![]() |
MURAT AKSU BOMBALADI Beşiktaş Başkan Adayı Murat Aksu, Radyospor’da katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. “STAT PROJEMİZ DEMİRÖREN’İNKİNDEN FARKLI” İnönü Stadı projesinin önünü kestiği yönündeki iddialara sert tepki gösteren Murat Aksu, “Saçma ve komik ithamlar. Beşiktaş’ın hiçbir projesinin önünü kesmem. Her projeye seçilemesem bile yardım etmeye devam edeceğim. Bizim stat projemiz Yıldırım Demirören’in projesinden çok farklı. İzin verilmeyen eski açığın haricindeki üç tribünü sırasıyla yenileyerek çağdaş bir stat yapacağız. Yanlış anlaşılmasın diye kendi yöntemimizle ilgili olarak bir girişimde bulunmadık. Seçilemezsek diğer yönetimin işini zorlaştırmayalım diye” dedi. “SİYASET KARIŞTI DİYENLER İSMAİL ÜNAL’IN ADAMLARINI YÖNETİME ALDI” Murat Aksu, Yıldırım Demirören’in “Seçime siyaset karıştı” sözlerini bir kez daha eleştirerek şunları söyledi: “Beni yönetici yaptığında siyaset karışmıyordu da ben karşısına çıkıp başkan adayı olduğumda mı siyaset karışıyor? Benle ilgili bir tek vali, emniyet müdürü, bürokrat baskı yaptıysa çıkıp açıklasınlar. Açıklayamazlar. Ama ben açıklarım. Mevcut Beşiktaş Belediye Başkanı bir siyasidir ve Yıldırım Demirören’e baskı yapıp adamlarını yönetim listesine sokmuştur. Sonuçta bu iddialara gülüp geçiyorum. Benim tek partim Beşiktaş, tek rengim siyah beyaz. Şimdiye işlerime siyaseti karıştırmadım bundan sonra da karıştırmayı düşünmüyorum” diye konuştu. “FULYA DAVALARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Fulya Projesi’nin kendisini en çok rahatsız eden konuların başında geldiğini söyleyenMurat Aksu, “Benim ikinci başkan olarak imza attığım sözleşmeden sonra çok şey değişti. İnşaat alanında büyük bir artış oldu Beşiktaş’a geçmesi gereken haklarla ilgili bir girişim yapılmadı. Genel kurul üyelerinin açtığı mevcut davalar var. Bu davaların sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. “BEŞİKTAŞ TV ULUSAL KANALLARLA YARIŞACAK” Murat Aksu, Beşiktaş TV ile ilgili projelerine de değinerek Ali Baransel, Gülengül Altınsay ve Mine Vargı gibi sektörün güçlü isimleriyle birlikte Beşiktaş TV’yi ulusal kanallarla yarışacak konuma getireceklerini vurguladı. |
yd nin listesi herşeyi anlatıyor sanırım.. tek kelimeyle yazıkları olsun hiç ama hiç biriniz gram beşiktaşlı değilmişsiniz. Zaten sizler yüzünden bu hallerdeyiz. İstediğiniz kadar beni eleştirin sen kimsin diyin ama şahsi düşüncelerim bunlardır. Bu isimlerin kalbinde, ruhunda zerre kadar BEŞİKTAŞ olduğuna inanmıyorum! Tek derdiniz para!! yazımın altına kartalhaber den bir paragrafta ekliyorum... İşte yönetim kurulundan birkaç isim ve kim oldukları CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU - Üsküdar Beşiktaşlılar derneği'nin başkanı DOĞAN KÜÇÜKEMRE - Siyah beyaz derneği kurucusu ERDOĞAN TOPRAK - Beşiktaş genç işadamları derneği kurucusu EMİN ÖNAL - İzmir Beşiktaşlılar derneği başkanı Metin Keçeli ve Sinan vardar size söyleyecek tek kelime dahi bulamıyorum... En güzelini yd söyledi size "Görüyorsunuz.. beni eleştirenler bile benimle çalışıyor" ne kadar yakıştı size.. ...