![]() |
Olası 11 ve Sizin 11'niz Türkiye'de futbolun kalbi yarın Dolmabahçe'de atacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray, Turkcell Süper Lig derbisinde BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Kariyerinde 14. derbisine çıkacak Aydınus'un yardımcılıklarını Tarık Ongun ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Aytekin Durmaz. Derbi maçta hakem gözlemciliğini Murat Ilgaz, federasyon temsilciliklerini ise Nail Kır ve Akın Kılavuz yapacak. -OLASI 11- Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Nihat, Yusuf, Tabata, Bobo |
Rüştü İbrahim Toraman Tomas Sİvok Matteo Ferrari İbrahim Üzülmez Ekrem Dağ Fabian Ernst Micheal Fink Nihat Kahveci Rodrigo Tabata Da Silva BoBo |
Rüştü Reçber İbrahim Toraman Ferrari Sivok İbrahim Üzülmez Ekrem Dağ Fabian Ernst Fink Tabata Nihat Bobo |
Rüştü,İbrahim Toraman,Ferrari,Sivok,İbrahim Üzülmez,Fink,Ernst,İsmail Köybaşı,Holosko,Bobô,Nihat |
-------------Rüştü-------------- --------Ferrari -----Sivok-------- Toraman-----------------Üzülmez ----Ekrem----Uysal----Ernst------ --------Kahveci--Tabata---------- -------------BoBo---------------- Benim kadro bu ama malesef necibin yerine finki koyacaktır. Hoca 60a kadar durdurur 60 tan sonrada saksafonu çıkarır. Holosko Yusufu sokar. Çekçekçek yapar. Allah sakatlık kırmızı kart vermesin yeneriz. |
Denizlinin 11 i tahminim: Rustu Toraman Ferrari Sivok Uzulmez Serdar Fink Ernst Tello Nihat Bobo Benim 11 im ise Rustu Toraman Ferrari Sivok Uzulmez Fink Necip Ernst Ekrem Tabata Batuhan |
Alıntı:
|
Rüştü Toraman Sivok Ferrari Üzülmez Ernst Fink Ekrem Nihat/Yusuf Tabata Bobo Büyük ihtimal böyle olacaktır kadro . |
Alıntı:
|
insallah hoca sapkadan tavsan cikarmaz |
Bana göre sivok defans için tehlikeli bir adam.Çok hata yapıyor ve adam geçiriyor onun asıl yeri ön libero adam yokluğundan defansda oynuyor inşllah bugün hata yapmaz.. |
______________Rüştü_____________ Toraman____Sivok___Ferrari___Üzülmez _____________Fink_______________ __________Ernst_________________ _______________Tabata__________ Nihat______________________Rıdvan ______________Bobo_____________ |
------------------rüştü------------------ ---toraman---sivok---ferrari---üzülmez--- -----------fink-----ernst--serdar özkan--- -------------------tabata---------------- ---------------nobre-----bobo----------- ikinci yarı serdar yusuf değişikliği bu iş tamam |
.............................rüştü................ ................ toraman.....sivok......ferrari......üzülmez ..................fink.............ernst.......... ............ ............................ekrem................. ............... ..................................tello........... .................. ....................nobre..............bobo....... ............ |
----------------Rüştü--------------- Toraman--ferrari---Sivok---Üzülmez-- Ekrem-----Ernst----Fink----Yusuf-- ----------Holosko----Bobo--------- Yedekler: Ramazan, Tabata, Tello, Uğur, İsmail, Necip ve Serdar Mümkünse nihat ve nobre böyle önemli bir maçta kadroya bile alınmasınlar :) |
hala su uyuz nobreyi kadrolarina yazanlar var yaaaa...arkadaslar nobre 90 degil 1090 dakika oynasin gol falan atamaz ,hala nobreden medet umuyorsak vay halimize.... |
Benim 11 im hocanın 11 idir :) Mustafa Hoca Rüştü'yü santrafor oynatsın yine bi bildiği vardır. |
Arkadaslar galiba Bobo, Nihat ve Tabata ilk 11de yok ya. InsaAllah yanlis bilgi olur |
İlk 11 Belli Oldu...Rüştü - İ.Toraman - İ.Üzülmez - Sivok - Ferrari - Fink - Ersnt - Tello - Holosko - Ekrem - Nobre. Bobô yok :@ |
bobonun yerinde olsam daha forma falan giymem bu teknik direktör gitmedigi sürece....adam her hafta gol atiyor nobrenin yarisi para aliyor ama böyle önemli bir macta ilk 11 de koca sezon 1 gol atan nobre oynuyor ....bundan sonra bana kimse denizli besiktasli iyi antrönör falan demesin.... |
Bobo nun olmama nedeni Nobre iyi olduğundan değil Tello ve Holoskoyu aynı anda oynatabilmek içindir. ilk yarı bu işe yaradı kalabalık orta saha ile oyunu domine ettik ama kaçan goller işi batırdı. |
Alıntı:
Hadi telloyu koydun holsokoyu koyma nihatı koy ama nobrenin yerine boboyu koy... Sonra rakip yıpranınca yusufla birlikte holoskyu koy.. Veya telloyu hiç koyma finkin yerine necipi koy, hem holoskoy hem boboyu hem tabatayı koy. Ben olsam tercihimi mevcut çıkan 11 dışında bu 2 alternatifin birinde kullanırdım. |
Maçtan önce yazdığım onbire bakarsanız daha net görrsünüz demek istediğimi. |
Dikkat ederseniz orta saha nin onundeki hicbir yabancimiz vazgecilmez degil.Sozlesmesi dondurulan Delgado dahil hepsi taraftarin tartistigi isimler.Buna teknikadamin taktik zaafiyeti ve antrenman sevmemesine ragmen kondusyoneri gondermesi eklenince eklenince ligdeki konumumuz kacinilmaz. Herkes Mersine giderken biz tersine gidyor transfer ettigimiz yabancilarin kalitesini surekli dusuruyoruz.10-15 sene evvelki yabancilarimiz nerde simidiki yabancilarimiz nerde? |
Alıntı:
|
Holosko nun oynaması bence ilk yarı futbolumuzu olumlu yönde etkiledi gs ye orta saha hakimiyetini vermemek için kalabalık oynamak gerekiyordu bu yapıldı. He Nobre ye ben de az küfretmedim ama kadroda başka bi alternatif yok. Gs yi durdurmak istiyorsanız orta sahasıyla iyi mücadele etmeniz lazım zaten ikinci yarı gördük Tello oyundan düşünce direk gs ye hakimiyeti verdik. İlk yarı da Tello ya da Holosko olmasa gene biz o kadar pozisyona giremezdik. Ben Bobo nun oynamasını en az sizin kadar istiyordum zaten kadromda da yazmıştım bakarsanız ama Denizli nin yaptığı da mantıksız değildi ki ilk yarı bunu zaten gördük. Tek sorun eldeki forvet alternatifinin sadece Nobre olmasıydı. He belki Holosko yeirne Nihat denenebilirdi belki ama o da bizi en az nobre kadar deli edebilirdi ki onun oynadığı bölge çok daha kritik. Sivok asist yapmasaydı Arda ya bu maçı gene de almaya ykın olan taraf bizdik. |
Türkiye`de Saat: 09:21 . |