![]() |
yürü be beşiktaşım bu senede bu takım şampiyonnnn.... Sahada kötü bir hakem vardı çok faul çalan bir hakem ama onun art niyetinden değildi en azndan bu akşam için hakemin kendisi kötü olduğu içindi yaptığı hatalar.Takım son maçlarda hiç pozisyon vermiyor 2. yarı bikaç bişeyler oldu ama olsun önmli değil o kadar takım ilerde biraz daha verimli olsa çok çok daha iyi oluruz ama olmasada takımın bu hali yine iyi şampiyon beşiktaşşş |
Hakem Kartlarını evde Unuttu Sanırım Güzel Maç Oldu Holosko'nunda Kendini bulmaya Baslaması Sevindirici Mart Ayına İyi Basladık Galibiyet Serisinde 3te3 Yaptık Bundan Sonrada Seriye Devam Edeceğiz ŞAMPİYON GELİYOR |
insallah tünelin sonu sampiyonluk olur, hadi cocuklar durmak yok yola devam |
Uç Kartalım zirveye doğru.... |
İnönü'de pankartların dili Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında yapılan erteleme maçına, siyah-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Siyah-beyazlı takımın, galibiyet halinde şampiyonluk yarışında yeniden iddialı duruma geleceği maçta, BJK İnönü Stadı tribünlerinin büyük bölümü doldu. Kulüp yönetiminin bilet fiyatlarında yaptığı indirim de maça olan ilgiyi artırdı. İstanbul'daki havanın soğukluğuna ve hafta içi olmasına rağmen, tribünlerde 25 bine yakın taraftar, takımlarına destek verdi. PANKARTLARIN DİLİ Beşiktaşlı taraftarlar, BJK İnönü Stadı tribünlerine anlamlı pankartlar astı. Kapalı tribündeki 3 ayrı pankartta güzel mesajlar verildi. Siyah-beyazlı taraftarlar, ''Geçmiş Olsun Elazığ, Kalbimiz Sizinle'' yazılı pankartla hafta başında Elazığ'da meydana gelen depremi; ''Geçmiş Olsun Şili, We Love You Tello'' yazılı pankartla da Şili'de meydana gelen depreme gönderme yaparak, Şilili futbolcuları Rodrigo Tello'ya olan sevgilerini dile getirdi. Taraftarlar, ayrıca ''Geçmiş Olsun Nicolas, We Love You Nobre'' yazılı pankartla da siyah-beyazlı futbolcu Mert Nobre'nin ağır bir hastalık geçiren oğlu Nicolas'a moral vermeye çalıştı. Bu arada, siyah-beyazlı futbolcular, sahaya ''Elazığlı vatandaşlarımızın ve Şili halkının acısını paylaşıyoruz'' yazılı pankartla çıkarken, maç öncesi, Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda |
Edirne köprüsü taştan warmı büyük Beşiktaştan ?? (pankart 2) GELİYORUZZZZ !!! |
yine sampiyonuz bu sene allahin izniyle |
bu sezon ilk defa böyle kontrollu istedigi zaman baski indirip istedigi zaman baski kurabilen bir besiktas gördüm neredeyse hic positon vermedik ilk ataklarida 70dakikalardaydi ama bu daha cok finkin müthis performansiydi ernsti unutturdu diyebiliriz holoskoya gelince gol atti ama bana göre cok kötüydü holosko kadar beynini kullanmayan oyuncuya fazla raslamadim holosko biraz akliyla oynasa en az iki gol daha atardik necipde önemli mac olmasina ragmen siritmadi begendim ama tercübe eksikligide vardi belli tabiki boboda artik tam kendine geldi diyebiliriz cok kostu top kapti calim yapti golünü atti begendim genel olarak kazandigimiz bir macti ve en önemlisi bu galibiyete oyuncuya degil takima borcluyuz.. |
fener maçından beri inönüde böyle keyifli bi akşam yaşamamıştım. umarım hem takım hemde tribünler böyle devam eder kalan haftalarda.. |
Türkiye`de Saat: 02:02 . |