![]() |
(Anket) Ligden Umudunuz Varmı ? http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...l.grid-6x3.jpg Ziraat Türkiye Kupasında 3 Maçında da Galibiyet Göremeyen Kupa'nın Bir Önceki Şampiyonu BEŞİKTAŞ'ta Gözler LİG'e Çevrildi.. Çeşitli Taktikler , Farklı Futbolcular ve Birtürlü Oturtulamayan Takımımızın Lig'deki Şampiyonluk Şansını Nekadar Görüyorsunuz ? |
evet var.. |
malesef benim bu takım ruhuyla umudum yok :( inşallah geçen sene olduğu gibi yine yanılırım |
hic sanmiyorum ilk lig macinda büyük bir hayal kirikligi yasayabiliriz |
Umudum Var / Şampiyon Olacağız . İnadına BEŞİKTAŞ İnadına KARTAL ! |
Malesef hic umudum kalmadi..... |
Kalbim baska soyluyor mantigim baska soyluyor. Kalbim sampiyonuz diyor.Zaten baska bisey dese soker atarim o kalbi. Mantigim imkansiz diyor.Denizlinin sacma tercihlerinin yaninda birde kondusyonerimiz gonderildi.Denizlinin gecmisini iyi bilen biri olarak antrenman yaptirmayi sevmedigini ve takimin kondusyonunda buyuk sorun yasanacagini soyleyebilirim.Hele birde Delgado takima monte edilirse degil sampiyonluk avrupa kupalari bile zorlasir. |
Umudum Var / Şampiyon Olacağız |
umudum var benimde |
Açıkçası mantık çerçevesinde pek umudum kalmadı ş.l. ni kovalamak daha gerçekçi bir hedef şu halimizle. |
Bu hâlimizle zor şampiyonluk ama...Şuna inanın ya da fark edin, Galatasaray dışında öyle iyi top oynayan rakibimiz yok. Yani şansı biraz da rakiplerimiz yaratıyor. Galatasaray maçından sonra daha net konuşabiliriz? Daha erken, çünkü bu değişken ligde bir galibiyet alırsın, arkası gelir. Ayrıca şu anki durum mevcut yönetimin seçilmemesini de sağlayabilir, bu da benim gibi Demirören karşıtı Beşiktaşlılar için bir kazanımdır. Böyle bir kazanım istemezdim, ama Demirören devam ederse gördüğüm kadarıyla çoğu Beşiktaşlının umudu bitecek. "Umut" ise Beşiktaşlıların çoğu zaman sığındığı vefakar limandır... |
umut her zaman var ama doğru zaman doğru hamlelerle olduğunda.Ha bunu yaparmıyız gerçekleşir mi bunu ancak zaman gösterir.. |
Bu yorumu yapmak gerçekten içimi acıtıyor ama tüm samimiyetimle söylüyorum..Bu şekilde gidersek işimiz gercekten zor.. |
benimde umudum var ama bi okadarda korkum var:( |
dogruya dogru benim sezon baslamadan umudum yokduki bu saatten sonra olsun bu yil ligi ilk5de bitirirsek hic yokdan iyidir taabi buarada ilk 4de bitiren takimlardan birinin türkiye kupasini kazanmasida sart avrupa liginde oyniyabilmemiz icin .......ilk 4 bence ,,,,,,,,, 1--Gs 2- Fb 3- Bursa 4- Kayseri 5- Besiktas |
Alıntı:
anadoludan gelen bir takim inönüde bizi yenmeyi basarabiliyorsa deplasman maclarimiza hiic bakmaya degmaz bizden kat kat düsük takimlara yenilmemeliyiz ve rahat sekilde oyniyip kazanmayi bilmeliyiz ............ |
bu kafayla gidesek ilk dört içine bile giremeyiz |
kesinlikle şu durumla yok |
denizli saçmalamaya devam ettiği için umudumu yitirdim |
Alıntı:
İyi oyuna gelince, bunu kimseden beklemeyin, herkesin tek bir amacı var kazanmak, bu da rakipten bir gol fazla atarak olur. Geçen sene de iyi oynamadan iki kupa aldık ayrıca... Galatasaray maçı kadar o vakte kadar oynanacak maçlar da önemli. Ama Galatasaray maçı bu zamandan bakıldığından yukarıdan kopmamak için daha önemli gözüküyor. Ayrıca o zaman dilimine kadar Rüştü gelir, Ferrari gelir, Necip daha da oturur, Holosko daha iyi olur yani iyi gelişmeler takıma da olumlu tesir eder. Olay bir galibiyete bakar, o da bu hafta olur. Futbol genelde beklemediğiniz gelişmelere gebedir. Son olarak beğenirsiniz-beğenmezsiniz ya da futbolu(teknik-taktik-kondisyon) ondan ve ekibinden daha iyi bildiğinizi düşünürsünüz, ama Mustafa Denizli kesinlikle GİTMEMELİ. Sezon sonu bırakacak zaten, şimdi giderse gelen hocaya büyük yük biner, hem gitmemesi en sonunda bir dönemi iyi veya kötü istikrarlı bitirmemizi sağlayacak. |
