![]() |
Alıntı:
Murat Aksu'ya teşekkür konusunda ise katılıyorum , Hikmet Çetin , Özilhan, Metin Keçeli ,Hasan Arat vb... gibi isimlerin bile cesaret edemediği yerde çıktı aslan gibi aday oldu , bu kokuşmuş yönetim tarzına , 6 yıldır yaşanan bütün rezillliklere isyan eden herkese umut oldu. Gerçekten teşekkürü haketti.... |
Gerçekten teşekkürü fazlasıyla hak etti :) Böyle bir zamanda sözde muhalefetçilere inat Demirörenin karşısına çıktığı için Beşiktaşımızın sahipsiz olmadığını gösterdiği için asla unutulmayacaksın.. |
tv de gosterıyor star tv de acın bakın serefsızın boynunda besıktaslı atkııı etrafa gulucukler secıyor ve kendını bılmez adılerde en buyuk baskan bızım baskann dıe tempo tutuyorlar |
Gonlumuzun baskani oldun. |
Gözümü açtığımda Seba vardı herkesin saygı duyduğu bir başkandı. Adeta sadece Beşiktaşımızın değil de Türkiye de herkesin futbol deyince aklına gelen ilk başkanıydı. Ardından onun yanında yetişen ve Beşiktaşlı duruşuna gerçekten sahip olan, kültürü, olgunluğu, gençliği ve dinamiğiyle uzun yıllar kulübümüze başkanlık yapacakken kirli oyunlar sonucunda yıldırılan Serdar Bilgili geldi. Önce kirli oyunlar sonucunda koltuğu ele geçiren ve başkanlığının ilk gününden itibaren her türlü rezaletin ve başarısızlığın yakalandığı, skandalların diz boyu olduğu bir kulüp haline getirdiği Beşiktaşımızı bu kez de kendine borçlandırıp karşısına kimsenin çıkmamasına sebep olmuştur. Murat Aksu'yu kutluyorum. Cesaretinden dolayı kutluyorum. Hani kulübümüzde o kadar çok başkan adayı olabilecek güçlü kimseler bir anda kuyruklarını bacaklarının arasına sıkıştırıp kaçıp giderken tek başına ortaya çıkıp onun karşısında durmasından dolayı kutluyorum. Nerde Nevzat Demir, Fikret Orman, Hasan Arat, ve diğerleri...Nerdeler... Üzülüyorum bu kadar satılmışla aynı renklere gönül verdiğim için. Yazıklar olsun... Şimdi kimse kalkıpta olan oldu destek mestek zamanı demesin arkadaş. Bu resmen tecavüzden zevk al demek. |
teşekkürLer Murat Aksu... |
teşekkürler murat aksu... |
Hasan Arat, Nevzat Demir, Fikret Orman, A.Keçeci, M.Keçeli ve diğerleri kuyruklarını bacaklarının arasına kıstırarak gittikten sonra ortaya çıkan MURAT AKSU'ya sonsuz teşekkürler cesaretinden dolayı, Beşiktaşlılığından ve Beşiktaşlı duruşundan dolayı. |
Arkadaşlar Lütfen ayrı konu açmayalım seçimle ilgili her türlü konu buraya yazılsın. |
SON DURUM... Beşiktaş Kongresi'nde açılan 16 sandık sonucu - Demirören: 3588 Aksu: 2236 |
Türkiye`de Saat: 02:07 . |