![]() |
Bu senenin sonu ne olur bilmem AMA... merhaba arkadaşlar, Malum bu aralar başkanlık seçimi var ve daha kimin başkanımız olacağı da belli değil.Bu tür olaylar şu an futbolumuzun önüne geçmiş durumda Hala hangi yabancı gönderilecek o bile belli değil takım bir türlü oturmadı... Ama bütün bu olumsuzlukların yanında sahaya baktığımda 2 tane yıldızımız ortaya çıktı:Necip ve Rıdvan... Altyapıya önem verilmesini sürekli söylüyoruz ama yıllardır A takıma alt yapıdan doğru dürüst oyuncu kazandıramadık.Artık çevre baskısı mı sergenin yakarışları ve istifası mı bilemem ama necip ve rıdvan ortaya koydukları futbolla biz de varız dediler... Necip ve Rıdvan, her geçen gün daha iyiye gidiyor darısı Batuhan'ın başına... |
neden Batuhanı oynatmıyorlar anlamıyorum çok hırslı bir çocuk oynatsalar yırtacak ortalığı. |
Zaten Batuhan'ı gözden çıkarmışlar belli seneye yollarlar;) |
çok yazık.... |
bu senen hedef yok zaten sampiyon olmamizda bu futbolla imkansiz bari genclere sans verelimde gelecegin kadrosu olussun |
ama futbol bu herşey olur salmak yanlış olur. |
Geçen sene bu zamanlardaki olumsuz havayı ve umutsuzluğu hatırlayında biraz umudunuz tazelensin. Daha bu köprünün altından çok sular akar. |
Tanrı Beşiktaşı korusun ! |
Pek adetim değil ama gençlerle donatılmış bir kadro yapıcam.Eğer bu kadro le maçlara çıkılsa sonuç ılk yarı sonunda 5.likten daha kötü olurmuydu? Rüştu Rıdvan Ferrari Sivok İsmail Holosko Ernst Fink Ekrem Necip Batuhan |
Abi bugün düşünüyordukya kimi o çocuk diye onur diye dediğimiz çocuk oymuş cumali |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yahu Denizli olduğu sürece Necipîde Rıdvanıda unutalım. Adam milli takıma yükselmiş Batuhanı yok etti bu çocukları mı yokedemeyecek. İki tane sıradan maçta oynattı diye ligde görev mi verecek sanıyorsunuz. Yahu neden aklıbaşında bir T.d ile çalışmıyoruz yıllardır. Yani 8-9 tane as oyuncunun yanına yavaş yavaş 1-2 tane genç futbolcuyu koyup onların yetişmesine olanak sağlamamazlar. Hiçbiri yapmadı bunu. Gelen T.D. bakın Lucescudan sonrakiler hepsi birer facia. Rıza, Tigana, Del Bousque, Ertuğrul, Denizli hepsi birer facia. |
Alıntı:
Abi onur yazmıyormuydu formada ben mi yanlış gördüm anlamadım ki :D Adı ne olursa olsun o çocukta iş var. Çok hırslı ve inatçı . Bu tarz isimleri kazanmamız gerek. |
Biz burda kendimizi yırtalım elalem bizim 5 senede yapamadığımız transferleri 1 haftada yapıverdi.. Yazın, Aylarca gazeteler yazdı durdu Dos Santos geldi gelecek.. Dos Santos gsaray Tabata ise Beşiktaş forması giyerken bizim değerli yöneticilerimizin hiç mi içi sızlamayacak acaba.. |
ben maalesef recep ve rıdvanın beşiktaşa uzun vadede faydalı olacağını düşünmüyorum...birkaç maç iyi oynayacaklar güzel paralar alıcaklar ya sonra...kimse bu çocuklara sahip çıkmadığı yol göstermediği için batuhan gibi kendilerini şaşırıp sönüp gidecekler umarım yanılırım |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:16 . |