![]() |
delidir ne yapsa yeridir... |
rico'daki ytnk delide olsa hem hırsıyla hem yetenegi ile tek bşına şampıon ypr bizi :D |
Herşeyiyle Beşiktaş'a yakışıyor.... |
Umarım Beşiktaştaki her futbolcu deliyi örnek alır. Deli İbo şu hırsını takımdaki gençlere de aşılasa bu takımın belini kimse bükemez. Tekniği zayıf olup da uzun yıllar üst düzey futbol oynayan nadir adamlardan biri, ayakta alkışlamak lazım |
bence son zamanlarda cok düzeldi, eskisi gibi fevri falanda degil, kaptan gibi yani... ayrica osmanlida bir pasa vardiya onada deli ibrahim diyorlardi, biz zaten ondan deli ibrahim diyoruz....yoksa ibrahim üzülmez hic deliye benziyormu, tövbe tövbe.... |
gençlerde onun gibi hırslı olsun artık güveniyoruz hepsine forza tigana forza gençler |
gençlere örnek olsun kapasitesinin üstüne çıktı son zamanlarda |
sen bizim delmiz sin ibo. |
çok hırslı çook :) .: DeLi iBo::. |
Hayatım boyunca kişisel boyuta taşınmayan bütün eleştirileri dinledim. Bunun dışında kalanlara ise kulak bile asmadım. Bu kadar hoca geldi, her transfer dönemi gönderildim. En küçük kötü sonuçta, tek suçlu ilan edildim. Başarıda ise kimse beni hatırlamadı bile. Ama ben buradayım. Ne olsa adımız deliye çıkmış anasını satayım! Ama bundan büyük keyif alıyorum. 'Deli İbrahim.." diye başlayan tezahürat, artık benimsendi. Tribünlerde bir ekol oldu. Futbol oynadığım sürece de böyle kalacak. bu sözü herşeyi ifade ediyor ! adam en azından mücadele ediyor |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |