![]() |
Eğer Es-Es puan alsın,bu ligde çok şey değişir inanın... |
Skor taraftarlarım benim :P |
es-es yenerse işte o zaman daha çok umutlanırız tabi bi sürpriz olup 2-0 dan maçı vermezlerse :) |
evet es-es yendi inşallah bizde yenersek puan farkını baya kapatmış oluruz:) |
2 puana düşüyor puan farkı tabi ibb'ye karş bi aksilik olmazsa inş.. Mustafa Denizli şov başlıyor.. =)) hoca yine yaptı yapıcanı :D |
valla ne yalan söyliyim geçen hafta ki maçtan sonra korkuyorum denizli takımı çok geri çekiyor gol atmakta zorlanıyoruz.. |
Denizli, "9 günde 9 puan (İstanbul BŞB, Denizli ve Kasımpaşa) şampiyonluk yarışında bizi öne geçirir. Bu ayın sonundaki Eskişehir maçı ise tam bir final" dedi. DENİZLİ şunları söyledi: "Artık kolay maç yok. Bunu futbolcularım da biliyor. Bu ay içinde oynayacağımız 4 maçtan 12 puan çıkarırsak yakaladığımız seri, hem oyuncuların öz güvenini yerine getirir hem taraftarı ateşler. Beşiktaş bu sezon yine şampiyon olacak. Buna inanıyorum." Ve Sözlere gelen bir yorum : nostradamus başladı konuşmaya :) oooOooLeeey saldır Beşiktaşım !! |
eses yendi süper oldu kazanırsak 2 puan kalıyor inşallah kazanıcaz denizliye her zaman güvendim yinede güveniyorum inşallah şampiyon olucazz beşiktaşım hakediyor çünkü |
i.b.b. ve denizli maçları çok ama çok kritik! şu 2 maçtan 6 altın puan çıkarırsak müthiş olur! inşallah ernst te iyileşir! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:18 . |