![]() |
Yıldızsa Yıldız , Paraysa Para ! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm861831.jpg Beşiktaş’ta kongre tarihi yaklaşıyor, heyecan artıyor... Başkan Yıldırım Demirören’in listesinde yer alan ve yönetimin en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Adalı Holding’in Başkanı Serdal Adalı, FANATİK’e bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü iki transfer sözü veren Adalı, “Messi’yse Messi, Ronaldo’ysa Ronaldo... Maliyeti önemli değil. Tabii ki bu oyuncular olmayabilir ama tüm dünyada yankı uyandıracak iki dünya yıldızı alacağız. Bizim için maliyet artık sorun olmayacak. Taraftarımızın bu yönde rahatsızlığı var. Rakiplerimiz iyi oyuncular alıyor. Ama biz onlardan çok daha üstün iki transfer yapacağız. Taraftarımız ile kulüp arasındaki soğukluğu noktalayacağız. Tribünlerimiz takımıyla gurur duyacak. Çünkü onlar bizim kalbimiz. Taraftarımız hem oyuncularıyla, hem de başarılarıyla gurur duyacak” diye konuştu. Transferlerin sadece iki dünya yıldızıyla sınırlı kalmayacağını dile getiren Adalı, “İki dünya yıldızının yanı sıra altını da güçlü isimlerle dolduracağız. Bu işin geri dönüşü yok” ifadesini kullandı. ‘Bütün ağırlığımızı futbola vereceğiz’ Stat konusunda da açıklamalarda bulunan Adalı, sözlerine şöyle devam etti: İnönü Stadı için projemiz bekliyor. Hazır... Maliyeti de ayarladık, hiçbir sorun bulunmuyor. Üç sene içerisinde dünyanın en güzel kompleks statlarından biri hem ülkemizde, hem de Beşiktaş’ın hizmetinde olacak. Bütün ağırlığımızı futbola vereceğiz. Çünkü taraftarlarımızın da, camiamızın da isteği bu yönde. Hem şahsi, hem de yönetim olarak yatırımlarımızı yapacağız. Bunu da herkes görecek. Alacağımız oyuncuları, stadımızı, icraatlarımızı gerçekleştireceğiz... Orhan Yıldırım/FANATİK Çok Özel |
Eyvah Eyvah Sanırım 20 Milyon Euro'ya Gaziantep'ten Julio Sezar Souza Gelecek Dünya Yıldızı Olarak . |
:) Dünya Yıldızları Onlarda Kalsın Murat Aksu Seçilsin... |
Alıntı:
Havanı yiyim senin. |
Messiyi Alsın klüp Onun Olsun :D |
Nolur siz yıldız almayın bize, sizin yıldızlarınızı gördük.. Murat Aksu'nun dediği çok daha mantıklı, pahalı transferler yapmayacağız, 1-2'ye alıp, 5-6'ya satacağız diyor, bizde bunu istiyoruz.. |
Ne çektiysen çok paradan çektik. |
Evet iki dünyaca ünlü transfer hazır Beto ve Julio sezar, eğer YD kazanırsa şimdiden iki dünya yılıdızımız hayırlı olsun ;) |
eyvah beyler yandik gene ses getircek transfer falan denmeye baslandi, antep bizim sayemizde 4 büyük olacak. bi susun ya neymis messiyse messi ya git isine dalga gecer gibi demec veripte rezil etmyin bizi ya |
yıldız tanımını sorsaydı keşke 'orhan yıldırım'acaba ne cevap wericekti merak ediom... |
Alıntı:
Levent Erdoğan'da böyle derdi zamanında. Şimdi alınan futbolcu neremizde olur bilmiyorum ama mutlaka yankı uyandırır. (Bknz: Rodrigo Tabata) |
adamlar sadece ses getirsin diye transfer yapiyorlar katki getirirmi diye degil sadece diger takimlar büyük oyuncular aldi diye transfer yapmak istiyorlar daha bu sezon basinda cok büyük bir oyuncu süperstar gibi bir adami getirecez demislerdi bakin yaz bitti yeni bir yaza dogru gidiyoruz halen ayni sözleri söyliyorlar.. |
kim ne derse desin günümüz futbolunda maddi güç en önemli silah ama bu silahı doğru kullanırsan bir sonuca ulaşırsın. eğer yd seçilirse belki de kulüp tarihinin maddi güç bakımından en iyi yönetimi BEŞİKTAŞ ın başına geçecek. bu gücü iyi kullanırlarsa BEŞİKTAŞ ın önünde türkiye de kimse duramaz.sezon başında m.hoca deco hariç bütün transferlere(dünya yıldızı olarak) hepsine karşı çıkmıştır. sonunda da tabata alınmıştır( denize düşen yılana sarılır misali bir transfer olmuştur.) |
