![]() |
Erhan Güven Antalyaspor'da ! Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, siyah-beyazlı futbolcu Erhan Güven`in Antalyaspor`a transferini, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası`na bildirdi. Siyah-beyazlılardan borsaya yapılan açıklamada, ``Şirketimiz profesyonel futbolcularından Erhan Güven, sezon sonuna kadar Antalyaspor Kulübü`ne kiralanmıştır`` denildi |
onu al bunu al paralari havalara savur , elimizdeki aydin gibi bir degeri harca sonra baska takimlara kirala, denizli ve demirören besiktas haric her takima faydali bir ikili |
ne kadar aptal bir transfer politikamız olduğunun apaçık örneğidir bunlar !! |
Defolsun gitsin futbolcu ya benzeyen insan.! |
Satsaydınız. |
hayırlı olsun |
aydin gibi adami bunun icin verdik ha icim yaniyor resmen aydin erhani on kere satin alirdi futboluyla yazik cok yazik |
bu arkadaşı neden aldık anlamamıştım zaten... aynı yerde oynayan bir sürü adam vardı halbuki.. |
İyi bari oyuncuyu verdik diye üzerine bir de para vermemişiz..Bence yerinde bir transfer olmuş..!!! |
DERTÖREN Kongrede cikar simdi ve aynen söyle der"Bugüne kadar bir takim hatalar yaptik ve bunlardan ders aldik"zira Baskan sagolsun son 3 senedir hep ayni seyleri söylüyor ama yine de hata üstüne hata yapmaya devam ediyor. Bu cocugun alinmasi üstelik Aydin gibi bir yetenege karsilik alinmasi ne kadar trajik bir durumsa Mustafa Denizli nin bir tane bile genc futbolcuyu kazandirmasi o kadar trajik bir durum. Ertugrul u sevmezdim gitmesi yine de hayirli oldu diye düsünenlerdim ama en azindan adam genclere sans verip yatirim yapiyodu. Denizli ise sadece günü kurtar,a pesinde.O gittikten sonrasi umurunda bile degil.. |
Türkiye`de Saat: 01:31 . |