![]() |
23.Hafta Maçın Adamı ? Rüştü İ.Kaş - Sivok -Ferrari -i.Üzülmez Bobo- Ekrem- Ernst -Fink- İ.Toraman Tello Sonradan Girenler Holosko Necip Nihat |
Kesinlikle Rodrigo Tello . |
tabiki tello hem attığı gol hemde verdiği tpuk pası mükemmldi tabiki maç içinde yaptığı bir sürü olumlu işi söylemiyorum bile |
Tello bencede,çok istekliydi.. |
I.Üzülmez & Tello |
Tello tabiiki...Bu sezonun en iyi maçını oynadı... |
tello tartışmasız en iyidi sahadaki fakat neden 60 ta oyundan alındı onuda anlamak mümkün değil. 2-0 hiç bir zaman garanti bir skor değil bence. kaldı ki ernst in bile alınmasına anlam veremedim. |
tello kesinlikle ama insallah bu macda kalmaz, bir mac oynayip 10 yatmak olmaz insallah |
yahu adamı oynatsalar adam oynayacak o gün adamın ülkesinde 8,8 şiddetinde deprem olmuş kalkmış çatır çatır oynadı Denizli ne yaptı tartışılır |
bence de Tello fazla söze gerek yok. Attığı golü geçtim ara pasları mücadelesi gerçekten görülmeye değerdi umarım göstermelik değildir. |
İşte Bizim İstediğimiz Bildiğimiz TELLO Bu Bencede Maçı Alan Adam Tellodur |
Tek kelimeyle tello..Umarım bu performansı diğer maçlarada yansır.Şampiyonluk yolunda ona çok ihtiyacımız var çünkü.. |
Aynen.. Tello (ya gideceğini düşündüğü için ya da Şili deprepinden ötürü bu kadar hırslıydı, istekliydi) |
Tabiki tello 35.dk top oynadı,Kayseri 5'lik oldu..Şu oyununun yarısını oynasaydı sezon başından bu yana çok daha farklı yerlerde olabilirdik.. Ayrıca Fink ve Ekremin performanslarıda çok iyiydi.. |
Bence maçın adamı Fink & Tello Tello yaşadığı üzücü olaya rağmen sezonun en iyi futbolunu oynadı. Çok istekliydi ki atılan ikinci golde rakibe uyguladığı presle topu kazanıp müthiş bir ara pası ile golün hazırlayıcısı oldu. Fink geldiğinden beri Ernst ile mükemmel işler yapıyor bana göre. Topu oyuna çok iyi sokup ortasahada müthiş bir pres uyguluyor. Kayseri maçında da ortasahada basmadık yer bırakmadı zaman zaman kanatlardan bindirmelerde yaptı. Sezon başından beri üzerine koyarak oynuyor. |
Bu maçın adamı bence de Tello. Fakat tüm bir sezondur saygı duyulacak bir başka adam var ki o da Deli İbo.. Bu maçta da inanılmaz mücadele etti. OoooOoOoooO Deli İbrahim..! :D |
Türkiye`de Saat: 20:10 . |