![]() |
Alıntı:
|
Şu konuyu delgadoya bağlanmasının ne gibi bir alakası var çözemedim ama arkadaşım 1 yıl içinde 10 maç bahsederken söylediği maçlara baktığında aynı yıl içerisinde olmadığının farkında mı diye sormak istiyorum.. Tabata ve Tello konusuna gelecek olursak bu güne kadar yaptığımız maçlarda ne Tello'dan (Kayseri maçı hariç) ne de Tabata'dan (pek fazla şans tanınmamasıda büyük etken) yeteri kadar faydalanamadığımız bir gerçek..Bunda hem takım olarak hücumda iyi bir istikrar sağlanamaması hem de her 2 oyuncunun bir Sergen gibi liderlik vasıflarının olmaması hemde takım içerisinde 2 oyuncu içinde sahada ki patron olma imkanı tanınmamaması performanslarının düşük olmasına bir etkendi.Şu saatten sonra ne gibi bir değişiklik olur diyecek olursak bu hem bize hem hocaya ve ille de kendilerine bağlı olarak değişecek bir durum.. Umarım önümüzde ki maçlarda bu sıkıntıları aşmış bir şekilde futbollarını oynamaya devam edebilirler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şimdi delgadonun iyi olduğuna mı kanaat getirdik :) sergenin dediği doğruymuş uzun süre oynamayan oyuncuyu sakat oyncuyu taraftar çağırır onun ismini bağırır diyor takım biraz sallansa halbuki o olsa hiçbişey olmıcaktır ama bağırırlar işte böyledir bu işler diyor haklıymış :) |
dartheagle söylediklerine aynen katılıyorum kaldı ki delgado sürekli sakatlanan bir oyuncu, ikili mücadelelerde yok, topu kaptırdığında almak için çaba göstermez.. sakatlığının, geçirdiği ameliyattan sonra geçtiğini söylüyorlar.. nerden biliyoruz ? tabi delgado gidecek yerine kim gelecek o da ayrı bir konu :D |
Türkiye`de Saat: 21:32 . |