![]() |
Holosko: "Avrupa'ya gidebilirim" Holosko: "Avrupa'ya gidebilirim" Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 30 Eylül tarihinde oynadığı CSKA Moskova maçında sol ayak bileğinden sakatlanan ve o tarihten itibaren formasında uzak kalan Filip Holosko, artık hazır olduğunu söyledi. Sakatlığının tamamen geçtiğini söyleyen Holosko, yeniden formasına kavuşacağı için mutlu olduğunu belirtti. Slovak futbolcu şöyle konuştu: "Sakatlığım tamamen düzeldi. Takım arkadaşları ile birlikte antrenmanlara çıkabiliyorum. Sadece performansım yüzde yüz değil. Ancak lig maçlarına kadar yeniden sahalara dönmek istiyorum." "BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYORUM. ÇÜNKÜ BURADA ÇOK MUTLUYUM" Holosko sezon sonu Beşiktaş ile mukavelesi biteceği için menajerinin Siyah Beyazlı kulübün yöneticileri ile görüştüğünü söylerken, Beşiktaş'ta kalmak istediğini belirtti. Holosko, "Menajerim yönetim kurulu üyelerimiz ile görüşüyor. Yeni sözleşme için imza aşamasına henüz gelmedik. Ben Beşiktaş'ta çok mutluyum, huzurluyum ve takımımı çok seviyorum. Buradan gitmem için en ufak bir sebep yok. Yönetim ve menajerim anlaştığı takdirde imzayı atacağım" şeklinde konuştu. "DÜNYA KUPASINDA OYNADIKTAM SONRA AVRUPA'NIN BÜYÜK BİR KULÜBÜNDEN TEKLİF ALIRSAM GİDEBİLİRİM" 2010 Dünya Kupası'nda forma giymek istediğini vurgulayan Holosko, eğer turnuvada oynarsa ve kupanın ardından büyük bir Avrupa kulübünden teklif alırsa, bu teklifi değerlendirebileceğini söyledi. Başarılı futbolcu şöyle konuştu: "Önce Beşiktaş'ta kendime bir yer edinmeliyim. İlk olarak Beşiktaş'ta oynayabilmem lazım. Daha sonra milli takıma çağrılmak için teklif bekleyeceğim. Önümüzdeki altı ayda iyi bir performans ortaya koyup, yeni bir sakatlık yaşamadan Dünya Kupası'nda oynamak istiyorum. Dünya Kupası'nda iyi oynarsam ve daha sonra büyük bir takımdan teklif alırsam gidebilirim ama daha bu konuları konuşmak için çok erken". Slovak futbolcu son dönemde hiçbir kulüpten teklif almadığını da sözlerine ekleyerek, "Ben son dönemde İngiltere'deki takımlar dahil olmak üzere hiçbir kulüpten teklif almadım. Zaten son üç aydır sakatım ve bu sürede teklif gelmesi imkansız" dedi. |
slovak ve sırp futbolcular ingiliz takımlarının gözdesi son dönemde.. dünya kupası dahil önümüzdeki 7 ayı iyi geçirirse liverpool chelsea man.city arsenal gibi takımlardan teklif alır diye düşünüyorum |
bende holoskonun bi patlama yapıp üst düzey bir takımda forma giyebileceğine inananlardanım.... |
sözleşme imzalansın sonra istediği kadar dünya kupasında patlama yapabilir.. |
holosko iyi bir futbolcu |
Holosko Milli Takım ve Beşiktaş'ın En Etkili Oyuncularından Birtanesi Bende Dünya Kupasında İyi Bir performans sergilerse Üst Düzey Bir Takımdan Teklif Alacağını Düşünüyorum |
dünya kupasinda göz önünde olacak herkez bu turnavayi izleyecek iyi bir performans srgilerse iyi bir teklif gelirsede holosko kalmaz gider.. |
ya nereye gitmek yok. |
dün hamburg maçındaçok formda çok hızlı gördüm çok beğendim sözleşme yenilenmeli |
Holosko hazırlık maçında gerçekten hazır göründü fiziksel olarak tam anlamıyla hazır takıma da tekrar uyum sürecini aştı mı kadronun değişilmezi olur. |
Daha hazır değil, yeni sakatlıktan çıktı nasıl hazır olabilir? Hem sahada tedirgin ve tedbirli oynamak zorunda ilk zamanlar. İkinci yarının ortalarına doğru kaza-bela olmazsa tam formuna ulaşır. Sanırım "Galatasaray maçına kadar hazır olmak istiyorum" demişti. Zaten o maçtan sonra durumumuz az-çok ortaya çıkacak. Ben sağda, Rıdvan'la birlikte oynamalarını isterim valla.:) |
