![]() |
suanda en sevdigim oyuncularin arasinda ibo ismail tamam genc oyuncu ama olmuyor iste ibrahim nekadar yapsada hata o bölgeye yakisan ibodur zaten yillardir iboyla oynamadik mi herzaman idda ediyorum ibo futbolu birakinca en az 5 yil o mevkide sorunlarimiz olacak ben ismaili sevmedim sevmemde bu saatten sonra defans adami gewreksiz yere topla cok fazla oynamaz gencken yaptigi hatalardan tecrube kazanarak zaten 2 - 3 kadar 1. lig orta siralamalarda bir takima transfer olacagina simdiden görüyorum................... |
Sen böyle yüreğini ortaya koydukça değil 2 sene 5 senede oynayacağım desen başımızın üstünde yerin var deli ibo. |
2 sene daha kriz geçirmek istemiyorum bırak artık be adam:D |
Oynar tabi..O bizim deli ibomuz.. |
o garanti ztn... |
2 değil de Köybaşı defansı tam manasıyla öğrenene kadar 1 sene daha kalsa rotasyonda kullanılabilir..Yaptıkları tartısılmaz sonucta.. |
Her takımın saydığı ve sevdiği abi diyebildiği bi futbolcu oynatması veya en azından yedekte tutması lazım bence . Çünkü takımın iç huzurunu takımlaşmayı kafalarına yerleştirebilir . Böylece birlik ve huzur sağlanmış olur . 61*ofLu |
Değil 2 Yıl 4 Yıl Bile Oynar Nesta'dan Maldiniden Ne Eksiği Var Kaptanımızın |
Türkiye`de Saat: 22:31 . |