![]() |
Delgado Çürük mü? Sağlam mı? Karar Verin ! http://resim.haber1903.com/Manset/Gdelgadooo.jpg 2009-2010 Sezon'unun En Olaylı Adamı belkide Delgado. Sakatlandı ve Serüven başladı. Önce Sakatlık Öncesine Değineyim ; Birçok Kişi tarafından Övgü'lerle bahsedilen bir futbolcu (performansı hernekadar kötü de olsa , iyi de olsa) O Muhteşem Goller , O Muhteşem Asistler ve O Muhteşem Futbolu.. Sakatlanınca bir anda Övgüler alan adam , istenmeyen adam ilan edildi bir anda.Taraftarımız çok çabuk karar değiştiren bir yapıya sahip gibi. Bir Futbolcu BEŞİKTAŞ JIMNASTİK KULÜBÜ Forması Giyiyorsa , Sonuna kadar Alkışı Hakediyordur. Ama Artık hem BASIN olsun , Hem M.DENIZLI olsun , Bi Karar verin ARTIK .. Fanatik yaziyor , " 1 Ay Daha Yok " , Fotomaç Yazıyor " Delgado Bomba gibi ".. Biri çıkıp Şu Açıklamayı yapsın artık! Ya Oynatın , Ya Gönderin.. Mehmet Ersöz. |
Bu Hafta Kesin Karar Vermek Zorundalar Çünkü 1 Şubat'ta Transfer Dönemi Kapanıyor . |
Delgado eğer gönderilirse alınacak yabancıya bari Tabata gibi 2 saatte karar vermeseler.. :S Umarım yerine alacakları adam bellidir şimdiden eğer gönderilecekse.. |
Alıntı:
Ya Delgado Takıma Dönecek Bir Yabancı Gidecek Yada Delgado Gidecek Hiç Bir Yabancı Gitmeyecek . |
Sağlamda olsa çürükte olsa Delgado Beşiktaşın futbolcusu değil. |
asla öyle olmaz hatırlayanlar bilir delgado adına yapılan sözü feneriDELGADO DİYE haykırıyorduk yerine alınan adam tabata tam bir hayal kırıklığı delgado gibi ama unutmayın delgado geri dönerse takıma ofansif yönde inanılmaz bir olum olacak ve tabatanın lisansı dondurmalılar derim ben 8 milyon euro verilen bir adam ve oynadığı o kadar maç hala takıma ısınamaması boşuna saçılmış bir paradır kiraya eskişehire falan verilmeli zapotocny gibi zapotocny kötü adam değildi ama gönderildi ama tabata hakikaten beşiktaş kadrosunda yer alacak bir oyuncu değildir benim görüşüme göre |
Önce Sakatlık Öncesine Değineyim ; Birçok Kişi tarafından Övgü'lerle bahsedilen bir futbolcu (performansı hernekadar kötü de olsa , iyi de olsa) O Muhteşem Goller , O Muhteşem Asistler ve O Muhteşem Futbolu.. :hmmmm::hmmmm: muhteşem futbolu ben göremedim..gören var mı ? |
Alıntı:
kimin futbolcusu peki çok merak ettim. |
hay ben o delgadonun tobe tobe |
ya anlamıyorum noldu sizlere böyle başkanınıza oyuncunuza küfür eder oldunuz.lütfen biraz daha sakin. iyi günde kötü günde değil mi! |
Alıntı:
delgado kocaman ricardinhoyu harcatti oysaki ricardinhonun cok daha iyi istaiki vardi az oynamasina ragmen delgadoya bakarak tabata hep hazirdi ama oynatilmadi |
Alıntı:
|
sanki bide bugun iyi oynadı 8 milyuon€ luk adımın verdiği paslara bak harcadağı pozisyolara bak full zarar. |
Alıntı:
adam oyniyormuki paranin hakkini versin hayir oynamiyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
bir adami 10 mac oynatmazsan ve öbür mac oynatir maci kendi basina kazansin diyorsan burda bir yanlis var eminimki tabatayi 5mac arka arkaya oynatsan cok daha iyi oynar sonrada herkez tabataya yükleniyor neymis 8mio verdik kardesim oyuncuya degil yönetime yüklen cok iyi demisin o paraya cok daha iyi birisini getirirdik ama bu yönetim kör bir futbolcuya bile 2mio veren bir kisiler ne bekliyorsun bu adamlardan ?? |
tabata iyi bi oyuncu değlki 10 maç oynasa da bekleneni veremiyecek. |
Çürük mü sakat mı sağlam mı beni hiç ilgilendirmiyor benim bildiğim bir tek şey var o da şu Delgada asla ama asla bir yıldız değil; olmadı ve asla da olmayacak. 3 yıldır takıma hiçbir katkısı olmayan bir tane derbi veya avrupa maçında öne çıkmayan sıradan ve basit bir ortasaha oyuncusudur. |
Delgado ben iyiyim bakın size 86 tane takla atayım dese bile Beşiktaş için yeterli bir futbolcu değil. İyileşip gelse ne olacak bu defa hangi deplasmanda ben sakatım diyecek ? Hangi maçta biz yüz üstü bırakacak ? Siz Tabata diyorsunuz ama Delgado Rico'dan sonra Tello'yu da yiyecek !!! |
unutulmaz antalya-bjk maçı golünü kim attı. :D |
Alıntı:
|
şaka ile karışık; çok dehşet goldü fakat böyle gollerin nadir olması dolayısı ile şakayla karıştırdım. |
Bence yönetim çürük.. |
Alıntı:
|
Ya bu yönetim tutar geldiği günden beri Beşiktaşı sırtlayan ,maç kazandıran golleri atan Tello'yu gönderir Delgado gibi 3 senedir yatan takıma hiçbir katkı sağlamayan ara sıra çıkıp şahane goller atan Delgadoyu ve geldiği günden beri ikili mücadeleleri kazanamayn aldığı her topu rakibe kaptıran ,futbolu unutmuş görüntüsü veren ve sırf Demirören rezil olmasın diye takımda tutulan bu adamı takımda tutarlar.Bunların vizyonu bu kadar |
Alıntı:
Aynen katılıyorum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:30 . |