![]() |
"Ben küfürle gitmeyeceğim" Demirören, "Benden önceki başkanlar küfürle gitti ama ben gitmeyeceğim. Tribünlerden küfür gidecek, ben ondan sonra görevi bırakacağım" dedi. abi bu adam beşiktaşlımı allahını seven doğru söylesin beşiktaşı böyle yüzsüz bir adammı yönetecek ya sahayamı inmemiz lazım illa... |
küfür az gelir başka türlü göndermesini de bilirizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!! |
y.d.ye edilen küfürler az daha ağırlarını duyması yakındr o zaman ne yapıcak acaba... bu adam takımı şampiyon yapsa da yıldız futbolcuları takıma toplasa da yine protesto edicem..yakışmıyor o koltuğa |
Bu adam ahirete nasıl gidecek küfürle mi bakalım:D |
heh süper biz de inadına küfür edelim di mi Demirören le mücadele etmenin yolu bu zaten küfür et onun eline koz ver ki herşeyi yapabilsin bu kafayla biraz zor kurtuluruz Demirören diktatörlüğünden isyan protesto da bir hışımla yapılmaması gerkeen şeylerdir biraz akıllı hareket edip en azından taraftar açısından onun eline koz vermeden derdimizi anlatmamız lazım. Küfürü bitirecen heee al sanaa küfürün alası tavrı yakışmıyor tabii ki. |
Küfürler uygulamaya geçer diye korkuyorum! Bir bu kaldı. |
sen olduğun sürece küfür devam edicek!.... bunu anlamıcak bi erif ya!!! seçimi nasıl kazandı bilemem amaa taraftar o seçimi kazandı die geri vites yapıcak sanıyosa çok yanılıyo... kaldıki beşiktaş tribünü sadece kongerdeki insanlardan oluşmuyo! |
Ne guzel istanbul.Baskan Oguz Sarvana kufur ederken bisey yok taraftar baskana edince yangin var.Demirorene Sebaya yada Bilgiliye edilen kufurun yarisi edilmismi?Ne zaman kac dakika kufur edildi?Protesto etmeyen,susan,her yanlisa kafa sallayan koyunlar surusu ariyor galiba.Goreve gelirken Besiktasin kalbi dedigi kapali tepki gosterince mi kotu oldu? Kufur tabiki edilmesin.Biz kufur ettikce daha kotusu geliyor.Seba,Bilgili,Demiroren inis egrisi gibi.Ama protesto ve begenmeme hakkimizda elimizden alinmasin. |
insanları o raddeye getirmezsen küfürle gitmezsin edebinle gitmedin bi şekilde gidicen artık küfürlü olur küfürsüz olur olağan üstü seçimle olur o sana bağlı.. |
Dün Mete Düren bir kanalda açıklama yapıyor aynen söylediği cümleler bunlar . '' Bundan önceki bazı arkadaşlarımız tribünden gelen tepkiler ve küfürlere karşılık duygusal davranıp görevlerini bıraktı. Biz bunun üstüne gideceğiz....'' diye devam etti. Yani biz küfür de etsek tecavüze de kalkışsak bu adam bu şekilde gitmez. Tribünleri bir hiç olarak gördüler bizim öyle bir tepki vermemiz gerekir ki taraftarının gücünün ne kadar büyük olduğunun farkına varsınlar. Bu bizi kötü göstermeden adımıza yakışır bir şekilde olmalı. |
şu taraftarın içinde bazı parazitler olmasa çıkarcılar olmasa çoktan gitmiştin sen. |
maç gelicek adam olmayınca küfür de olmaz ozmana bırakırsın |
Yalçın Karadeniz`den sonra mazbatasını alarak yeniden Başkan seçilen Yıldırım Demirören de bir konuşma yaparak "Bir ilk yaşandı. Tüm sandıklarda önde çıktık. Bu bir rekordur. Bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür ederiz. Ayrıca sayın Faruk Pala`ya özellikle teşekkür etmek istiyorum. Kendisi Beşiktaşlılık duruşunun nasıl olduğunu bizlere bir kere daha göstermiştir" diyerek sözlerini noktaladı. Evet haklısın önceki rekorlarına bir yenisini daha ekledin... |
Taraftar'a İnat , Başkan Adayı Olmuş bir Başkan'ımız var sanki. |
Sebebi ne olursa olsun küfürü destekleyen ve küfür eden bence ne sporseverdir,ne futbolseverdir ne de Beşiktaşseverdir... |
küfür her zaman ve mekanda edilmiştir tarih boyunca.Her kulüptede vardır.Bu başkanada edildi fevri olarak zaten.Onlarda ertesi gün toplatıldı tribünden.Herkes biliyo bunları.Küfür keşke eskisi kadar etkili olsaydı da gitseydi ama nerde ? Aksine karşı tarafı daha hırçınlaştırıyor ve azdırıyor.Berlusconiye yapılan hareket gibi bunada yapılsa gene etki etmez düşüncesindeyim ben. Bize yakışan maçlara gitmemek ve bjk mağazalarını boykot etmektir.Zaten gidenlerde takımın şu perişan halini görünce pişman olacak. |
Ne ile gideceksin, söyle bari de onu yapalım!.. Zaten gururlu adam küfüre karşı duramaz, çeker gider...Senin gitmemeni çok normal karşılıyorum bu yüzden... |
Alıntı:
|
