![]() |
çok şükür devamı gelir inşallah:) |
yıllanmış sarap gibi güzel deli ibo - orta sahanın en iisisin fink - biraz kıpırdanma var tabata - biraz daha sakin ol necip kardesim - nihat yedek kulubesine hatta kirala anadoluda bi takıma - olmadı bobo bu gün beğenmedim seni - fabi sana lafım her zaman iisin - tello ve ekrem 90 dk nasıl sabredildi size her nolursa olsun 3 puan güzel tşkler besiktas |
Maçın ilk yarısında daha iyi oynadığımızı düşünüyorum.Tabata da az da olsa bi kıpırdanma gördüm ki umarım dahada iyi olur. Orta sahada Fink Ernst ikilisi görevlerini her zaman ki gibi 4 4 lük yerine getiirdiler.Sağda Ekrem solda Deli İbomuzun bindirmeleri fena değildi.Son vuruşlarda biraz daha becerili olsak çok daha güzel bi skorla galip gelebilirdik ancak bu maçta ki performans gelecek için çok iyi sinyaller vermedi bana.. Keza hücumda ki aksaklıklarımız bir yerde devam etmekte.Mustafa hocanın nihatı 11 de oynatıp yem etmesinide istemiyorum açıkcası.Bir kaç maç sonradan girmesi Nihatı kazanmamızı sağlar diye düşünüyorum. Maçın penaltı pozisyonu ise açıkcası çok içime sinmedi.. |
tablo ayni söyleyecek cok sey var aslinda ama klasik sözümüzü söyleyim 1-0 olsun bizim olsun |
Fenere 4 atan Gsye 2 Gol atan Antalyadan Gol yemediğimiz için Olumlu Bakıyorum Ben Şahsım Adına. Biraz Ofansta Sıkıntı çekiyoruz Ama İnşallah oyuncular Form Tuttukça GolS orunuda Çözülecekir Şu Kongre Bi Geçsinde :) |
bu akşamki maç gerçekten çok önemliydi kazandığımız için çok mutlyum açıkçası ancak maça dair değinmek istediğim bazı noktalar var tabata kıpırdandı diyoruz evet biraz kıpırdandı ama böyle olmaz daha ayağında topu süremiyor pas zamanlamalarını yapamıyor ben açık konuşıyım tabata dan sonra necip bana çok daha hoş bir futbol gösterdi.. Fink çok iyiydi toroman çok iyiydi bobo çok iyiydi gözüme özellikle çarpan 3 oyuncu bunlardı inşallah ilerdeki sorunu biraz olsun gideririz daha iyi olucağımızı düşünüyorum takımın güveni geldikten sonra hiçbirşeyden korkmam ama bu maçları 1-0 olsun 2-1 olsun almalıyız önemli olan 3 puan bu 3 puan bize sadece 3puan kazandırmamıştır çok daha iyi olucağımızı düşünüyorum |
tabatayla bu iş olmaz adam kurbağa gibi her pozisyonda yerlerde sürünüyo. bu fizikle madem ayakta duramıyor fizik gücünü arttırması lazım yoksa a2 liginde bile ayakta duramaz. hadi ayakta durduğu pozisyonlara bakalım olumlu pas koca maçta atsa atsa 4-5 tanedir.fink bile daha öldürücü paslar attı.. delgado ya umut bağladım kendi adıma ama bilmiyorum oda daha evelden vardıda ne değişiyodu ayrı konu. tek geçerliliği tabatadan iyi olacağı kesin |
evet hakemin hediyesiyle 1de 1 yaptik ama bakalim haftayada ayni hakemi vereceklermi, bu arada necati salak olmasa bizi bu aksam hakemde kurtaramayacakti...kendimizi kandirmayalim arkadaslar Besiktas bu degil antalyaspora karsi en iyi oyuncumuz ibrahim toramansa halimizin nekadar aci oldugu ortadadir, berbat bir futbol ve hayatimda gördügüm en komik penalti karariyla antalyasporun ve sayin sifo mehmetin haklari gasp edilmistir ve siz kalkmis burada 3 puana seviniyorsunuz , bumudur besiktaslilik..... |
Alıntı:
|
3 puanı kazandığımıza çok mutlu oldum ama bence Holosko bugün kendine göre biraz kötüydü. Ernst her zamanki gibi iyiydi. İbrahim Toraman ve Bobo'yu beyendim... |
Türkiye`de Saat: 10:34 . |