![]() |
Demirören Çıldırdı !.. http://img3.imageshack.us/img3/1120/haberic201141.jpg Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, İzmir’de düzenlediği toplantıda beklenen ilgiyi görmedi. Rakibi Murat Aksu gibi Anadolu’yu dolaşan başkan Demirören, Egeli Beşiktaşlılarla buluştu. Beklenen ilginin olmadığı toplantıda genç bir kongre üyesinin sorusu gerginliğe neden oldu. Genç bir Beşiktaşlı Demirören’e “Geçen yıl çitfe kupa almıştık. Bu yıl ilkinden elenmek üzereyiz. Acaba devam edebilir miyiz? Sen buna inanıyor musun?” diye sordu. Demirören ise sinirlenerek, “Beşiktaş başkanı ile konuşuyorsun. Sözlerine dikkat et” yanıtını verdi, salonun havası değişti. 5-6 AY SONRA DA ALABİLİRDİM Başkan daha sonra “Sizden bir şans daha istiyorum. Kulübe verdiğim para ile ilgili çok şeyler çıkıyor. Eğer kaybedersem paramı ertesi gün isterim. Bunun nedeni de bana bel altından vurulması. Eğer böyle şey yapılmasaydı 5-6 ay sonra da paramı alabilirdim” diye konuştu. Demirören toplantı sonunda listesine alacağı bazı isimleri de açıkladı: Fahrettin Curoğlu, Doğan Küçükemre, Cengiz Zülfikaroğlu, Serdar Adalı ve Mete Düren. |
birazda sen çıldır demirören!! hala utanmadan şans istiyor |
seçimi kaybettikten sonra dahada çıldırıcak, Beşiktaş tarihinin en kötü başkanı olarak tarihe geçicek kendisi !.. |
adama bak hemen parasini istiyormus, bas git be paranida al git basimiza bela oldun hergün ayri bi rezilini gördük artik sana sans mans yok defol git |
sanki senin parana kaldık bee al paranıda git yeterki senin paralarına ihtiyacımız yok..!!! |
yüzsüzlük abidesi yaaa şansmışşş dönmeyiz bu yoldan gidecek bu başkan... |
Esas film secimden sonra baslayacak.Demiroren secilecek ve taraftar-Demiroren catismasi kotu sonuclar doguracak.Bu tarz aciklamalari sertleserek devam edecek.Isin sonunu kestiremiyorum |
bu iyice insanlıktan çıktı. |
İnsanda Yuz Olucak Ya Kulube O Kadar 150 milyonluk Zarar Ver Sonra Secilemeyince Verdigin Paraları İste! |
Yarın Kanalturkte ne konusucak acaba?Merak içindeyim.. |
“Beşiktaş başkanı ile konuşuyorsun. Sözlerine dikkat et” o başkanlılğ bi nevze bile olsa haketmiyorsun. |
Alıntı:
yine sevgili beşiktaşlılar diye başlayan tırıvırı cümleler kurar boş konuşur gider |
artik kimse benden saygi beklemesin,bjk baskaniymis yok bilmem neymis gecin bunlari bu erif herseyi hakediyor.kim belalti vurmus onu bir aciklasin?millet gercekleri söylüyor kaldiki aksu hicbirsey dememis sadece birkac yanlisini söyledi,bunun neresi belalti.peki senin bjk miza yaptigin belalti zararlar neolacak seref yoksunu.sen bjk mizin baskani maskani degilsin,bjk ma zarar veren babamda olsa babamada küfrederim hakarette ederim,bjk ma kimse zarar veremez verirsede ayni bu hallere düser.saygi saygiyi hakedene gösterilir,küfür ve hakaret ise demirören gibilere söylenir,eyer burasi musaait olsa küfürde ederdim,kaldiki hayatim boyunca birine küfretmemis ben bile küfür etme noktasina gelmissem allah o besiktasimin yardimcisi olsun |
Yürü git işine. |
beşiktaş lı olunmaz,beşiktaşlı doğulur demirören beşiktaşlı doğmadığı için beşiktaş lı olamaz beşiktaş lı olsaydı biz taraftarlara 6 yıldır ne çileler çektirdiğini anlardı demekki bunda anlayış kabiliyeti de yok hala bana bir şans daha verin diye yalvarıp duruyor acayip derecede yüzsüzmüş yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrrr defol gittttttttttttttttt |
sana böyle para şımarıklığı yaptıran , 106 yıllık koca çınarı senin 50 milyon dolarına muhtaç eden , senin gibi bir kişiliğe !!! bu kulübü muhtaç eden o kongre üyeleri , o anlı şanlı para babaları ,Trükiyenin büyük , ünlü beşiktaşlı işadamları utansın ne deyim |
aklın fikrin para pul al paranıda git |
Biz hergün çıldırıyoruz.. Sen bir gün çıldırsan ne olacak.. |
yüzsüzlüğün,çingeneliğin ve basitliğin çok güzel bir örneğini yıldırım demirören "kaybedersem paramı ertesi gün isterim" diyerek vermiştir..bir beşiktaş başkanının nasıl biri "olmaması" gerektiğini göstermiştir bizlere..başarısızlığı sorgulayan birine de verecek herhangi bir cevabı olmadığından hemen bulunduğu koltuğun arkasına sığınarak acizliğini göstermiştir.. DEFOL GİT DEMİRÖREN..! |
hiçte 5 6 ay bekLemessin paragöz herif . çıLdır kudur kendini paraLa dahada beter oL . sadece git başka bişe istemioruz ! |
zaten baskansin diye sana terbiyeli olmaya calisiyoruz yoksa... paran neyse biz karsilayacaz yeterki git |
hani fener macindn sonra forza bobonun resmiyle kapak yapmisdi ya BOBU aldiniz diye aynen oyle sanda kocaman bir sifir git ustune birazda soguk su ic o paralarin ustune verdigin zararlarin en azindan bir kismini bu sekilde kapatirz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:23 . |