tribünlerdeki küfür 'hadi başkana protesto amaçlı küfür edelim' şeklinde oluşmamıştır. taşan sabırların dışa vurumudur. elbetteki yanlış bi davranıştır fakat insanoğlunun doğası gereği önlenemez bi etki-tepki olayıdır. belki küfür konusunda fazla soğukkanlı olduğumu düşünebilirsiniz ama küfürün tamamen soyut bi kavram olduğu ve üzerinden tartışma yapmanın bile saçmalığı bence su götürmez bir gerçektir. küfür sadece edenin stres attığı, duyanların ise tiksindiği bi tepki şeklinden öteye gitmez. ciddiye bile alınmaması gereken söz öbekleridir. çünkü edilen küfürün uygulanabilirliği sıfırın altındadır ve eden kişi yiyemiceği muzu soymak misali söylediği lafın altında ezilir. kişiliğe yapılan hakaretler ise kesinlikle cezalandırılması gereken davranışlardır. kimse kimsenin kişiliğini eleştirme hakkını kendinde görmemelidir. tribünlerde kişiliğe yapılan hakaretler en ağır cezalar verilerek kesinlikle son bulmalıdır fakat bunun dışında günlük hayattada sıkça kullandığımız söz öbekleri 50 bin kişinin birbirinin gazına gelip stres atma ihtiyacı duydukları bi anda asla önlenemeyecektir. |
Belki De BEŞİKTAŞ ın gelmiş geçmiş en iyi başkanı olacak bir kişi tek bir '********' lafı yuzunden istifa etti ki neden oyle bir laf edildi hala anlamıs deilim...İnsanda Biraz yüz olucak.Tamam belki kufur edildiği icin istafa etmezsin ama 2 yıldır istenmedigini de mi anlamadın be adam! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beşiktaş`ın Başkanı`nı seçtiği Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı`nda yapılan seçimlerde Yıldırım Demirören`in babası Sayın Erdoğan Demirören, Fox Tv`ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte başlıklar halinde Demirören`in Fox TV`ye verdiği röportaj; `DEMİRÖREN`İN ANNESİ ÇOK ÜZÜLDÜ` `Seçilmesi Yıldırımın kendi kararıdır.Bu kararında daima manevi olarak arkasında olacağız.Büyük bir tecrübe bu yaşananlar bizim ondan alıcaklarımız var onun bizden değil.Annesi çok üzüldü o yüzden manevi desteği vermeye geldik.Annesinin dualarıyla benim dualarım ile muhaffak olur inşallah.Onun muhaffakiyeti ülkenin muhaffakiyeti,Beşiktaş`ın muhaffakiyetidir. Anne Demirören ise; `Oğlumuza güvenimiz çok zaten insanlar hatalar yaparak tecrübelerle olgunlaşır hepimiz öyle olgunlaştık diye düşünüyorum.`` dedi `` İSTERSE BÜTÜN STAD YOLDA YÜRÜSÜN `` ` Başlanılan birşey yarım bırakılmaz insan birşeye karar verdimi sonuna kadar gidecektir.Demirören ailesinin en büyük özelliği odur.Yani birşeye adım attığımız zaman geri dönüş yok.İsterse bütün stad yolda yürüsün o hiç mühim değil.Biz ne yapacağımızı bilmek mecburiyetindeyiz.Herkeste haddini bilecektir.Futbol bir zevk oyunudur futbol kimseye küfür oyunu değildir.Futbol gençliğe örnek olacak bir spordur.` `` YAŞA GÖRE HATALAR OLUR `` Demirören hiç hata yaptı mı? sorusuna ; ` Yaşa göre yanlışlıklar olur ben 72 yaşındayım benim yanlışlarım yanlış olur onların yaptığı yanlışlıklar normal olur.Onun için iyi bakmak lazım insanlar 16 yaşında olgunlaşmıyor.` `` KENDİR PARASIYLA 2200 KİŞİ BESLİYOR`` ` Şimdi senin bir anonim şirketin var fox anonim şirketi.Kasasında para yok seninde maaş alma günün geldi.Parayı nereden bulacaklar?Ya bankadan alacaklar ya patronlar cebinden verecek.Yıldırım cebinden para vermiş hatamı yapmış kardeşim?Yani takım sahaya çıkmasın futbolcular paralarını almasın yabancı futbolcular 2 hafta sonra memleketine dönsün bumu olsun? Yani neden insanlar protesto ediyor bilakis ayakta alkışlamaları lazım.Çoluğunun çocuğunun rıskı ile diğer 2200 sporcuyu besliyor.Para var ise harcanır Yıldırım kulübü alırken milyar dolarlar ile almadı ki borç ile aldı.Peki nasıl dönecek o sistem?Cebinden para verecek. `` KİMSE KİMSEYE GÜNAHINI VERMEZ `` Demirören borçları hibe edecek mi? sorusuna; ` Kimse kimseye günahını vermez bu memlekette.`dedi Yorumsuz.. |
Demirören, "Benden önceki başkanlar küfürle gitti ama ben gitmeyeceğim. Tribünlerden küfür gidecek, ben ondan sonra görevi bırakacağım" dedi. tamam o zaman maça gelen bütün taraftaralara birer bildiri dağıtalım sezon sonuna kadar kimse küfür ve protesto etmesin!!!!! bir de böyle deneyelim bakalım gerçekten delikanlı mı sözünün arkasında duruyor mu? ne demişler söz ağızdan çıkar başka bir tarafından değil!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
güzel diyosunda abi orda herkes anlaşıp hadi küfür edelim diyip başlamıyoki küfüre. aynı anda aynı öfkeyi hırsı hissedince bide herkes yanındakinden o gazı alınca nasıl önüne geçiceksinki. ben hayatımda görmedim küfürün organize edildiğini. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bilgiliye kufur ettirerek yolladin ama yaptigin naneler bilinmiyormu saniyorsun kongre uyelerinin baskani senin isminle besiktasimin ismi yanyana yakismiyor bile defol git basimizdan |
Türkiye`de Saat: 06:38 . |