![]() |
Fatih Terim mi Geliyor.. Arkadaşlar Bugün Radyo Spor dan Fatih Terim i Dinledim Türkiyede Büyük bir kulüpten teklif aldığını ve Düşündüğünü söyledi açık konuşmadı .sonrasında ibrelerin Beşiktaşı gösterdiğini iddaa ettiler . Sizce Bu teklifi yapan Beşiktaş Yöneticilerimi ?Fatih Terim gelse iyi olur mu ? |
yok artik daha neler, hic sanmiyorum teklif edildini ama baskan demirören olunca bu isin doruluk payida olabilir |
Valla geleceğini sanmıyorum ama,Fatih Terim,hem Türkiye de hem de Avrupa da bir firma dır..o olduğu sürece de Demirören ve diğer yöneticilerin abuk subuk müdahaleleri de azalır..Hataları yokmu ? tabiiki var..ama kimin yok ki ?..Şöyle düşünün..Tigana,Denizli ,Ertuğrul,Lucescu...hangisi hata yapmadı ki..Terimin de hataları var ama artıları hayli fazla..Eğer M.Denizli bırakırsa ki zannederim sağlık sorunları nedeni ile bırakacak diye duydum,Fatih hoca bence müthiş olur.. hayırlısı....... |
Terim mi ? Gs'li Terim ? Yok Daha neler. |
Vallahi zamanında kadroya o kadar eski Fenerli , Galatasaraylı adam topladılar ki şimdi Terim geldi deseler şaşırmam yani. |
allah korusun... |
Sezon Sonu HerŞey Olabilir Hazırlıklı Olmalıyız Beşiktaş'ımız İçin Hayırlısı Ne İse o Olsun |
Gelmez, gelmesin de zaten. |
Allah yazdiysa bozsun...zaten basimizdakini cinconlu Besiktasi ne hale getirdi birde terim gelirse kesin seneye 2. lige düseriz...böyle sacma sapan fikirleri duydummu bile tüylerim diken diken oluyor...getireceklerse adam gibi gitsinler klinsmann yada luceskuyu getirsinler, eger onlari getiremiyorlarsa sifo mehmet hocamizi getirsinler denizlidende, uyuz terimdende milyon kat daha iyidir besiktasimiz icin....ah beyinsiz yönetim ertugrul hocaya sabredemediler eger ertugrul hoca takimin basinda kalsaydi bu hafta bizde sampiyonlar liginde ceyrek final oynuyor olacaktik... |
Alıntı:
M.Denizli hakinda hic girmiyorum.. Ama gelelim Erugrul Saglama s.l. ceyrek final..Diatta Higuian Schildenfeld oyuncularla mi ceyrek final oynacaktin :laugh:..L-poodan 8 yiyen bir takimiz vardi :rolleyes: neyse.. F.Terim..:stupid::heeeelllllooooo: |
denizli an itibariyle görevini çok iyi yapıyor zaten eğer ki denizli bırakırsa düşünülür teknik direktörlüğüne bşy demem ama karakterini hırsı dolasıylada pek sevmediğim bir insandır ama olabilir çnkü teknik adam olarak iyi yanii |
fatih terimin tek özelligi oyunculari motive etmesidir bunuda bizim mustafa hocada iyi yapiyor taktik nedir sistem nedir desen büyük soru isareti |
Enteresan... |
bence denizli kafa olarak futboldan ayrı bir yerde kalkmış yusuf u sag kanatta oynatan bir anlayısı anlamak mümkün değil o yüzden kim gelse ondan daha iyi olur diyecegim ama ertugrul faciasını da yaşadık o da var bence yabancı biri gelsin veya samet gelsin türk. liglerini tanıyor,ancak bu adama da camiada bir öfke var, sanırım g.birliği macından sonra galiba emi,n değilim |
Fatih Terim gibi Beşiktaşlı futbolculara antipatiyle bakan birinin takımın başına gelmesi mümkün değil.Milli takımdan hatırlamıyormusunuz?gs nin ve fb nin forumsuz oyuncularını bile milli takıma doldururken beşiktaş tan formalite icabı 1-2oyuncu çağırıyordu milli takıma.Örnekmi istiyorsunuz:alın size ibrahim toraman.örnekmi istiyorsunuz:aurelio yu milli takıma almasına rağmen en formda olduğu dönemde ve milli takımın forvete şiddetle ihtiyacı olduğu zamanda nobreyi almaması.Bu kadar kaprisli,inat,futbolcularla aynı çocuk gibi küsen birinin kim ister takımın başına geçmesini?fatih terimi getirene kadar tayfur devam etsin,onu istemiyosan şifo gelsin,onu da istemiyosan sergen yalçın gelsin. |