yönetim holoskonun sözlesmesini uzatsin .... yoksa bu adam bedavaya gider zaten bu sene dünya kupasi var orda bi patlama yapabilir ama sözlesmesi de bittiyor benim bildigim kadar ile.... |
Ya birakin Holosko Besiktasa ne verdi simdiye kadar? Biraz gercekci olun lutfen.. Ben Holoskoyu sahsen begenmiyorum.. |
şampiyonlukta en büyük katkısı olan futbolculardan Holosko bu kadarda küçümsemeyelim. |
Holo'yu İngiltere'ye yakıştırıyorum, umarım bizden giderse ordan iyi bir takıma gider...Tottenham, Everton, A.Villa gibi takımlara en azından...Ama Holo'dan en az bi 10 milyon € gelir sağlamalıyız, iyi bi paraya satarsak gitmesini isterim anca... |
Alıntı:
Bu takımı yukarıya taşıyacak en önemli oyunculardan kendisi... Ayrıca Holosko'ya gelmeden ne verdiği sorgulanacak birçok oyuncu var, sırayı bozmayalım?:) |
bedava kaçıracaklar bu adamı eminim |
Alıntı:
|
Holosko her bakımdan çok beğendiğim,insan olarakda sevdiğim bir futbolcu..inşallah hayırlısı ile beşiktaşa hizmetini tamamlar ve özellikle de o çok istediği premier ligde oynar..bana göre de dört büyüğün dışında ;Fulham ,Aston Villa,ya da Totenham gibi köklü kulüplerden birinde,hatta Liverpool da çok rahat oynar..yolu açık olsun.. |
haberin gerçekliğine pek inanmıyor olsamda bir an önce sözleşme yenilenmesi gereken bir isim kesinlikle holosko.Ve beşiktaşımızı sevdiğine inandığım ender yabancılardan ayrıca dünya kupasında kendine bi pazar yaratabilecek kapasitede bir isim. Umarım sözleşme yenilenir ve dünya kupasında başarı elde ederse iyi bir parayla satılabilir.. |
Alıntı:
Nobre bu sene berbattır, forvet adam gol atar. 21 maç 1 gol, ben nefretimi kusmam da, kulübede oturturum daha iyi. Nihat o kadar iyi değil, bunu göreceğiz. İstikrarsızlık konusu zaten tüm takımlarımıza özgü, ona sonuna dek katılıyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zaten Holosko'da iyi diyorsun, biraz da istikrar diyorsun, haklısın, ben de sağlıklı olursa olacak diyorum. Ayrıca Nobre tutunmak istiyorsa takımda, gitsin gol vuruşu çalışsın, bu işler çalışarak düzelir, şanssızlık, kader, kısmet diyerek değil... Son olarak konunun başlangıcı Holosko'yu beğenmeyen birinden çıktı ve Holosko'nun iyi bir oyuncu olduğunda bitmek üzere...:) |
Alıntı:
Nobre nin kendini baya bi düzeltmesi lazım bu aralar şanssızlık boyutunu aştı onunki. Ama holosko nun da dikkat etmesi gereken bazı noktalar var bi kere çeviklik kazanması lazım ve son noktalarda bitirici işler yapması lazım. Holosko çok hızlı çok güçlü bir oyuncu ama driplinge kalkıştaki hızını dönerken veya aniden yön değiştirmelerde falan gösteremiyor bu da karşısında dikkatli bir savunma olunca Holoskoyu direk etkisiz yapıyor ayrıca daha önemlisi kalabalık defanslar içinde resmen eriyip gidiyor holosko çevik olmadığı için. Son vuruşları çok sert olabilir ama gene bir teknik eksiklik var sürekli ayak üstü vurarak gol atabilmek için gerçekten iyi noktalara vurmak lazım ayak içini iyi kullanması lazım holoskonun ve kanatta da oynadığı için paslarını da geliştirmesi lazım. Holosko da ne kadar da iyi olsa eksikleri olan bir oyuncu takımdaki herkes kendini geliştirmeli Nobre geliştirsin diyip diğerlerindeki eksikleri belirtmezsek olmaz. Biz zaten asıl işi Nobre den değil Holosko dan bekliyoruz Nobre kendini geliştirmese de bu takımdaki vadesi doldu ama Holosko dan uzun yıllar hizmet bekliyoruz asıl onun kendini geliştirmesi benim için daha önemli. |
| Türkiye`de Saat: 18:17 . |