İşte bu şatavatlı İzmir tatilinden arda kalan bir fatura. Ege Palas Oteli'nde ağırlanan kişilerin arasında Beşiktaş kongresinin önde gelen isimleri var; Ümit Yekcan, Erdal Diktaş, Cengiz Zülfikaroğlu, Selman Alıcıoğlu, Hayri Ülgen,Metin Albayrak, Turan Şalva, Zülal Gök, Affan Akbudak, Güven Adıgüzel, Güven Kulabaş ve eşi Ülkü Kulabaş, Nedim Sarsmaz, Nevin Cengiz, Ahmet Er, Nimet Er, Metin Kaya ve Özkan Özkan... Harcanan bu paralar maalesef Beşiktaş'ın kasasından çıkıyor. Çünkü Beşiktaş yönetimi, şu haliyle dernek ve gruplara teslim olmuş durumda. Bastırırsınız dernek ve gruplara parayı; yine Beşiktaş koltuğu sizin olur! Kralı gelse yıkamaz sizi! İşte bu zihniyet Beşiktaş'ın önüne büyük yaralar açacak. Ama koltuk sevdası böyle bir şey dostlar! İşte elimdeki belge bu grup ve derneklere verilen ayrıcalıktan biri... Beşiktaş'ın İzmir'de oynadığı Denizlispor maçı için hafta sonu İzmir'de bir güzel ağırlanmış kişiler... Bu sadece bir otel faturası. Ödeyen kurum ne yazık ki; Beşiktaş Kulübü.. Ağırlanan kişiler de Beşiktaş kongresinin önemli oy depoları. |
Alıntı:
Metin Keçeli ve Sinan Vardar isimleri bile durumun vehameti gözler önüne seriyor. Neden bir anda insanlarda Demirören sevgisi başladı? İzmir tatili ile ilgili bahsettiğin haberin kaynağını verebilir misin? |
Ben şahsım adıma Demirören'e bir şans daha veriyorum |
Alıntı:
Biz maalesef senelerdir kandırdık büyüklerimiz var onlar sahipsiz bırakmaz kulubü diye ama bu seçimde hepimiz hayalkırıklığına uğradık. Beşiktaşı sahiplenecek büyük falan yok. Hepsi kendi çıkarları peşinde. Metin Keçeli ve buna benzer birçok isimin Beşiktaş üzerinden senelerce prim yaptığını aslında tezgahın içinde onlarında olduğunu bu seçim ortaya koyuyor. Geçende söyledim Murat Aksu bu seçimi kaybetse bile benim gönlümdeki seçimi kazandı. |
Anlamadığım mevzu bir adamın başarıyı yakalayabişmesi için kaç kere şansı olmalı. 2 Dönemdir başkan bu insan ve 3. dönemine aday oluyor arkadaşlar. Bu 9 yıl demek. Bir başkana başarı yakalaması için 9 sene şans vermenin akla mantığa sığar bir tarafını bana açıklayabilecek olan var mı ? Ayrıca diyelim ki başarı sağladı o halde şansı iyi değerlendirdi 9yıl başarı sağlaması için şans verilen bir insana başarıyı yakaladıktan istikrarlı bir şekilde başarısına devam etmek için bir 9 sene daha Başkanlıkta kalmalı gibi bir mantık ortaya çıkar. |
tuncay özilhan adaylığını koysaydı bunların hiçbirisini konuşmazdık yazık oldu yazık 3 yıl daha boşa gidecek |
Alıntı:
|
Alıntı:
2 ay önce yaşlı bir abinin 3. aday olarak çıkacağı haberi kulağımıza geldiğinde Özilhan'dan tut, Koç'a , hatta Seba'ya bile aday olur mu diye baktık. Hatta arayanlar oldu kim bu 3. aday diye, oysaki ben sadece yaşlı bir abimiz olduğu duyumunu almıştım. Sonra Keçeli ortaya çıkınca."Asla kazanamaz, ancak Aksu'nun oylarını böler Demirören'e kazandırır" demiştim. Sonra Keçeli bir şekilde vazgeçti.Son açıklamasından da anlıyoruz ki Onursal Başkanımız "emretmiş", oylar bölünmesin diye. E aklın yolu bir. Şimdi Keçeli, İsmail Ünal'ın da desteğiyle Demirören'in listesine girince ve işin biraz da derinine inince -oralara hiç girmiyorum- artık benim için Keçeli'nin Beşiktaşlılığı bitmiştir. Düşündüğü 2 hamlede Seba'ya rağmen Demriören'e yaramaktadır.Ve sebepleri Beşiktaş Belediyesi'ne kadar gitmektedir. Kısaca bugün Demirören'in yanında olan çoğunluk erman toroğlu deyimiyle "ekmeğimizden olmayalım hocam" mantığındadır. Bu nedenle 31 ocakta mevcut yönetimin seçilmesi Beşiktaş'ı daha çok rant kapısı yapacak ve borca sürükleyecektir. Aksu benim de gönlümün şimdiden başkanı.En azından rantçıları temizlyeceğini net ve açık şekilde defalarca ifade etti. Diğeri de tribünleri temizliyor. |
Murat Aksu'nun listesini beğenmeyenler.. Önce listedeki insanları taşımaya çalışsın.. Bunun için de basın toplantısını izlemeniz tavsiye ederim.. Murat AKSU - BEŞİKTAŞ |
Türkiye`de Saat: 08:48 . |