![]() |
bilemiyorum, tam ümitleniyorum derkene öbür hafta rezil futbolu görünce hic inanasim gelmiyor ibb maci ve denizlispor maclarini alirsak baya bi ümitlenirim |
inşALLAH umutluyum... |
bence şansımız var rakiplerde bizden çok çok iyi değil her an herşey olabilir:)hayırlısıyla şampiyonuz inşallah:) |
geçen seneki hava var takımda sanki... bence bunu tekrarlıyabiliriz ;) |
Diyeceğim tek şey ''zaman'' .. |
Oluruz ,olmayız..ben kendimi hiçbirzaman buna şartlamam..Benim için esas ;taraftarı olduğum takımın o mücadele içinde olmasıdır..tabii ki galibiyetler ve şampiyonluk çok sevindirir,mağlubiyetler ve kaçan bir şampiyonluk da üzer..ama hepsi bu..asla dünyam kararmaz..sonuçta bir şampiyon çıkar ve bize de onu alkışlamak düşer... |
Ben bu sorunun cevabını http://besiktasforum.net/forum/futbo...-birakmiyoruz/ burada verdim. |
Zor görüyorum şampiyonluğu...2.likte fena değildir bu sene için...Sonuna kadar zirve yarışında olmaya bakalım biz, geçen seneki gibi bir şey olabilir belki... |
bence şampiyon oluruz güzel bir seri yakalıyacağımızı düşünüyorum trabzon maçına kadar o süre zarfında rakiplerimiz puan kaybı yaşıyacaktır en büyük isteklerimizden biri inşallah şampiyon olucazz |
içerdeki maçlarda puan kaybetmezsek oluruz. Ama hiç güvenemiyorum iç saha maçlarına :/ |
Türkiye`de Saat: 12:39 . |