![]() |
Ricardinhonun takima fayda saglayacagini sanmiyorum artik delgado hirsli oynuyo bide cok aktiv hele bide nobrenin yaninda delgadonun eski takim arkadasi baselden Mladen Petric olsa ozaman hucumda hic sorun yasamazdik ama hayal gibi gozukuyo Petric:( |
Beşiktaş vs Tottenham maçı taktiği: Runje İ. Toraman---G. Zan---Baki---İ. Üzülmez Serdar <------Fahri---M. Sedef------> Ricardinho Burak---Nobre |
TİGANA NIN TAKTİĞİ: BEŞİKTAŞA HİÇ BİR ŞEY VERMEYEREK, DALGA GEÇERÇESİNE TAKIM KURMAK ,KÖTÜ OYUNLAR SONUCUNDA YENİLGİ ALMASINI SAĞLAMAK VE BÖYLECENE KENDİNİ KOVDURTARAK MİLYONLARCA EURO LUK TAZMİNATA KONMAKTIR. |
---------------Murat------------ -----Toroman---Gökhan---Koray----- İbo-----Fahri------Kleberson-----Tandoğan -------Delgado----------Ricardinho------- ----------------Nobre----------------- Taktiği iyi olabilir sanki... |
Bence 4-2-3-1: 29 M. Şahin 58------4-------5------19 İ. Toraman---Mustafa---G. Zan---İ. Üzülmez 15------41 Kleberson---Koray 22-------17-------10 A. Tandoğan---Ricardinho---Delgado 11 Nobre |
Alıntı:
bence haksızsın adam basbas bağırıyo ben gittikten sonra bile beşiktaş taraftarı beni anacak diye ama bu bence geleceğe dönük iyi yatırımlar yapmasından kaynaklanıyor kolay değildir bi adamı yerine oturtmak bence şu anda çok iyi gidiyor hem lige hem avrupada hemen başarı beklemek hata olur ama sonu hayırlı olacak eminim... |
Alıntı:
|
keske yenildiğimiz maçlardan sonra da, tamam yenildik ama taşlar yerine otoroyor,bu takım gelecek vadediyor diyebilsek ama pozisyonsuz maçlar çıkarıyoruz, bu yüzden ben tiganaya karsıyım,gençlere görev vermesi güzel tabi ama göz göre göre beşiktaşın sonunu hazırlayacaksa bu hemen vazgeçsin |
Alıntı:
Ben de defasın ortasında Gökhan Zan'ın partnerinin İbrahim Toraman olmasını isterdim fakat bu ikili ne yazık ki tandemin ortasında yanyana oynadıkları maçlarda başarılı olamadılar. Bunun nedeni aynı tarzda oyuncular oması olabilir veyahut ta başka birşey. Sonuçta uyuşmadığı görüldü. Ali Tandoğan'a gelince o bir bek oyuncusu değil açık oyuncusudur. Defansın sağında oynadığı maçlarda çok kademe hatası yapıyor. Boyu da kısa olduğu için savunmada yüksek toplarda zaaf yaşıyor. Sağ açıkta çok çok başarılı olacağına inanıyorum. Formsuz Burak Yılmaz'ın yerine o oynatılmalıdır. |
Türkiye`de Saat: 17:44 . |