![]() |
Sivok'tan çarpıcı açıklamalar Galatasaray derbisindeki iki golde de başrolde olan Sivok, ilginç açıklamalar yaptı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 "Maçın hem şanslı, hem şanssız isimlerinden biriydim. Yediğimiz golde topu tam göremedim. İleriye vurmak istediğim top 3 merte önüme düştü. Arda da hızlı davrandı. Ben de penaltı olmasın diye O'na müdahale etmek istemedim. Sonra şutunu çketi, bacaklarımın arasından geçen topu Rüştü tam göremedi.. Attığımız golde ise çok şanslıydım. Karambolde top benim önüme düştü. Vuruşumda top o kadar kişinin bacak arasında geçerek ağlara gitti. Şampiyonluk şansımızın bu golle devam ettiğini söylemem. Önümzüde daha çok mücadele var. Şansın bir rolü var. Geçen seneden daha farklı oynamıyoruz. Hatta kadromuz geçen seneye göre daha güçlü. Geçen sene golleri buluyorduk, bu sene ise bulamıyoruz. Galiba şansın çok rolü var ve sanırım bu şansın bir bölümünü geçen sene kullandık" Kartalhaber |
doğru söze ne hacet!.. |
Dünkü maçın en iyilerindendi nolursa olsun |
sivok herzaman canla basla mücadele ediyor formanin hakkini veriyor bence...zaten kalmasi gereken yabancilarinda basinda geliyor bence hem yasida genc daha... |
profesyonel oyuncunun hali bir başka oluyor :) |
Alıntı:
|
bu adamida begenmiyor bizdeki bazi taraftarlar adam savunuyor gol atiyor attiriyor hava topuna cikiyor yerden iyi havadan iyi ama yok begenilmiyor bi turlu |
Eyyam yapmadan dogru duzgun konusmus.2 macustuste hata yapti diye Sivoka soz soylenmemeli.Her futbolcu hata yapar. |
abi adam zaten asıl bölgesinde oynamıyor bu tarz hatalar yapabilir arada ama işte şanssızlığı bu nadir yaptığı hataların golle sonuçlanması. |
Alıntı:
|
udinese de nerde görev yaptı tam olarak bilmiyorum ama çek milli takımında sparta da daha çok ön liberoda oynadı diye hatırlıyorum. Yanlış da hatırlıyor olabilirim ama ben aslında özellikleri açısından kendi fikrimi belirtmiştim. Ön libero da oynayabilen bir oyuncu Sivok bunu hepimiz biliyoruz ve oyun yapısı da ön liberoya daha uygun aslında bu açıdan bence asıl bölgesi ön liberodur diye düşünmüştüm. |
Alıntı:
|
Bir söyleşisinde futbola başladığı bölgenin forvet olduğunu ama sonradan geriye doğru geçtiğinden bahsetmişti.Ancak kendisine en iyi hissettiği bölgenin savunma bölgesi olduğunu söylediğini hatırlıyorum.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:33 . |