![]() |
Alen Markaryan'ı Geri İstiyoruz!!!!!!!! ''Beşiktaş Yönetimine ; Denizli maçında ''Takıma destek,henüz herşey bitmedi,Beşiktaş'ımızı destekleyelim'' diyen Alen Markaryan . . Wolfburg maçında yönetime küfürler,protestolar başlayınca setten inip,tribünü terk eden Alen Markaryan . . Ve ceza alan yine Alen Markaryan . . . Sizce de burda bir çelişki yok mu ? Amigo diye küfürlü tezahuratları,protestoları o mu başlatmış oldu ? Video,ses kaydedici vs.. hepsine bakın,Alen Markaryan bunların ne başlangıcı ne devam ettiricisi ne de bitiricisidir. Alen Markaryan Beşiktaş için birşeyler yapmaya çalışan,tribünde muhteşem ahenki,birlik beraberliği ve düzeni sağlayan bir insandır. Alen Markaryan'ı cezası kesinlikle haksız yere verilmiştir. Kısacası biz Beşiktaşlı taraftarlar olarak tribünümüzün vazgeçilmez amigosu Alen Markaryan'ı geri istiyoruz. Sizden bu konu üzerinde durmanızı talep ederken,bu cezanın kalkacağını temenni ediyoruz. Saygılarımızla . . . bilgi@besiktasjk.com.tr |
emaılll attın abılerımızı gerı ıstıyoruz:(:( |
Tirbünde en son ceza alacak insan. Hiçbi zaman küfürlere hatta protestolara bile katılmadı. Tamamen takıma bağırmaktan baka hiçbirşey yapmadı ve ceza aldı. Ama isteseydi itiraz ederek kamera görüntülerinide delil olarak kullanarak cezasını kaldırtabilirdi diye düşünüorum. Ancak kendisininde bu cezayı kaldırtmak istemediğini düşünüyorum. |
Alıntı:
Cadı yalan hamurunu yoğurmaya başladı. Neymiş Alen mali kongrede yönetimi ibra etmiş!!! Yani her Beşiktaşlının yapması gerekeni yaptık. Ayrıca ibra etmeyince ne oluyorsa!!! Neymiş Alen kongrede Demirörenin 7 sıra arkasında oturmuş. Otursam oturdum derim de. Asıl sormanız gereken nedir biliyormusunuz? Alenin olması gereken yerde neden olmadığı. Eğer hakikaten bizim taşıdığımız ruhu taşıyorsanız buna isyan ederdiniz haklsın kendısı ıstemedı bızden ıstedı abııı... |
haksız yere ceza aldı tabii kii... |
Alıntı:
Alen olmasi gereken yerde yok ama olmamasi gereken yerlerde ne ariyor? |
Alıntı:
|
valla ben Beşiktaş taraftarının gücünü Alen'den aldığına inanmıyorum..Alen yaptığı işin karşılığını kat be kat aldı...allah yolunu açık etsin...Beşiktaş kapalısında ne Alenler vardır...onlar çıksınlar ortaya... |
Küfür konularının hiçbirinde yoktu hatta küfür edilen maçlarda setten indi bunu gözlerimle gördüm defalarca. Sadece Alen değil Ayhan abi de haksız yere ceza aldı. Benim takıldığım kendilerininde suçsuz olduğunu bildikleri halde yapılan yanlışlığa karşı çıkmamaları. |
geriii iss tiii yooo ruuuzzz!!!! |
Türkiye`de Saat: 04:05 . |