![]() |
`Önümüzdeki 10 Hafta Böyleyiz´ http://resim.haber1903.com/Manset/Gb...al_denizli.jpg Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, 2-0 biten İBB maçından sonra açıklamalarda bulundu. Denizli yaptığı açıklamada "Geçen hafta biz haftanın ilk maçını oynamıştık. Bu hafta da böyle oldu. Geçen hafta da aynı görüntüde bir Beşiktaş vardı. Lig bu haftalarda başlıyor ve biz bu haftalarda bu yürüyüşü yapmamız lazım. Bu haftaları çok daha iyi değerlendirmemiz lazım. Biz sezon başında 30.haftada tablo şekillenir dedik ama bu gidişle olmayacak gibi. Bunu bilmek için kahin olmak gerekir. Kayseri maçında ortaya koyduğumuz futbol görüldü. Bundan sonraki 10 hafta da böyle devam edecek. İyi bir lig olacak, keyifli bir lig olacak. Önümüzdeki haftalarda taraftarlarımızın daha çok destek vermesini istiyoruz. " dedi. |
benim inancım tam saldır beşiktaşım:)rakipleri pişman edelim |
haydi be karakartallarım ruhunuzu sahaya yansıtırsanız alamayacağınız maç yok! |
En çok istediğim 34.Hafta Bursa Beşiktaş Macı Final macı olsun Ve orackta Bursayı gömüp şampiyon olalım :D |
Alıntı:
|
Kadro düzgün olduğu sürece 10 hafta böyle oluruz ama yine değişirse her hafta biraz zor.. |
Alıntı:
|
Necip i oynattı ya ilk 11 de şaşırdım valla ismail i koyar diye düşünmüştüm ama Necip i direk sahaya sürerek çok doğru bi hareket yaptı Necipe de Helal olsun :) |
inşallah hocam aman diyim nihatı kazanıcam diye kadroyu bozma bu takım bu tertiple koşuyor mücadele ediyor bobo bile 10 km altında maç bitirmiyor... |
hocam sayende o havayı o atmosferi veriyorsun takıma inşallah şampiyonda oluruz 10 haftada böylede oynarız zaten bu takım istekli oynasın yeterrr şampiyon zaten oluruz |
Türkiye`de Saat: 09:21 . |