![]() |
'Kendimi hiç hain hissetmedim' Yunanistan 1. Lig takımlarından Larissa'da forma giyen Tümer Metin, Yunan spor portalına, kariyeri hakkında konuştu. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm868790.jpg Birkaç yıl öncesine kadar bir Türk oyuncunun Yunan takımında forma giymesine imkansız gözüyle bakıldığını, belirten Tümer, kendisinin bu ülkeye gelen ilk milli oyuncu olduğunu kaydetti. Fenerbahçe’ye geçiş kararında paranın rol oynadığını açıklayan Tümer, gönlünde Beşiktaş’ın yattığını, bu takımla galibiyetlerin başka bir tadı olduğunu kaydederek, Sarı-Lacivertli formayla sahaya ilk çıkışında dizlerinin titrediğini anlattı. Yıldız oyuncu, “Beşiktaş’ta 5 sene kaptanlıktan sonra hiç de kolay bir karar değildi. Sosyal yaşamım etkilendi. Ama kendimi hiçbir zaman hain olarak görmedim. Fenerbahçe’ye geçtikten sonra yaşadıklarımı yazdım. Futbolu bıraktıktan sonra kitap yapacağım” dedi. http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24445,100086) |
utanmadan hala BEŞİKTAŞ ı ağzına alıyor ya sen ne karaktersiz ne serefsiz bir adamsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! al o paraları bir tarafına monte et !!!!!!!!!!!!!!1 |
bes yil kaptanlik yapmismis. kaptanlik oyle yapilmaz, kaptan gemisini birakip kacmaz. |
bırakın ya günah çıkarıyo kendince |
Adam en azından profesyonelliğin gereğini yaptı açıkça sattı gitti. Şu sıralar bunu bile arıyoruz. Not: Tümer'i savunacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.Bana bu fırsatı veren kongre üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. |
********!!!! |
ne bu şimdi herkese şeker dağıtmış ordaki para yetmedi heralde Tümer e Türkiye ye dönüş yolu arıyor. |
Yapacagin kitabida!! |
Şerefsizsin be sen. |
hadi ordan bea |
haydi başka kapıya çirkefini sıçratma yola al |
hainin nezamandir hissi varda bize hikaye anlatiyorsun hadi baska kapiya |
tam kendine yakışan işler.. ***siz ! |
Konuşmaya bile değmeyecek bir insan olduğundan .. |
Aman Bize Uzak Allaha Yakın Ol TÜmer |
Hem febeye geçişinde paranın rol oynadığını hemde kendini hain hissetmediğini açıklamış aynı anda... Bravo denir başkada bişey denmez heralde. Beyin erimesi var sanırım kendisinde. |
| Türkiye`de Saat: 13:37 . |