![]() |
ikinci yari süper bi takim vardi. allaha sükür kazandik, ama hastalimiz devam ediyor cok gol kaciriyoruz. bide 2 haftda 4 gol yedik defans formsuz. toroman süperdi bugün |
Tarih bir tekerrürdür, İBB önümüzü açtı yarın fener-gs berabere biter ve biz geçen seneki gibi şampiyon oluruz inşallah |
Helal Karakartal'ım yemin ediyorum ki kazanacağımızdan bi an bile şüphe etmedim. |
ne mactı arkadaş ya kalbim duracaktı heyecandan sanki final maçı :D ferrari sakatlandı ya :( |
süper maçtı yaa son zamnda ilk defa bu kadar heycanlı zevkli bi maç izledim özelkkle 2, yarı hakikaten çok zevkliydi herkeste bi maçı alma çabası vardı hepsinde bu bariz görünüyodu hepsini kutluyorum hepsi iyiydi özelkle yine bobom kendini gösterdi inş. hep böle devam eder ama taraftarda müthişti takımı ii ateşlediler desteklediler 2 o dan sonra yılmadılar.yarın derbide bi beraberlik çıkarsa varya işte herşey o zamn daha iii olcak. |
Geliyoruzzz Varmı Ötesi Müthiş Top oynadık Çok coşkulu bir Beşiktaş Vardı Bu coşku Bizi Şampiyonluğa uçurur |
kEStane kebap :) |
Alıntı:
|
Çığlık Ata Ata Geliyoruz ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ULAN ! |
hala belli degil bugun butun sezon gormedigim bir futbol izledim besiktasimdan ancak bu bir maclikmiydi yoksa devami gelirmi supheliyim daha dogrusu denizliden supheliyim haftaya yine enteresan bir takim cikartip bizim maglup ettirmiyeceginden emin degilim ama hirsimiz inancimiz mukemmeldi bide hoca atasindan cabuk donunce macda dondu cok sukur 2 0 dan sonra koray golu atsaydi bizde havlu atmistik ama allah hakedenin hakini veriyor cok sukur |
Türkiye`de Saat: 16:42 . |