Alıntı:
Acikca söylemek gerekirse, ben öyle 1-2'ye alip, bana basari getiren oyunculari satmak istemem, takimimda kalsin diye caba gösteririm.....öyle pahali transferler yapmayipta basari biraz zor gelir.....ama tabiki YD'nin o transfer mantiginla asla..... |
Dünyaca ünlü iki transfer sözü veren Adalı, “Messi’yse Messi, Ronaldo’ysa Ronaldo... Maliyeti önemli değil bu sozu diyen bir adami tutup yonetimine secmis yine bizim yd yahu kardesim baligin basi gzelmiki kici guzel olcak boyle baskana boyle yoneticiler gelir akli bali olan adam edermi su lafi biz inandiricilik diyoz adamlar hala ronaldo messi diyor |
her seçimden önceki sallama haberler :) |
Bunlar kendilerini Beşiktaşımızı yönetmeye layık gören..zavallı insanlar..Hepsini Alkışlıyorum. Elini taşın altına sokmayan,bu zihniyete karşı fikir sunmayan sessiz kalan beyfendi saygın beşiktaşlıları da yuhalıyorum.. Bu kulubü bu insanlar yönetmeye devam edecekse hepinize yazıklar olsun |
Bu Adam Adanalı İşadamı. Adana'da Birçok yerde İnşaat ve Arsa'ları mevcut. Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ile , Birçok Proje'de Birlikte Para Hortumlamayı Başardı. Adana Beşiktaşlılar Derneği , Adalı 'ya Sonsuz Güveniyor. Umarım Demirören Başkan Olamaz da , Bu Adam'da YÖNETİCİ Koltuğuna Oturmaz. |
esmesen de gürleyeceksin...sallamak serbest |
nerden kazinildigi belli olmasa da (diger cok zenginlerin cogu gibi), cok ciddi miktarda maddi gucu olan isimdir kendisi ve eger vericem dediyse verir parayi bundan eminim. haa verdigi para nasil kullanilir orasi ayri bi tartisma konusu..ayrica febe nin su anki gucune ilk kurulan azize yonetimlerinin maddi gucleri neden oldu. bunu unutmamak lazim. yildirim demiorenin yonetimi gercekten maddi olarak cok cok guclu.. keske baslarinda ben olsam dedirtiyor insana :) |
orhan yıldırım .. aslında fazla söze gerek yok da demek ki sadece kongre üyelerini satın almamış yd |
yalan dolan... |
Ben dünya yıldızı safsatalaırından çok tüm ağırlımızı futbol takımına vereceğiz demesine takıldım..Bu demeç bile hala amatör branşlar ne hali varsa görsün anlamına gelmektedir ki zihniyetin yine aynı olacağının bir göstergesidir.Ve bu demeç bile kazanmamanızı istememiz için büyük bir sebeptir... |
sizin tek bir lafınıza inanan varmı acaba... |
taraftarı hala küçük görüyorlar yaa onu alcaz bunu alcaz kardeşim ilk önce sen kendi sistemini oluştur iyi yönet ilk önce klubü ondan snra transffer konuş projeden bahset öle boşa sallamak kolay |
eğitim şart ben adım gibi DEJA_VU oldum sizede tanıdık gelmiyor mu bu laflar???? |
yok yok dertören den sonra bu da borçlandırıp faizle para kazanacak beşiktaşımızdan etrafımız tefeci doldu yeminle bu ne ya atkıları bayrakları sandığa gömecez geliba.... |
evet bizde sezon basi ronaldo transferini gölgede birakacak bir transfer yaptik 8 milyon euroya tabatayi aldik ve herkesi orasiyla burasiyla bize güldürüp gündemde kaldik hep...ben yildirim demirören ile secime giren ona oy veren bir insanin besiktasli olduguna inanmam...gercek bir besiktasli bu saaten sonra yildirim demirörenin arkasinda durmaz... |
Vaatlere karnımız tok artık bunu anlamaları lazım. |
Türkiye`de Saat: 22:45 . |