![]() |
aman doktorr canımmm doktorrr .. oyuncuLar siLkeLenip kendine geLmeye caLişio, taraftar aLewLenmiş . haLa böle acıkLamaLarLa kimi nereye susturacaksın a canım doktor . taraftar bu takımı agzında yerin dibine biLe soksa yüreginden cıkartamıyo . kimi kaaLe aLmıosunuz nası aLmıosunuz şaşıLcak şey dogrusu . mizah anLayışınızda epeyce kötüymüş hani . |
Bu kadar basit bir yaklaşımı Mete Düren gibi bir isimden görmek şaşırtıcı açıkcası. Bu taraftarın yapmış olduğu prostestoyu bu kadar basite indirgemek önceki yönetim şeklinin uzantısı olacağının en büyük göstergesidir. Ve bu basitlik çerçevesinde bu yaklaşımın devamı ne yazık ki gelecek dönemler için yapılacak işlerin Beşiktaşlılık değerlerini hiçe sayar şekilde olacağını ve yönetimle taraftar arasında ki diyaloğun dahada kötüleşeceğini göstermektedir.. |
denizli ikinci yarida farkli galibiyetler alacagiz demis,,,,ama ilk farkli galibiyetimizi denizlinin olmadigi macta aldik tayfur hocayi kutluyorum uzun zamandir besiktasi 90 dakika olmasada macin genelinde zevkle izledim, pozisyonlara girdik goller kacirdik goller attik sivok bile hatrick yapabilirdi herkes hücumu düsündü, ama haftaya denizli gelir yine takimin basina ve yine sac bas yolariz sansa 1 gol atarsak kazaniriz, keske denizli sezon sinuna kadar dinlensede takimi tayfur hazirlasa maclara |
doktor kendine gel taraftari galiyana geitiriyorsunuz, bölemi bitireceksiniz aradaki gerginligi? dedik ya bunlardan bi cakik olmaz diye alin iste yanlis demec vermeye devam ediyorlar |
Alıntı:
|
Bizde sizi ciddiye almıyoruz sayın yönetim... Yüzsüzce geldiniz en kısa zamanda gidickesiniz |
ağzı olan konuşuyor işte:mad:başka bir şey yaptıkları varmı ki... |
:D:D bu konu çok karışmış ama medyanın taraftar yönetim arasını bozmak için kullandığı bi başlık olduu kesin |
bu röportajı birinci ağızdan duyan varmı? neden böyle haberlere inanmak için büyük bir çaba sarfediyorsunuz. istesekte istemesekte başkan yd seçildi neden bu kadar bu konu uzatılıyor anlamış değilim. ne geçiyor elinize burda sadece konuşmakla.... kendinize gelin beyler takım bir hava yakalamış gidecek rüzgarı tersine çevirerek buna engel olmayın olmak isteyen de maça gelmesin yeterrrrrrrrrr!!!!!!!!! özellikle tribünlerdeki protestolardan vazgeçelim alın size işte ezikler(fb ; gs) bursa kayseri puana kaybetmeye başladı takım sahip çıkın ve şampiyonluğa kucak açalım. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:39 . |