![]() |
Sebaya inat yada değil başkanlığa adaylığını koymayı düşünen birinin heleki beşiktaş tarihinin en kötü başkanının saflarında olması bunca yıllık bizim bildiğimiz (aslında yanlış bildiğimiz oluyor şu anda) duruşuna kesinlikle yakışmadı.. |
Seba ya inatla alakası yok Murat Aksu Keçeli adaylıktan çekilince ağır laflar etmişti Metin Keçeli de tükürdüğünü yaladı tabiri caizse Demirörenin yönetimine geçti neler sölediğini düşünmeden Demirören de o dediklerine aldırmadan gene mantık dışı hareketlerine bir yenisini daha ekleyerek herkesi şaşırttı hadi hayırlısı bi hafta içinde göreceğiz neler olacak. |
Ne diyeceğimi bilmiyorum.Hayal kırıklığına uğradım.Demirören hoş vaatlerle herkesi yanına çekiyor.Muhtemelen 3 yıl daha başkan olacak.6 yıllık başkanlığında yaptıkları yapacaklarının teminatı ise yandık.Yok eğer değişecekse kı umudum yok hayırlısı.Daha yazacak çok şey varda terbiye sınırlarını aşar. |
Sn. Süleyman Seba'ya da inat ediliyorsa, hakikaten değişim şart. Fikirler uyuşmaya bilir, taraflar karşı karşıya olabilir ama "Seba'ya inat ettim" cümlesini fb-gsliler bile etmez. |
ne bicim insansiniz ne bicim adamsiniz siz ya, demirörene demedini burakma sonra hop bi bakmisin listesinde bu nedir ya ne cikarin vardida zipladin hemen listesine, bu adam secilirse gene hep sizin gibi kendini bjk büyükleri gösterenlerin yüzünden, tek umudumuz sayin süleyman sebanin destek verdigi murat aksu allah yardimcisi olsun ve tabiki bizimde |
SEBA ya karşı böyle bir tavır sergilemesi bir saçmalık. birine inat olsun diye birinin yanında yer alması ise tamamen APTALLIKtır. demmekki onun kişisel egoları beşiktaş ın menfaatlerinden ağır basıyor. |
nebicim adam bunlar anlamiyorumki |
ya ben beşiktaşlı değilim yada bu adamlar...anlamadım bu işi |
Türkiye`de Saat: 21:53 . |