![]() |
Alıntı:
|
nıhat nıhat nıhat kahvecı besıktasın cocugu nıhat kahvecııı |
benim sene başından beri söylediğim bişey var. bu sene şampiyon olucamıza inancım tam ama beklentim şampiyonluk değil demirörenin gitmesi. kimse merak etmesin yine şampiyonuz herkese ve herşeye rağmen.. forumda bi anlık sinirle açılan yada taraftarı iki bölme ihtimali yüksek olan bu tip konulara taviz verilmemeli diye düşünüyorum. |
Alıntı:
helal be kardesımmm ıste besıktaslılık budur ...... her yerınden opuyorummm:D:D:D |
eywallah kanka:D:D:D kendimi beşiktaşa manchester maçı kazandırmış gibi hissettim:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geçen senede bu tip başlıklar açılıyodu oldu bir mucize.bence gerek yok böyle başlıklara ama takdir konuyu açan arkadaşımızın ve modlarımızındırr. |
Şöyle bir düşünelim.Demirören yönetimi geldi geleli Şampiyonluk,güzel futbol,transfer döneminde kariyerli futbolcuların Beşiktaşa kazandırılması Beşiktaş taraftarına hayal gibi gelmeye başladı.İnanın bana Seba gibi futbolu iyi bilen profesyönel yönetim kadrosu oluşturan.dürüst,sözüne güvenilir,sözü geçen,saygın,itibarlı biri başa geçsin herşey o kadar değişirki.Bunun için başkan seçiminde yanlış yapılmamalı |
sapınaaa kadar beşiktaşlıyımm ama bu takımın taa lig başlamadan bi halt yiyemeyeceginii biliydoum ...kalitesizz bi kadroo berbat bi hücüm hattı ..komedi transferlerr sogudum artıkk beşiktaşımızdan bezdirdiler benii..siz bırakın şampiyonlugu bu takım ilk 4 e girerse şükredin.. ben kesinlikle ilk 3 yapamayacagınaa eminim...4den bile şüpheliyim varınsiz düşünün. |
Türkiye`de Saat: 13:49 . |