![]() |
Derbi'ye 'Adam' Gibi Hakem Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş ile Galatasaray arasında 21 Şubat Pazar günü yapılacak derbi maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, derbi maçta Aydınus’un yardımcılıklarını Tarık Ongun ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. BJK İnönü Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak dev maçın 4. hakemi ise Aytekin Durmaz olarak açıklandı. 22. HAFTA MAÇLARINI YÖNETECEK HAKEMLER AÇIKLANDI Turkcell Süper Lig’de 22. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şunlar: 20 Şubat Cumartesi: 14.00 Sivasspor-Manisaspor: Bünyamin Gezer 15.00 Eskişehirspor-Gençlerbirliği: Halis Özkahya 19.00 Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Yunus Yıldırım 21 Şubat Pazar: 14.00 Diyarbakırspor-Denizlispor: Cüneyt Çakır 14.00 Ankaragücü-Antalyaspor: Hüseyin Göçek 14.00 Kasımpaşa-Gaziantepspor: Hakan Özkan 19.00 Beşiktaş-Galatasaray: Fırat Aydınus 22 Şubat Pazartesi: 20.00 Fenerbahçe-Bursaspor: Bülent Yıldırım |
bu karardan açıkcası hiç memnun olmadım kendisinin gençken hasta beşiktaşlı olduğunu biliyorum ve bunun etkisinde kalmamak için çok yanlış kararlar veriyor verdi umarım gese maçında yıne olmaz. siz çok güvenıyorsunuz ben zerre kadar inanmıyorum bu adama. umarım güzel yönetir beşiktaşım hakeder ve kazanır adil bir maç yönetsin yeter. |
Hakemler İçinde En Beğendiğim Hakem Fırat Aydınus'tur . Derbinin Atmosferinin Ağırlığının Altında Ezilmeyecektir. |
hayırlı olsun hepimize...sağlam hakem.. |
Bence türkiyedeki iyi hakemlerden ama besiktasli bu dedirtmemek icin yanlis kararlar veriyor. Ama bence iyi olmus |
Fırat Aydınus iyi bir hakem ama sanki bu maçta baskı altında olup yanlış kararlar verecek gibime geliyor inşallah düşündüğüm gibi birşey olmaz.. |
açıkcası ne kadar çok sevsemde Fırat Aydınus'u bizim maçımıza verilmemiş olmasını isterdim.Beşiktaşlılığından dolayı verdiği her türlü kararda spekülasyonlar söz konusu olacaktır ki bu hem onu baskı altına alıp yanlış kararlara sevk edebilir hem de lehimize vereceği kararlarda satılmışlık damgasını yemesince sebep olabilecektir.Ancak bu noktada öncelikle bizim takımımızın futbolcularının hakemi zora sokacak hareketlere girmemesini ümit ediyorum.. |
turkıyenın en ıyı hakemı fırat aydunusdur hatalı kararlar verebılır art nıyet aramam |
Fırat'ın lehimize ya da aleyhimize vereceği hiçbir kararda art niyet aramam. Cüneyt Çakır, Bünyamin Gezer, Yunus Yıldırım familyasının olduğu bir camiada Fırat Aydınus Türk Futbolu için şanstır. |
Tarafsız olmasını temenni ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kararlarına güvenebileceğim tek hakem türkiyede hata da yapsa kasıtlı yapmayan bir hakemdir kendisi inşallah güzel bir maç yönetir |
Alıntı:
|
fazla söze gerek yok, sonuçta futbol ortamımızda herhangi bir hakem 2 tarafı da tatmin edemeyeceğine göre yoruma da lüzum yok diye düşünüyorum... |
basimizda adam gibi bir teknik direktör olmadigi sürece ,adam gibi hakem olsa neye yararki...ben size macin sistemini söylim 8-1-1 sistemiyle oynayacaktir bizim korkak denizli...nasil cska macini evimizde mutlak kazanmamiz gerekirken 8 defans adamiyla cikti maca buda ayni kazanmamiz gereken bir mac ve denizli kazanmak icin cikmiyor sahaya....keske isi falan ciksa yada ameliyat olsa yinede takimi tayfur hoca cikarsa maca.... |
Alıntı:
|
herşey açık adam gibi hakemi gördüm böyle sözde beşiktaşlı hakemle oynuyacağımıza taş gibi geseli hakem gelseydide gam yemeseydim kahretsiz o yağmurda yazık be. bariz golü vermiyorsun eski açıktan tam kalenn yanındayım gördüm |
Alıntı:
ama birkac hatalarida vardi mesela toraman mehmet topali ceza sahasi icinde tutiyor direk penalti yada keita üzülmeze yumruk atiyor resmen direk kirmizi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla Fırat Aydınus'u bilmemde yan hakemler berbattı ne faul veriyorlar orada keita öküz gibi adam İbrahim Üzülmez'e dirseğini geçirdi kimse birşey demedi yaa ama İbrahim'in eli kazara çarpsın hemen dururlar kesin bir yeri felan kırılmıştır zaten.Bir de yenilen golümüz de var yan hakemsin senin işin ne yani biz tvden gol olduğunu gördük sen dibindeki pozisyonu mu göremiyorsun..!! http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos..._2738586_n.jpg |
Bence Fırat Aydınus bu maçtan geçer not almamalı..Acıklanacak hakem notlarını merak ediyorum acaba bu kadar tartışmalı pozisyonların olduğu bir maçtan kaç not alacak? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben Fırat Aydınus'u çok beğenirim, dünkü maçta da beğendim bir iki kararı dışında...Maçın başında Barış'a sarı kart göstermesi gerekirdi, ama maçın başı diye olacakki kartını kullanmadı ve uyarmakla yetindi, birinci hatası buydu maçta, bide yine ilk yarıda Nobre'ye yapılan foulü es geçti ama Fırat'tan çok gözünün önündeki pozisyonu süzemeyen yardımcı hakemde aramak lazım hatayı, zaten onun verdiği inanılmaz kararlar vardı, bütün kararları Gs'nin lehine oldu o yan hakemin...Top çizgiyi geçti mi geçmedi mi tartışması yapmak yersiz, gerçekten zor bir pozisyon, bu yüzden Fırat Aydınus'a yüklenilemez...İkinci yarıda da ceza sahasına yakın bi yerde Ardaya yapılan net bir foul vardı, bunu süzemedi fırat Aydınus, Toraman'ın yaptığı harekette penaltıydı elbette ama Türkiye'de böyle bir penaltı verildiğine şahit olmadım ben, yani bi standart var, yanlış uygulanan bi standart, bu da dün böyle devam etti, olması gereken de bu, herkeze devam bize penaltı olmazdı!..Keita-Üzülmez arasında yaşanılanların da o dediğim yan hakemin süzmesi gerekirdi, Fırat Aydınus'un değil... |
Türkiye`de Saat: 22:50 . |