kartalim_ | 22-01-2010 19:45 | Cincon Baros sakatlandı diye Jo'yu getirdi, savunmasındaki zaaflar nedeniyle de Neil'i aldı...Yani eksiklerini gidermeye çalıştı, keza eziklerde bunun için uğraşıyor, 1 veya 2 oyuncu alabilirler...Bursa, Kayseri bile transfer için uğraşıyor, kadrolarını güçlendirmeye çalışıyorlar...Yahu bunlar hep bizim üstümüzdeki takımlar, bu takımlar kadrolarını güçlendirmeyi, eksikliklerini gidermeyi amaçlarken bizim hocamız bana bu kadro yeter diyor, hangi kadro, ilk yarıda golü bulmakta, pozisyona girmekte zorlanan kadro, bunun sebebini de hoca Delgado'nun yokluğuna, hücum oyuncularının formsuzluğuna bağlıyor...Yaf bir takımın hücum oyuncuları bir devre boyunca formsuz olur mu hiç, olursa o futbolculara güvenilir mi, ne kadar sabredilir daha ? Ama yok, Denizli şapkadan tavşan çıkaracağım diyor illa, transfer istemiyorum, geçen sene bu oyuncularla şampiyon olduk bu sene de bu oyuncularla olacağız diyor, ama geçen seneki ligle bu seneki lig bir mi onu hiç hesaba katmıyor...Valla yine hocanın kehanetleriylen bitiririz biz ligi, yok şu hafta lig biter, yok şu haftada potada oluruz falan der, ama unutmasın, ilk yarıda yaptığı tahminlerin hiçbiri tutmadı, ikinci yarı kaçını tutturacak bakalım, ama ben bu oyuncu kadrosuylan hiç bir iddiada bulunmaması kanısındayım...
Yarı yolda kalır öyle!.. |