![]() |
Tabata 6 hafta yok. Beşiktaş`ın Brezilyalı futbolcusu Tabata`nın sabah Nevzat Demir Tesisleri`nde basına kapalı yapılan antrenmanda sakatlandığı öğrenildi. Kulüp doktoru Devrim Urgun Haber1903`e verdiği röportajda; `` Çekilen MR`ı sonucu sağ bacak kasık adalesinde ikinci derece yırtık oluştuğunu tesbit ettik.Tabata`nın yaşadığı bu sakatlık sebebiyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak.`` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903- |
off off bile diyemicem cünkü adam kac mac oynadiki simdi oynamayacagina üzülelim ama kalite olarak bakarsak olaya büyük kayip hele bu son haftalar icin.. |
ileriki haftalarda mutlaka ihtiyacimiz olacakti, hic iyi olmadi kanatimce |
olsa ne olur olmasa ne olur gecmis olsun seneye kulübede oturmaya devaM |
Gitti 8 Milyon €. |
iyi işler yapıyordu .. insallah iyilestikten sonra formasına kavusup tekrar yararlı olur .. |
bu çok kötü oldu yaw |
elimizde patladi seneye alicida bulamayiz, yani gönderilecek yabancilari cok merak ediyorum seneye...bu yönetim ve denizli ilk olarak yine en iyi yabancimiz boboyu göndermeye calisacaktir |
Cok İhtiyacımız Var Bu Hİç İyi Olmadı ne Kadar Sansız Bir Adam bu Tabata |
Olsa ne olur olmasa ne olur değil bence. Gecen hafta oyuna girdikten sonra ofansıf anlamda daha basarılı oldugumuzu gorduk. Formsuz bir Tello ile Yusuf'a kalan 8 haftada iyi bir alternatif olacaktı. |
Gökhan beye katılıyorum. Geçen hafta belki kısa süreliğine dahil oldu maça ancak atılan bir golün onun sayesinde geldiği ve ma bitene kadar istekli olduğunu herkes gördü. Bu denli arzulu iken böyle olması kötü oldu. |
Türkiye`de Saat: 01:39 . |