormek benı delı edıyor |
o kadar negatif değilim ama artık bu açıklamaları yapma |
ya bi git gelme kardeşim istemiyoruz seni ya!.... |
Her Sezon Başında Bekliyoruz , Ama Ne Gelen var Ne Giden :D |
9-10 golle kapatır sezonu. |
Nobre yi bende dahil pek begenen yok.Fakat Denizli-Batuhan cekismesini gozonune alirsak elimizdeki tek pivot santrafor.Hucumda pres yapan,top tutan,bogusan baska bir oyuncumuz yok.Alinmasi hataydi.Hele gecen sene belinden gecirdigi sakatliga ragmen zam aldigi yeni anlasmasi tam bir facia.Ama ozellikle Inonudeki maclarda baski kurup,topu rakip yari alanda tutabilmek icin Nobreye ihtiyacimiz var. Birde bu sene gecen senelere gore daha kotu bir Nobre izlememizin sebebi bence belindeki sakatligi.Hava toplarina istedigi gibi yukselemiyor.Gecen seneler cokmu matahti?Tabiki hayir ama su an icin elzem. |
Alıntı:
|
nereye geliyon len nobre :D |
Alıntı:
|
Emekliliğin geldi kaç sene oldu Türkiye'desin ve sadece ''İnşallah'' kelimesini mi öğrendin ?? İlginç tabii..O zaman bize de sadece ''İnşallah geldiğin gibi gidersin'' demek düşer Nobre.. Sayfa doldurmak adına yapılan bir röportaj.. |
bizde inandık ztn:) |
:D şaka herhalde... |
ilk brezilya ucagına gel yerin ayrldı orda patlama yaparsın artık :) seni oyuncu olarak goren dünyada bitek omer urundul war oda (defansı yoruyo)demek den baska bişey bilmeyen futboldan zerre anlamıyan bi adam :P |
ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.. |
Türkiye`de Saat: 00:18 . |