![]() |
Ferrari 6 ay yok! http://img202.imageshack.us/img202/2457/ferraria.jpg Beşiktaş’ın İtalyan yıldızı Matteo Ferrari’ye alkol şoku... Önceki gece saat 03.00 sıralarında Etiler’de trafik kontrolüne yakalanan Siyah-Beyazlılar’ın İtalyan savunma oyuncusuna uygulanan alkol testinde 0.52 promil alkol tespit edildi. Sınır olan 0.50 promili ufak bir farkla geçen tecrübeli futbolcu, son model Ferrari’sinden 6 ay uzak kalacak. Ehliyetine 6 aylığına el koyulan Ferrari, ayrıca 548 TL de ceza ödeyecek. Basın mensuplarını görünce arkadaşıyla birlikte hızla uzaklaşan Ferrari’nin ehliyetiyle birlikte ruhsatının da polislerde kaldığı kaydedildi. Yönetimin de özel yaşamı konusunda Ferrari’den daha dikkatli olmasını isteyeceği ve uyarı yapılacağı bildirildi. |
Gezip eğlenmeye sonun kadar hakkı var ama alkollü araç kullanmak olmaz.. |
Canı Sağolsun (: |
Emre Abiye Katılıyorum Eğlenmeni En Çok Hakedenlerden Birisi Matteo Ama Kesinlikle Bu Kadar Alkol Almamalı Alıyorsada Arabayı Kullanmamalı |
Ferrari 6 ay yok..Korktum bir an... |
ya bende sakatlandi sandim ehliyeti giderse gitsin özel söför cokk ferrariye gerci italyan oyuncu herzaman disipli olur olmiyan gece hayati etkilemez futboluna zaten |
bende çok korktum sakatlandı die. ve emre abiye katılıorum bence de eğlenmeye hakkı tabikiğde var am aalköllü araba kullanması.. |
böyle başlık mı olur arkadaş ya :D valla yüreğime iniyodu :D |
stresten uzak durması gerekenleri açtığım başlıkla strese soktuysam özür diliyorum:D ferrrariye gelicek olursak gece dışarı çıkan herkesin zaten nerdeyse evden 0.52 promille çıktığı sölenebilir:D ama ülkede bazı kurallar var. içiceksende arabayla çıkmicaksın. |
Şok oldum bir an sakatlandı die düşünerek Eyvah dedim :D |
Hollandada bile bukadar agir degil ceza yaa.. Para cezasi olarak degil ama 6 ay ehliyete el konmasi bence cok.. Adam bosa aldi Ferrariyi :D Polis kesin FB veya GSlidir :D saka saka |
0,52 promil. Öyle bir sunuyorlar ki haberi gören de zil zurna sarhoş sanacak. İşini iyi yaptığı sürece mesai saatleri dışındaki yaşantısı kendini bağlar.İsterse kelepçeyle parti yapsın. |
Abi böyle başlık mı olur yahu.. ((= Yok artık dedim.. Şok filan.. Aman neyse giden araba,ehliyet vs. olsun sağlığı iyi olsunda ((= |
basligi acan arkadasi banlamanizi istiyorum :D böyle baslikmi olur :D |
yüreğime iniyordu yaww:D |
Bende sakatlandı sandım ya : ) |
amaan biri gidier biri gelir :DBizimkine bişey olmasında :D |
başlık konunun önüne geçmiş kusura bakmayın(: |
evet ferrarili ferrariyi caddelerde göremiyecez :( :D |
kalbim bi ara SIKISTI yahu bu nasil baslik |
yazik olmus kucuk farkla ceza vermisler yinede alcoholu araba surulmez |
Türkiye`de Saat: 09:27 . |