![]() |
(Anket) Hangi Yabancı Gönderilmeli ? Besiktasforum.NET / Futbol Bölümü Anket'lerinde Yeni Konumuz ; Takımda Görmek İstemediğiniz Yabancı Futbolcumuz Kimdir ?
Facebook Beşiktaşforum Fanpage'de OY Vermek İsterseniz ; Beşiktaşforum | Facebook Tıklayabilirsiniz.. |
tabata gitsin ya boşuna aldık adamı |
Tello,Bobo,Tabata ve Holosko 4 lüsünden biri olabilir ... Sırf Gitmelerini istediğim için değil Zamanıyken iyi paraya elden çıkarılmalı.Örneğin Holosko Premier Lige gidebilir .. |
tello, fink, holosko, tabata |
Tello. |
Hangi Yabancilar gönderilmeli sorulmasi gereklidir.. Bir tane yetmez..Tello-Tabata-Delgado-Fink bana göre gönderilmeli.. |
bence sivok, ernst ve bobo disinda hepsi gönderilebilir...yerlilerden nobre (mutlaka gitmeli aldigi paraya yazik) , yusuf, rüstü (jübile), ugur, gönderlimeli kadroya cok iyi serli ve yabaci futbolcular takviye edilmeli ve batuhan,necip ridvan gibi genclerimiz yavas yavas artik forma sansi bulmalilar diye düsünüyorum... |
Rodrigo Tello |
tello nun gitmesinden yanayım. tabata bir sezon durup oynatıldığı takdirde birşeyler yapabileceğini düşünüyorum. |
sivok ferrari ernst ve holosko hariç diğerlerini gönder gitsin |
Yabancılarımız bu kadarla sınırlı değil ki ; -Delgado -Zapo -Gordon ( kiralık oynuyor sanırım,bi ara bonservisiyle verildi söylentisi çıkmıştı ama hatırlamıyorum doğrusunu yanlışını ) Bu oyuncularda gelince iyice curcuna olacak takım.. Bana göre öncelikle takımda 10 numara diye tabir edilen futbolcuların alayına veda edilmeli , Delgado,Tabata,Tello.. Kesin kalması gereken oyuncular,Sivok-Ferrari-Ernst-Fink.. Holosko ve Boboya iyi teklifler ve yerine daha iyi oyuncular alınabilecekse satılabilir.. Zapo ve Gordon' dan zarar edeceğimiz aşikar..Kontejyanı boşaltmak için mevcut takımlarına özellikle Zapo için Bursayla '' NBA'de ki Trade '' sistemiyle transfer förmülü bulunabilir..Bursadan Volkan,Sercan,Ozan gibi oyunculardan 1 tanesini kapabiliriz.. Biraz uzun oldu ama düşüncelerim bunlar.. |
tello,tabata,delgado gönderilmeli kesinlikle |
Sivok-Ferrari ikilisi savunmada, Ernst-Fink ikilisi ortasahada, bide ileriye iyi bir ikili bulduk mu tamamdır...Delgado-Tello-Tabata kesin gönderilmeli bence, Holosko ve Bobo da iyi bir teklif gelmesi durumunda satılabilir... |
Bizim yönetim adam gibi bir yabancı alamayacağı için mevcutlar kalsın bence. Ama 9 kişilik liste boşalacaksa ilk tercihim Delgadonun gitmesidir. |
Alıntı:
bence holosko ve bobo iyi para verilirse, tello fink delgado ve tabata da nası oluras olsun gitsin yabancı oyuncu konusunda baya bi revizyona ihtiyacımız var. sivok ferrari ve ernst kesinlikle kalmalı ama. |
tello geldiğinden beri vericeni verdi takıma. artık bi katkı geliceni sanmıyorum tellodan. holoskoda dünya kupasından sonra satılırsa iki taraf içinde en iyisi olur. finkin yerinde topu daha iyi kullanan biri gelebilir. tabatadan zaten bişey beklemiyorum. |
tello zaten yanlis bilmiyorsam sözlesmesi bitiyor gidebilir, iyi paraya holosko gidebilir delgado kesinlikle gitmeli, finkte satilabilirse oda gidebilir, tabata bence gitmemeli henüz adam mevkisinde oynatildimi gercekten isimize yariyacak gibi, büyük ihtimal mustafa hoca sezon sonu burakir, belki yeni hocayla tabata gercek futbolunu oynar onun icin henüz gönderilmesinden yana deilim |
Gondermeye gonderelimde onca borc varken yeni yabanci icin para kaynagi nerden bulunacak merak ediyorum. |
Alıntı:
|
biri ferrariye vermiş oy enterasan :D |
bu yabancilardan ilk siraya benim icin tello geliyor hernekadar sevsemde ama artik eski halinden eser yok gönderilmeli ve iyi bir fiyata holosko bana göre cok istikrarsiz |
tello artık beşiktaşımızdaki miladını doldurdu bence gitmesi gerekiyor... |
Alıntı:
|
Gönderilmesi gereken yabancılar sadece bir iki tane ile sınır değil ama bence öncelikle boşuna boşuna milyon eurolar ödenmiş Tabata'nın gitmesi gerekiyor -Başkan çok yüksek derecedeki gururunu ayaklar altına alıp tabi ki de göndermez o ayrı- Geldiği günden beri bu takım için hiç bir faydasını görmedik ve bir ton laf ettiğim Delgado'yu çok iyi arattırdı Beşiktaş'ımıza. |
tello istikrar sağlayamıcaksa sürekli bir var bir yok olcaksa belki gönderilmeli diğerlerinin hiçbirinin gönderilmesini istemem çnkü hepsi kaliteli oyuncular tabata için bnce bu sezon sayılmamalı bile en azndan bir sezon daha kalmalı diye düşünüyorum yine böyle devam ederse tabiki yollar ayrlımalı ama tello hep böyle bir var bir yok hep olsa beşiktaşın efsanesi olurdu keşke... |
Türkiye`de Saat: 16:13 . |