:stupid: |
Alıntı:
|
Allah korusun...Denizli gidecek, Terim gelecek, bu ikisi arasında fazla bi fark yokki zaten, ikiside her şeyi en iyi ben bilirim havasında, benim yaptıklarımı kimse tartışamaz, ben ne yapıyorsam doğrudur mantığıyla hareket eden 2 teknik adam!..Birinden kurtulup diğerine sarılırsak taraftar isyan bayrağını geç te olsa kesin çeker, bardağı taşıran son damla olur bu valla!..Adam gibi bir yabancı hocayla anlaşılmalı, Milli Takım Hiddink'i getirebildiyse bizde buna yakın bir teknik adamı getirebiliriz... |
denizli gayet yeterli ve olması gereken bir teknik adam, olur da sağlık sorunlarıyla bırakırsa aynı düşüncem terim için de geçerli...türk futbol ortamında herkesin gazını alabilen adamlar rahat çalışma ortamı bulabildiklerinden dolayı başarı elde edebiliyorlar, tam olarak profesyonelleşip modern bir düşünceyi tüm etkenlerle(basın-taraftar-yönetim) uygulayamadığımız bu kadar açıkken denizli-terim gibi her sorumluluğu üzerine çekip takımı kaostan uzaklaştırmada uzman adamlara karşı çıkma gibi bir düşünceyi nasıl savunabiliyoruz doğrusu anlayamıyorum... |
Alıntı:
|
hiç yoktan işte o zaman batu kral olur tek avantaj bu dıye dusunuyorum |
Allah yazdıysa bozsun dyorum sadece.. |
Alıntı:
Dediyim gibi M.Denizli hakinda grmek istemiyorum bende kesinlike istemiyorum seneye.. E.Saglam yüzde yüz Diatta higuain gibi oynuclari istedi..misal higuaini kendi izlemisdi Kayserisporda bize geldi onu aldi..Diatta neden almis bir sor cünkü Toraman ve Zani oynatmak icin..kendisi dedi..Türk oyuncular bu kadar kaliteliyken ben niye iyi yabanci aliyim..:rolleyes: Schildenfeld konusu ayri orda Saglam Drpici almak istedi ama pek parlak video cikmisti vazgecildi ama sözlesme imzlamastik zagreble ve schildenfeldi mecburen aldik..dip not Dripic alman ikinci ligde oynuyor.. Kusura bakma ama E.Saglam bize cok erken geldi belki bir 10 sene sonra olurdu ama simdide hic istemiyorum..Genclere önem verirdi o yüzden severdim ama taktik transfer hatalar metalist/liverpool facialar..olmadi olmaz |
Fatih Terim in gelmesine sevinirdim ,ama bie tek sartla Transferi yapmasina izin vermiceksin. Gs ye son gelisinde bir ton adam getirip Gs yi dünya borca soktugunu hatirliyorum.Ayrica gencler icin daha iyi olurdu en azindan Batuhan i adam etcegine eminim.. |
Yönetim Fatih Terimi getirirse onada katlanıcaz nasıl ki mustafa denizli ye katlandık . |
Fatih Terim de Denizli den çok farklı bir hoca değil açıkçası hiçbirzaman oturmuş bir oyun anlayışı veya futbola bakış açısı olmadı. Kendine çok güvenen ve yaptıklarının arkasında duran bir adam ama aynı denizli gibi her konuda istikrarsız bir t.d. Fatih Terim le Denizli nin ötesine geçemeyiz Denizli gidecekse Fatih Terim den daha iyi bir hoca getirilmeli. Ben yabancı t.d. den özellikle ingiliz veya ispanyol liglerinde tecrübe kazanmış bir bir hoca gelirse en azından kanatlardan hücum etme konusunda bize bir çözüm getirebilir diye düşünüyorum. Zaten kanat sorununu halledersek taktiksel açıdan çok sıkıntı çekmeyiz diğer bölgelerimiz zaten iyi. |
Italyadan dondukten sonraki Terim gelecekse gelmesin.Italyadan donmeden evvelki Terime herzaman OKAY veririm. Bilmeyenler olabilir diye birkac bilgi vermek istiyorum: Mustafa Denizlinin Besikktasli oldugu dogrudur.Ancak 2000-2001 sezonunda FB yi sampiyon yaptiktan sonra FB kongre uyesi olmustur.Adama sorarlar <Madem bukadar Besiktasliydin nicin Aziz Yildirimin seni kongre uyesi yapma teklifini kabul ettin> . Fatih Terimin futbolculuk doneminde Adanademirspordan G.S. ye transferi surecinde GS. ve BJK Mehmet Topuz transferine benzer olarak karsi karsiya gelmistir.Terim BJK de oynamak isterken Demirspor Terimi GS ye satmis ve sonrada Terim GS nin efsanesi olmustur. Netice olarak futbolcularda,teknik adamlarda birkac istisna disinda tuttuklari takimi belli etmezler, profesyonelligi onplanda tutarak alacaklari paraya ve sartlara gore hareket eder. Terimle Denizliyi kiyaslamak ise bana gore Terime buyuk haksizliktir. |
Hayir bu takim 2. bir denizli vakasini kaldirmaz!! |
Alıntı:
|
taktik anlayışı filan umrumda değil ama demirören başımızda oldukça terim de gelir başımıza rıdvan da.allah korusun demekten başka çaremiz yok ama yemin ederim o adam gelirse başımıza bırakın desteklemeyi maçları bile seyretmem.beşiktaşın sahibi beşiktaşlılardır.bu takımın bu camianın para düşkünü profesyonellere değil kendi içinden çıkmış beşiktaş aşıklarına ihtiyacı var bu futbolcular için de teknik adamlar için de geçerli.adını bile anmak istemediğim şampiyonluklarımızın hırsızı o gs li adamın adını bile duymak istemiyorum....... |
Alıntı:
Denizli oyun kurucusuz bir kadro sahaya surmez.Oyun kurucu defansif anlamda 1 kisi eksik oynamak demek.Buda ernst fink ikilisine bizi muhtac kiliyor. Milli takimin ispanya ile kafa kafaya oynadigi maclardaki Terimin kadrosu ise 11 kosan adamdan olusuyordu.Oyun kurucu olmadan bir cok pozisyona girdik her 2 mactada gol bulduk.Milli takim stoperlerinin 3.sinif stoperler oldugunuda goz onunde bulundur. GSdeyken takima yonetimde bircok adam aldi,Terimde bir cok adam kazandirdi.U.Davala,H.Unsal,V.Inceefe,H.Sas,Suat(T erimden once surekli kiralik veriliyordu) gibi futbolcular terimin eseridir. Denizlinin genclere bakisi ile Terimin bakisi arasinda ise daglar kadar fark var.Bjk de forma yuzu gormeyen Batuhan,Ismail Denizlinin milli takima cagirdigi adamlar.Terim GS deyken Emreyi Belesoglunu alip direk takima monte etmisti.Bizdeki Necipin Emreden pek eksigi yok. Bunlar Denizli-Terim kiyaslamasi.GS ye vicdan borcu icin degil Denizliden iyi oldugu icin Terim diyorum. Ancak su bir gercekki Italyadan dondukten sonraki Terim eski Terimi mumla aratiyor. Bana sorarsan ne Terim,ne Denizli derim.Yabanci hocadan yanayim. |
Alıntı:
Gençlere bakış açısından tabi ki Terim çok daha öndedir ama ben zaten gençlere önem vermiyor demek istemedim. O dönem efsane olan sadece Terim değil oradaki teknik ekiptir demek istedim. O kadronun en kemik elemanlarını yetiştiren GS altyapısında şimdi isimlerini hatırlayamasam da bir çok değerli Türk Futbol adamı çalıştığını bir çok kez okumuştum. Terim sadece şans verme açısından Denizliden daha cesur. Ayrıca abicim ben de senin gibi yabancıdan yanayım hatta özellikle İngiltere ve İspanya tecrübesi olan bir t.d. olmasını gönülden isterim. Kanat futbolunu çok özledik çünkü artık. |
Hadı buyur burdan yak!!Yanan yıne bız yıne bız ne terımı yahu |
Toramanın uykuları kaçmaya başlamıştır :) |
denizli hoca moca değil o gitsinde kim gelirse gelsin herşeye razıyım...yusufu sol açık oynatan değil hoca futbolsever bile olamaz... |
Türkiye`de Saat: 01:05 . |