kesinlikle umudum var hatta takıma her zamanki gibi inanıyorum çünkü takımın oynadığı futbol son maçlar dışında güzeldi ve yine öyle güzel oynayabilirler ve ben denizli bu takımın başındayken hiçbir zaman bu takımdan umudum yok diyemem denizliye haksızlık etmiş olaruum çnkü herkes biliyor ki denizli her an herşeyi yapabilir bakarsınız bu takım birden toparlar geçen senede bunlar yaşandı yine böyle şampiyonluk gitti eywah wah wah denildi sezon sonu şampiyon oldukk gereksiz konular bnce daha çok böyle konu açılır kapanır ama bnce kimse umudunu kaybetmesin en azndan şöyle bir 10 puan fln fark olursa tamam siz umudunuzu kaybedin bnm kanaatim tabi bu :) |
evet var şampiyon olacağız .. |
her zaman:) Beşiktaşımız taraftarını şaşırtcak yine inşaLLah.. bu dönemde son hızLa iLerLicemize inanıorum |
Alıntı:
|
umarim bari Delgado saglam döner birazcik iyi oynar ve toplari öne tasir o bile yeterlidir cünkü onu bile zar zor yapiyoruz.. Secimlerden sonra daha iyi olucagiz artik butün konsantre kongrede ve o yüzden taraftar gecen senenin destegi vermiyor..kongre olumlu sonuclansin daha iyi durma geceriz.. |
Denizli'ylen Ş.Ligine gidebilirsek bu sene, büyük başarıdır bana göre...Şampiyonluğu geçtim ben, umarım yanılırım sezon sonunda, çok isterim bunu, 2.kez şampiyon olmayı, şampiyonluktan sonra gayselilerin eziklerin o suratlarını görmeyi hele, ama sanmıyorum... |
mucize lazım |
ya arkadaş ne mucizesi daha 17 mac var onumuzde sankı hersey bıtmıs gıbı konusuyorsunuz her düşüşün bir çıkışı vardır mutlak ! bunu bu sezon hep yaptık . umutluyuz sonuncu olsakta yine uumutluyuz .. |
Mustafa hocanın dediği gbi matematiksel olarak şansımız kalmadığı sürece bu takımdan umudum her zmn var.. |
Tek umudum var oda Delgad0 oda ne kadar napar bilemem yani . . . 61 . . . |
Ligin ilk haftalarında söylemiştim, bu takım ne çok gol atar ne çok gol yer diye ve bu gidişatlada en az 11-15 beraberliğimiz olur.. Ligde kupadaki gibi mağlubiyet alamayız ama galibiyette alamayız. Adam gibi adam golcü almadık.. Demirören transfer yapmadı seçim telaşına, ahhh demirören ahhhh güzelim takımı yaktın, yıktın senecelerce ahhhh... |
futbolda hersey olur...gecen senede ilk yari umut yoktu sampiyon olduk bu sene bence besiktas kadrosu daha iyi...türkiye kupasindan elendik tamam tek hedef artik sampiyonluk... |
tek hedef şampiyonluk!!!sonuna kadar |
Takımıızda bu umutsuzluk olduğu sürece umudum yok ama bütün kalbimle desteklemeye devam edicem karakartalımı |
her ne kadar ligdeki ve maçlardaki durumumuz öyle göstermesede kalbim bu senede ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ diyor! |
karşımızdaki ezikler kadrolarını premier ligin arka bahçesi yaptılar bu kadroyla zor dostum zor hayal peşinden koşmayalım!!!!!!!!!!! |
Umudu olanlar konya şaker maçına baksınlar ne halde olduğumuzu görürler.. 2. lig takımına karşı bile 2 pas yapamıyor takım.. inanılacak gibi değil.. |
Alıntı:
|
Bizim sezon başı aylarca peşinde koşup da becerip getirmeediğimiz adamı GS iki günde getirdi ( Dos Santos ) .... Ve bu GS güya bizden kat kat fazla borçlu ve ellerinde bizden kat kat daha fazla kaliteli hücum oyuncusu var ... Biz ne yapıyoruz ? - 6 yıldır yaptığımızı !!!! yani küçük oyuncuları yıldız zannedip ( ya da o şekilde kendimizi kandırıp ) , küçük topçularla büyük takım olmaya çalışıyoruz... Bu kafayla devam edersek hasbelkader 6-7 yılda bir şampiyonluk almaya devam ederiz. şampiyonluğu kimin daha fazla istediği ve kimin daha çok hakettiği şimdiden belli olmuştur ... Malesef bu takım biz değiliz !!!! |
Türkiye`de Saat: 18:53 . |